Insane
robi-crx wrote:ploščice so enostavno fenomenalne,primejo malenkost bolj kakor originalne,ter mnogo bolj kot kakšne atejeve,svinjarijo delajo kar precejšno,ampak nič kaj bolj kakor ate,za sinter ne vem ker jih nisem imel,vem pa da originalne ne prašijo tako kot te,drugače pa tudi ko niso segrete grabijo,samo da takrat še rahlo cvilijo zraven,v normalnem prometu po mestu,dokler se nisem navadil me je malo zabijal proti volanu,ampak sedaj je pa že vredu,se da zudi lepo ustavljat,pač se samo dotakneš pedala in že bremza

to so zaenkrat moje izkušnje :wink:
Probaj enkrat konkretno zaviranje iz velike hitrosti pa boš videl da so več kot samo "malenkost" boljše od serijskih. :wink:

LP
BMW 540i

Horsepower is how fast you hit the fence.

Torque is how far you take the fence with you.
Uporabnik
saj pravim,takšne so dosedanje izkušnje,saj tudi rahlo zaviranje je konkretno boljše,bom pa dopisal ko bom še to probal,malo me za diske skrbi in si ne upam,hihi,zdej jih kontroliram toliko kot sem prej olje pred generalko,hihi :wink: :lol: :lol:
Uporabnik
Ne se bat--ti kar pobremzaj konkretno 8)
Uporabnik
ALO FANTJE!... še tri komplete imam za DC2...kdo še ni dobil?

Kobra,Cruiser to vem...kdo je tretji? imel sem spisek pa je nažalost šel v pralni stroj :oops:

pa prosim da čimprej prevzamete tole,da se losam tega,da gremo drugo rundo naročevat 8)
ModeratoR
Eddy wrote:ALO FANTJE!... še tri komplete imam za DC2...kdo še ni dobil?

Kobra,Cruiser to vem...kdo je tretji? imel sem spisek pa je nažalost šel v pralni stroj :oops:

pa prosim da čimprej prevzamete tole,da se losam tega,da gremo drugo rundo naročevat 8)
ce ti ostanejo, bi jst vzel za DC 2....
kaksna je cena?

-Prelude,NSX,ATR,DC2 -->307.0B-20.563,20sit--->14.394sit ?
to je komplet?
Honda Civic Sedan 1994 b20
Honda Accord Coupe 1985
Uporabnik
no jest sem tudi kandidat, ako se nihce ne javi, gimme a PM :wink:
[url=http://www.jdm.si/]JDM.si[/url]
ITR#05182
ModeratoR
Po mojem je stvar placana, tak da je noro ce se ne bo javil lastnik in tud mislim da je brezupno upati kaj takega...vseeno vama pa želim da jih kdo od vaju dobi no, da ne bosta mislila...
Lp,Aly
Civic 1998_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Civic 2008 1.8i-VTEC FK2_EX
Civic 2013 1.8i-VTEC FK2_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
Uporabnik
Jaz se nisem imel prilike prevzet, narocil sem jih pa zato, ker jih rabim, tako da moje niso naprodaj :wink:

Lep pozdrav z Bavarske!
Uporabnik
OK Cruserio...ko boš v v slovenija me poklič,magar ti jih po pošti pošljem pa je :wink:

kobro moram poklicat,se mi zdi da nima dostopa do neta rednega...

tretje bodo šle svaku če ne bo se javil tisti ki jih je naročil,so že doooooooolg rezervirane če ostanejo :lol:
Uporabnik
Jaz bi mel ene za vtija prosim lepo.kaka je varijanta?
e3o+s50- 11,4s 197kmh/402m
-7,4s 156kmh/201m with stock engine:) najhitrejši atmosferec v sloveniji.......
http://www.youtube.com/watch?v=rXS7NGpydII
Kugla winter wagen!
swift gti
Uporabnik
tut jz bi meu za VTija pa jih ni več :S
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels