Raj bi pa mel kak colibri al pa kak novej tomos avtomatik-targa
Kaj pravite,pa ne rečt,kaj boš to kupoval
lahko "odpreš" kanale, da bojo identični ostalimSimak-R wrote:...in sicer flexerja gledam,ne rabiš ne registrirat ne čelade ne izpita,je sicer omejen na 25kmh in ga kao ne moreš odpret ampak ok,sam je pa kr drag,najcenej 110ksit.
Raj bi pa mel kak colibri al pa kak novej tomos avtomatik-targato je pa tud tm nek,sam je pa potrebno vse kar pri flexerju ni,gre pa saj mal boljš,no sej kokr gre mi je dost,ker to je do sluzbe pa nazaj,pa kdaj kam za v mesto skočit,pa tko...
kok je pa to zaj... narest (odpret kanale),pa strošek kakšen je tko cca?A izpuh gre pa kr od colibrija gor,fajnbato wrote:lahko "odpreš" kanale, da bojo identični ostalimSimak-R wrote:...in sicer flexerja gledam,ne rabiš ne registrirat ne čelade ne izpita,je sicer omejen na 25kmh in ga kao ne moreš odpret ampak ok,sam je pa kr drag,najcenej 110ksit.
Raj bi pa mel kak colibri al pa kak novej tomos avtomatik-targato je pa tud tm nek,sam je pa potrebno vse kar pri flexerju ni,gre pa saj mal boljš,no sej kokr gre mi je dost,ker to je do sluzbe pa nazaj,pa kdaj kam za v mesto skočit,pa tko...
tomosom, ki grejo 50 km/h, lahko pa jih odpreš še bolj![]()
, pa izpuh se zamenja z original colibrijevim, da je še zmeraj tih.
hehe si pa temo iz naftalina potegnumarkos wrote:bozic se strinjam sam ga tudi imam sam ne vem kje nj dobim dele sm slišu da nek u šiški sam ne vem točn