Uporabnik
Aly wrote:
R type wrote:In ja da se brez mesa komot šefe. :wink: Jza ga še zmeraj jem ker mi paše. Drugih razlogov zanj ni.
LP
Jaz si ne znam predstavljat, šefe :wink: Brez krzna pa ...komot :roll:
Lp,Aly
Dokler meso ne bo imelo toliko škodljivih posledic, da bodo ljudje hitro umirali in dokler se ne bo pojavilo veliko število bolezni, ki se prenašajo z mesom in nezadržno širijo, bojo ljudje še vedno jedli meso. Če se odločiš nehati jesti meso, je to tvoja osebna odločitev, razlog je lahko marsikaj.
Lahko si tudi predstavljaš kot zmago nad samim seboj in da si s tem malo pripomogel k drugačnem, boljšem svetu.
[b]Race track? Mountains are more fun![/b]

[b][size=75]Kaj naredi BMW ko ga Preluda dohiti na prehitevalnem pasu? [color=red]Umakne se.[/color][/size][/b]
Insane
CRX2g wrote: Dokler meso ne bo imelo toliko škodljivih posledic, da bodo ljudje hitro umirali in dokler se ne bo pojavilo veliko število bolezni, ki se prenašajo z mesom in nezadržno širijo, bojo ljudje še vedno jedli meso. Če se odločiš nehati jesti meso, je to tvoja osebna odločitev, razlog je lahko marsikaj.
Lahko si tudi predstavljaš kot zmago nad samim seboj in da si s tem malo pripomogel k drugačnem, boljšem svetu.
Točno to. Jaz bi rad to dosegel. Pa mi ne rata. Premalo volje ali premalo zavedanja. Kaj pa vem.

Odlično povedano.

LP
BMW 540i

Horsepower is how fast you hit the fence.

Torque is how far you take the fence with you.
ModeratoR
R type wrote:
Aly wrote: Jaz si ne znam predstavljat, šefe :wink: Brez krzna pa ...komot :roll:
Lp,Aly
Enako. :wink:

Sam to še ne pomeni da je klanje živali za naše hrenovke in zrezke prav. A ne? :wink:

LP
Je pa to še vseeno klanje, v vsakem primeru mesno predelovalne industrije živali prerežejo vrat, s tem ji povzrocijo dokaj hitro smrt, napram temu, ki je žival 2x udaro po glavi, jo olupil in potem se je še olupljena kotalila po kupu ''odpada'' za njih.
Drgac pa itak da se da živet brez mesa, vem da se da, ampak se mi zdi neprimerno vecja potreba po mesu kot po krznu ki je samo status dokazovanja. Ne morem se bolj strinjat s stavkom od G4S-a: ''Ne moreš metat potrebe po mesu in po krznu v isti koš.'' To je vse kar želim povedat.Drugemu ne oporekam.
Lp,Aly
Civic 1998_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Civic 2008 1.8i-VTEC FK2_EX
Civic 2013 1.8i-VTEC FK2_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
ModeratoR
Poglejte si še tole http://getactive.peta.org/campaign/pink ... inkpetagen

Pustmo to, kdo predstavlja in kaj izjavi, ker očitno ni pogledala še kakšnih podobnih posnetkov, ampak posnetki, ki sledijo govorijo sami zase.

Kar se tiče krzna, res ni potrebno! A dokler ne bo nekdo naredil ekstremne ukrepe nebo nobenih sprememb. Lahko ljudem pokažeš posnetek, večino ljudi šokira a jih veliko po 5ih minutah pozabi in živi svoj stil naprej. Procentualno je zelo malo ljudi, na katere dejansko vplivajo ti posnetki.

Mesna industrija je pa taka že desetletja, a človeštvo že tako dolgo uživa meso, da bi rabili vsaj 2x toliko da bi se ga odvadili. Da ne bo pomote, jem meso, a vedno manj, so mi veliko bolj všeč siri :twisted:
Every day above the ground is a good day.
Uporabnik
matr me kr pr src zaboli ku vidm kej tazga. nažalost se tega zavemo(kaj delajo z živalmi) šele ko vidmo kej tazga. uboga žval sploh ni nč kriva
cypress green Civic 6.gen 1.4i 1996 --ex
silver Civic sedan 1.4 iS 2000 --ex
silver Civic HB EK4 1999 --ex
winter wagon white Shuttle 1990 --ex
championship white ITR dc2 1999
Uporabnik
Ne nosim krzna, pojem pa veliko mesa in se mu tudi ne mislim odpovedati. (ukvarjam se z veliko športi in so mi beljakovine pač pomemben del prehrane) Pa ne mi niti začet o zadostnosti "rastlinskih" beljakovin :). In nenazadnje človek ni zastonj na vrhu prehranjevalne verige...
Kar se pa krzna tiče sem pa tudi jaz proti trpinčenju živali zaradi modnih muh posameznikov.
Uporabnik
a ma u ***** pejte s tem linkom bem vm ......sam razkur človeka pa u slabo volo da ....
ta fooolk je sam za poklt razrezat :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Uporabnik
grem jz zdj mal salamce rezat :lol:
Lent (MB)-Kongresni trg (LJ)-1h (1.6i 16V HB l.91 130PS)
Portorož-Dolsko-140km-1h 15min (1.4HB l.90 90PS)
Uporabnik
:x sploh nisem mogo do konca gledat-to se mi preveč smilijo :x

LP
[size=75][b] I [/b][/size][size=75][color=red][b][i]LOVE[/i][/b][/color][/size][size=75][b] My Honda[/b][/size]
[size=75][b]´95 Civic ferio 1.6 VTEC[/b][/size]
-Kamikaze- wrote::x sploh nisem mogo do konca gledat-to se mi preveč smilijo :x

LP
Podpis,me je kr mal zvil vse to gledat.
My personal best at MK 1:12,89. 4.GEN ROX
Personal best Raceland 58,48s 5.GEN OK
Personal best Raceland 57,23s 4.GEN ROXX
BIG EGO is my middle name

Rather push a Honda and a german car,than drive a french car King Alex 2009 :)
Uporabnik
-Kamikaze- wrote::x sploh nisem mogo do konca gledat-to se mi preveč smilijo :x

LP
Jaz tud ne.Tudi odojka raje ne vidim več.
Racer
Uporabnik
hmmm

zanimiv.

neglede na to kaj bomo mi pisali ne bomo spremenili sveta. mi ljudje smo pokvarjena vrsta živih bitji. nekater bi celo prodali svojo družino da bi imelu use. nas ne bo ubila lakota vendar pohlep. in tega enostavno ne bomo mogli sprement.
i RULE

pa se rd vs mam
Uporabnik
Tolko krat je omenjeno meso da sem zdaj lačn postal :lol:
CRX Vti, 96 8)
Uporabnik
Jz nemorm nit dokonca pogledat!
Youtube/Instagram: Dinotti
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels