Uporabnik
Ferrari F2007
Evo ga, pa so ga predstavl, poskocnega konjicka :D Upam, da bo letos kej bolsi avto kot lani, sej ne da je bil tolk slab, sam ocitno ni bil dovolj dober za naslov svetovnega prvaka. Skoda k ni vec schumija, bil sm njegov fan, ampka vsak se pac odloc kokr se...sicer majo pa zdej tut dva odlicna voznika, glede tega, kdo je bolsi bi se pa dal razglablat. Po mojem mnenju sta dokaj izenacena, s tem da dajem majckeno prednost kimi-ju. Lahko da trrenutno je massa mal bolsi, ampak mislm da je temu tako zato, ker ma pac malo vec izkusenj z avtomobilom. Na tekmi pa mislm, da bo kimi bolsi od njega. No kakor koli ze, komi cakam prvo tekmo. Aja pa da ne bo pomote, takoj za ferrarijem navijam za hondo 8) Se slike "avtomobila":

Image
Image
Image
Image
Image
Uporabnik
GO KIMI 8)
CVIČEK MAFIJA-made in dolenska
------------------------------------------------------------------
FIAT-- Fix It Again Tommorow
CRX MOTEGI:)-ex
Honda Civic Sport-red milano :) ex
Peš Honda
Uporabnik
FERRARI je še zmer zakon čeprov ni več našga šumita. zej pa GO GO GO Masa in Kimi
cypress green Civic 6.gen 1.4i 1996 --ex
silver Civic sedan 1.4 iS 2000 --ex
silver Civic HB EK4 1999 --ex
winter wagon white Shuttle 1990 --ex
championship white ITR dc2 1999
Norija komi cakam formulo GO FERRARI. 8)
My personal best at MK 1:12,89. 4.GEN ROX
Personal best Raceland 58,48s 5.GEN OK
Personal best Raceland 57,23s 4.GEN ROXX
BIG EGO is my middle name

Rather push a Honda and a german car,than drive a french car King Alex 2009 :)
Uporabnik
Evo par novih fotk

Image
Image
Image
Image
Fotr Admin
Lep Fiat :D
Uporabnik
sam res FIAT :lol: :lol: lep je ;)
Uporabnik
Lesto gledal in navijal bom, samo ne z tolikšno mero veselja.

To ni to.

GO Ferrari 8)

ps, kr negre mi v glavo da je un "OTZI" pr Scuderi-i Ferrari, fuj.
Za povečanje penisa si preprosto kupite [url=http://www.youtube.com/watch?v=rLBZnjhuphA]BMW[/url] in problem je rešen.Pred uporabo se posvetujte z forumskim pametnjakovičem ali pri uporabniku.
Uporabnik
haaaaaahaaaaahahhhaaaaaaaaaaa,Vrtelo,zdej si me pa zbudu :D :D :D :D OTZI. Ma ne me jahat :lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabnik
Ja men je tut ful zou ker je su schumacher, ampak se mi zdi raikkonen kr dobra zamenjava, trenurno ni bolsga voznika v F1, po mojem mnenju. Seveda je pa tut massa odlicen voznik, je to veckrat dokazu prejsnjo sezono. Mislm pa da se bo tut raikkonen vnesu v ekipo, tko kt se je schumi, ne bo pa nikol vec isto, to je pa res. Se pa vid raikkonenu da je prou vesel da je su stran od mclarna, zdej se vsaj smeje pr ferrariju. Upajmo da se bo tut na konc sezone, ceprou mi je massa bol simpaticen :oops:
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels