Uporabnik
Admin prosim za uslugo!
Ker iz zaradi takih in drugih razlogov (po zgledovanju "ex Legend) tega foruma PROSIM za naslednje:
=izbris Nicka in vseh objav na forumu :!: :!: :!:

Včasih je bilo kar nekaj dobrih debat in nekaj dobrega branja od Petronasa , R type in njim podobnim....

No ostalim pa želim še veliko dobrih debat :wink:

Hvala ter Lep pozdrav.
Uporabnik
ali pa ce se enostavno ne prijavis vec...je to tudi to ;)

ne vem zakaj bi brisali nicke in poste. Potem pa se v topicih pojavljajo luknje, ce kdo bere za nazaj.
Lp, Alex

Civic VTI, l. 99
Uporabnik
Lex_ wrote:ali pa ce se enostavno ne prijavis vec...je to tudi to ;)

ne vem zakaj bi brisali nicke in poste. Potem pa se v topicih pojavljajo luknje, ce kdo bere za nazaj.
Vseeno bi prosil za izbris postov kot tudi nicka :!:

Hvala!
Uporabnik
Vrtelo Letelo :) wrote:Lover = Boby :lol:
Pa še ta kokr je Vrtelc napisu :!:

Bye ,Boby :!:
Uporabnik
sj admini vbistvu skrbijo za red na forumu,res jetudi da je bilo to legendarno pisanje in jih prav vsi pogrešamo in kaj naj sedaj za to naredimo,treba se je potrudit in poskrbet za to da forum deluje in poskusit zapomnit te luknje ki vsi vemo da jih je nemogoče,saj bosta tudi petronas in R type prišla nazaj,malo počitka od vsega skupaj pa tudi lahko imata :wink:
Uporabnik
robi-crx wrote:sj admini vbistvu skrbijo za red na forumu,res jetudi da je bilo to legendarno pisanje in jih prav vsi pogrešamo in kaj naj sedaj za to naredimo,treba se je potrudit in poskrbet za to da forum deluje in poskusit zapomnit te luknje ki vsi vemo da jih je nemogoče,saj bosta tudi petronas in R type prišla nazaj,malo počitka od vsega skupaj pa tudi lahko imata :wink:
:roll: ..in kaj si hotu napisat :?:

Totalno neumesna Robi, sej vem da si srečn k je pršl do tega topica (pa ne sam ti) a zabole me mnogo , odpru sam ga pa z razlogom :evil:
Uporabnik
ne razumem nič zakaj to :shock:
CVIČEK MAFIJA-made in dolenska
------------------------------------------------------------------
FIAT-- Fix It Again Tommorow
CRX MOTEGI:)-ex
Honda Civic Sport-red milano :) ex
Peš Honda
Uporabnik
a kaj sem hotel,hotel sem ti povedat da mormo tudi drugi kaj dodat na forum ne samo eden ali pa dva,mogoče trije.....,lej nisem vesel da je prišlo do tega,niti približno,sploh ne,nimam nobenih osebnih zamer proti tebi,ravno nasprotno te na nek način spoštujem čeprav te sploh ne poznam,si pa me zgleda narobe ocenil če si mislil drugače

res je da sva se parkrat vžgala,ampak nič kaj slabo namernega,vsaj z moje strani ne

če pa ti ni odveč pa lahko vsaj poveš kaj te je tako razjezilo da je prišlo do tega
Uporabnik
Dej Boby ne seri,da te tok miška vrže iz tira...kaj mi to pove o teb :evil: :x

Uredu si dečko,sodeluj in dvakrat premisli preden napišeš,tko so men učasih svetoval k sm pisu poste za brezveze in splačalo se je,forum mi je še vedno zakon,folk tud,sodelujem pa res bol mal,kokr čas dopušča 8)
Uporabnik
AGAIN :evil:

Želim izbris Nicka in vseh objav na forumu :!: :!: :!:

My last post!

Bye.
Uporabnik
js še zej kako budasto vn vržem :lol:
CVIČEK MAFIJA-made in dolenska
------------------------------------------------------------------
FIAT-- Fix It Again Tommorow
CRX MOTEGI:)-ex
Honda Civic Sport-red milano :) ex
Peš Honda
Uporabnik
se pravi zaradi mene želiš izbris nicka in vseh objav,jaoooo,dobro če zaradi mene,ampak to štajerska naveza ta me pa moti,nismo tu geografsko opredeljeni in ni to prvič slišat od tebe,vsaj jaz ne sodim ljudi po regijski opredelitvi kar pa zgleda ti jih,se mi prav smiliš glede tega,ne vem kaj si hotel s tem povedat,da štajerci nismo ljudje al kaj,hvala :wink:
Uporabnik
robi-crx wrote:se pravi zaradi mene želiš izbris nicka in vseh objav,jaoooo,dobro če zaradi mene,ampak to štajerska naveza ta me pa moti,nismo tu geografsko opredeljeni in ni to prvič slišat od tebe,vsaj jaz ne sodim ljudi po regijski opredelitvi kar pa zgleda ti jih,se mi prav smiliš glede tega,ne vem kaj si hotel s tem povedat,da štajerci nismo ljudje al kaj,hvala :wink:
Robi to si TI napisu ne jst :roll:
Uporabnik
BYE !!!
Uporabnik
ja sj vem da sm js to napisal,ampak pravim ti da ni blo to prvič slišat od tebe "štajerska naveza" je blo tud recimo takrak ko si je Vojko pozabu ceno napisat v oglas itd.

lej daj če imaš kaj osebno proti meni,pošlji mi msn naslov pa se tam pogovorima,ker to pa sedaj ni prvič ko imaš neke prebliske
Uporabnik
Wtf :D a bi lahk mi navadni smrtniki dobil kak updejt, o tem kar se je dogajal? :lol: :lol: :lol:
Uporabnik
Posti, topici, za nazaj se ne brišejo.
Vsak od nas jih napiše prostovoljno.

Če pa imate še kaj osebnega, pa imate PMje, maile,...
[url=http://www.moj-album.com/slike/528702/8xZopwkX5OywKJ6D.jpg]Corvette C5[/url]
Locked

Information

Moderators

Blue Angels