dj folk kdor gre jutr sm nj mi pove pa se ga magar dobimo dol 
ja sam tale ni lih gladek. model lj jst 4 leta hodm na partije pa nism čopal x-ev. zdj sm šele na kancjaniju prvič pa še to zto k mi je muril us eskp, pol mi je pa knof še bl, drgač pa je bil prvi in zadni. pa lahk ti predstavm puno folka k se ne drogerajo, sploh pa na kancjaniju. moj nasvet je d se skriješ s takimi izjavami dokler nauš malo bol spoznal to sceno, ker mam filing da sploh ne veš kaj je parti.
lepo si to povedu.jst tud hodim na party-je,pa mi ne pade na pamet da bi kej uzel.hard ouzo wrote:ja sam tale ni lih gladek. model lj jst 4 leta hodm na partije pa nism čopal x-ev. zdj sm šele na kancjaniju prvič pa še to zto k mi je muril us eskp, pol mi je pa knof še bl, drgač pa je bil prvi in zadni. pa lahk ti predstavm puno folka k se ne drogerajo, sploh pa na kancjaniju. moj nasvet je d se skriješ s takimi izjavami dokler nauš malo bol spoznal to sceno, ker mam filing da sploh ne veš kaj je parti.
sj stari lj to da se VSi drogirajo in da je kr ena muzika na partijih, to govorijo samo ljudje ki niso bli vsaj 3x na partijih. učas je tut enkt dost. jst vidm folk z mojga konca, k so se od mene okužl, pa so bli res najbl proti temu, zdj sm pa ko kak njihov mentor. jst se pa samo čudim kako folk tolk hitro potegne v to. prašte golazen za lukata, vm bo povedla kok se je hitr nalezu te musk. čez leta pa tak ugotoviš da je elektronska muzika oz rave subkultura način življenja.
sej itak kmau bo sam še elektronska muska na svet
to je pa tuk bolj zakon za nas k to skus nabijamo
sej če pogledaš je tut vsaka pesem zdej že remix
naravnost fantastično ni kej 
cypress green Civic 6.gen 1.4i 1996 --ex
silver Civic sedan 1.4 iS 2000 --ex
silver Civic HB EK4 1999 --ex
winter wagon white Shuttle 1990 --ex
championship white ITR dc2 1999
silver Civic sedan 1.4 iS 2000 --ex
silver Civic HB EK4 1999 --ex
winter wagon white Shuttle 1990 --ex
championship white ITR dc2 1999
Rock da bo zginu.....LOL
Jazz, blues in podobno da bo zginl.....LOL
Prej bo racunalnikov zmankal za delat ta skret od muzke kukr pa komadov zgoraj nastetih zvrsti....
Vsi prevec hajpate to zvrst muzke.....
The unfriendly GhOsT
Ego prenese več kot veliko, telo pa manj kot zelo malo.
Born at last come back to dast, Born in sin come on in.Give me what I want and I'll go away :twisted: :twisted: :twisted:
Japan all the way - GSX-R & ED7
Ego prenese več kot veliko, telo pa manj kot zelo malo.
Born at last come back to dast, Born in sin come on in.Give me what I want and I'll go away :twisted: :twisted: :twisted:
Japan all the way - GSX-R & ED7
word niggacasper7 wrote:![]()
![]()
Rock da bo zginu.....LOL
Jazz, blues in podobno da bo zginl.....LOL
Prej bo racunalnikov zmankal za delat ta skret od muzke kukr pa komadov zgoraj nastetih zvrsti....
Vsi prevec hajpate to zvrst muzke.....
hard ouzo wrote:ja sam tale ni lih gladek. model lj jst 4 leta hodm na partije pa nism čopal x-ev. zdj sm šele na kancjaniju prvič pa še to zto k mi je muril us eskp, pol mi je pa knof še bl, drgač pa je bil prvi in zadni. pa lahk ti predstavm puno folka k se ne drogerajo, sploh pa na kancjaniju. moj nasvet je d se skriješ s takimi izjavami dokler nauš malo bol spoznal to sceno, ker mam filing da sploh ne veš kaj je parti.
lepo se obnašaj ker ti jz ti nisem nek froc! uuuu cela 4 let ahodiš na pratiye in se ne drgiraš. kaj naj ti ploskam zdaj? meni za razliko od tebe mi na kraj pameti ne pade da bi pojedel ex. in ne, ne ne sadam v kategorijo drogirancov! jz se po partiyu varno zapeljem domov, z kolegi ki so tudi tako trezni!
jz živim v takem svetu, tako da dobro vem kaj govorim!
hja sm se zadržu k sm opazu d nis čist skapšu komu je blo namenjen, čeprou če nis vidu smo se usi spravl na Honda Freak. drgač pa s tem k sm napisu d 4 leta hodm vn se nism hotu pohvalt, ampak povedt d tok časa nism niti pomislu na x-a. pa še zdj sm ga prvič in zadnič uzel ker me je ko sm bil zadet sam spiheral kdaj bo popustil. aja ke pa si mel ti tvojo raketo parkerano? jst sm jo mnogu kr tja na ene nive in sm se tresu d nam ke nasedu, nakonc sm pa zvedu da tisti k mamo vip ali press mamo posebi parkiriša

dej dej dej. ko sem prihajal tam mimo sem videl neko tablo da je kao parkirišče. mislim
tako grdo označeno in vse da je groza. ni čudno da ste se lovili in parkirali tam kjer ste lahko.
hehe, jz sem mel nadomestnega golfa tisti dan
tko da sem se tudi jz izživljal pred policaji
kje pa je bil after? tega nisem zasledil. možno da pod belvo.
hehe, jz sem mel nadomestnega golfa tisti dan
kje pa je bil after? tega nisem zasledil. možno da pod belvo.
hja srečo si mel k si mel druh avto, jst bi dost raj vidu d bi mel kangujčija, ker če bi vidu kam sm jst moj avto teru bi te srt prjel. kr nekam u en klanc,m u7 ene božje rovte in tk pridemo gor in ugotovimo da ne bo tuki nč pamtnga, pol k sm pa hotu avto hotu obrnt mi pa še un trot Jojo k ma partyslo čez prpele z eno kripco gužvo delt. direkt za popizdit. hja drgač jst nism isku problemou pr polcajih, ampak pač ustavu me je
hja puno folka je blo na balvederju, to pomoje zto k sm jst vs folk ponumu s tem d je tm after
drgač je bil pa pravi after v nekem diskaču, sam bmk.
ej ouzo,dej piši tko d se bo dalo normalno brat za tabo. Zdej sm vse možno sprobaval d sm dešifriral ta sporočila....
Sm vidu polno flešerjev na belvederju,sm šel raje stran
Sm vidu polno flešerjev na belvederju,sm šel raje stran
Information
Moderators