Uporabnik
DELO:PROMOCIJA 4,10€/h
Ima kdo čas u ponedeljek, torek in sredo... dela se popoldne. Ker jaz ne morem in bi rabila zamenjavo. To je promocija Gillete Fusion v Leclercu na Rudniku. Dobro plačano delo 4,10€ na uro.
hondašica
Uporabnik
js sm tud mel to,cool delo,letake deliš pa za brisalce in to,ampak ne za gillete za free fight ki bo v celju 19.05.2007
Hondašica
Hej...jaz bi ti lahko pomagala...kdaj bi se začelo?
Nikol ni tko hitro, da nebi moglo it hitreje, pa nikol avto ne leti tko postran, da nebi šel še mal bol postran...
Uporabnik
Helly wrote:Hej...jaz bi ti lahko pomagala...kdaj bi se začelo?
OOO supr , jah nevem začelo bi se u ponedeljek , kaj pa vem ko se zmenve, ker jaz se mam za učit. Dej ti pišem na PM
hondašica
Hondašica
No dej na PM...
Sam ne obljubim pa nič...ker morm še pogledat do kdaj mamo kej pouk,...
Nikol ni tko hitro, da nebi moglo it hitreje, pa nikol avto ne leti tko postran, da nebi šel še mal bol postran...
Uporabnik
Sej če bla kaka reklama za mortadelo bi še šou :lol:
Uporabnik
Boby wrote:Sej če bla kaka reklama za mortadelo bi še šou :lol:
hehe..se boste še norca delal :) hihi
hondašica
No k bo za kako meso delana reklama pa da bo se bo dal se poskusit grem takoj delat,pojem vso meso pa je,jst vesel,stranke tut k lahko grickajo z mano. 8) :lol:
My personal best at MK 1:12,89. 4.GEN ROX
Personal best Raceland 58,48s 5.GEN OK
Personal best Raceland 57,23s 4.GEN ROXX
BIG EGO is my middle name

Rather push a Honda and a german car,than drive a french car King Alex 2009 :)
Uporabnik
Alexzander The GREAT wrote:No k bo za kako meso delana reklama pa da bo se bo dal se poskusit grem takoj delat,pojem vso meso pa je,jst vesel,stranke tut k lahko grickajo z mano. 8) :lol:
<no sej...tko al tko so te promocije bolj za ženske tko da...ja...next time :)
hondašica
Hondašica
helly ti pridm pomagat zgago delat
Uporabnik
robi-crx wrote:js sm tud mel to,cool delo,letake deliš pa za brisalce in to,ampak ne za gillete za free fight ki bo v celju 19.05.2007
Kje to Robi? Povej mal več,plis :P
i`m sorry, i can`t be perfect
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels