Kaj ti veš kaj več kot jaz?_SKOT_ wrote:1X EK4 spredi
A bo ponovna runda?
Ne ne vem,sam upam d bo kej iz tegahowlow wrote:Kaj ti veš kaj več kot jaz?_SKOT_ wrote:1X EK4 spredi![]()
A bo ponovna runda?
Aja, sm pa to očitno spregledu. Jst sm kr nakazu, pa sm mislu, da bom na konc edini in sm se mal ustrašuCupraR wrote:Kork smo se zmenil je bilo napisano da ostalo doplačamo-razliko na licu mesta..
Če je sprememba se bo že povedalo..
Ne ve zakaj bi skos obnavlal topic ker robe itak še ni...
Za tapravo stvar se splača počakat. Razn če ti že drgne železo na železorobi-crx wrote:js tud upam,oz. bo verjetn že prepozno,bom kr nisin naroču
Kaj si ti mene malo ven spustil ?Eddy wrote:Evo spisek vsega...:
Ime/nick / vrsta ploščic / dal / še mora dodat
Urosch / DC2 / 41,73 / 19
Lex / EK4(sp+zad) / 130 / 0
blaba / DC2 / 41,73 / 19
kobra / DC2 /41,73 / 19
cupraR / DC2 / 41,73 / 19
RR / BB8 / 41,73 / 19
SebaVtec / EK4 / 41,73 / 30
Aly / EK4 / 41,73 / 30
Civic267 / EG5/bingo / 41,73 / 28
Yaris / Accord / 41,73 / 11
mloncar / Megane / 41.73 / 7
Sixšaban / BB8 / 0 / 60
Cagr / BB8 / 0 / 60
Tin / E30 / 0 / 65
E1000 / E30 / 0 / 65
Simak / Ek4 / 0 / 71
Uroš(celje) / E30 / 0 / 65
Pronfreak / ATR / 0 / 60
Goku6 / Eg5 / 41,73 / 28
Eddy / E30 / 0 / 65
Ne morš niti prbližno primerjat navadnih ploščic in tehrobi-crx wrote:ni še take panike,ampak potem preden se bomo ponovno zmenli bo itq minil 1 mesec,ter 13strani postov,pa preden pride roba zopet 2 mesca +,tako da to je pa potem že malo preveč,no ja bomo vidli,če bo druga runda,pa če se bo hitro pobralo naročila,čeprav original ploščice tudi baje niso slabe za brembo blanks diske
Edino iste oblike so_SKOT_ wrote:Ne morš niti prbližno primerjat navadnih ploščic in tehrobi-crx wrote:ni še take panike,ampak potem preden se bomo ponovno zmenli bo itq minil 1 mesec,ter 13strani postov,pa preden pride roba zopet 2 mesca +,tako da to je pa potem že malo preveč,no ja bomo vidli,če bo druga runda,pa če se bo hitro pobralo naročila,čeprav original ploščice tudi baje niso slabe za brembo blanks diske
Torej sedaj je pa skrajni cas da se zcnemo pogovarjat ali bo kdo slucajno prevzel tud za ta del SLo (Stajerska). Ni mi problema prletet do Celja ce treba po njih, ce pa pridejo do Mb pa itak carsko. Tak kot sem jaz naredil z Bremboti bi blo lepo ce bi zdaj kdo uslugo vrnil, vsaj men se tak zdi.blabla wrote:Sem govoril z eddyjem ravnokar. In res dela podnevi![]()
Bo že danes prevzel nekaj robe. Tako da najbolj pridni že danes dobimo
To bi blo super, ceprav sobota je dalec ne...no bomo vidli.mloncar wrote:jst grem v soboto verjetno v LJ, pa lahko prevzamem ploščice za štajerski konec...