Uporabnik
Honda Tuning
neki me zanima če je to revijo možno dobit pri nam,zdej mam to srečo,da si jo lahko tu na misji kupujem,in je res svetovna revija.....no pa naj se javi če kdo ve pa še link
http://www.hondatuningmagazine.com/
LIMAJ STARI MAKINA&ZVERINA
Admin desu.
Naroči si jo na njihovi strani, pa je. Pri nas pa dvomim da jo boš dobil. :wink:
2003 Porsche 911 Carrera
1998 Audi TT 1.8T

www.perkophotography.com
JapanZek
al pa pjt u konzorce zravn name oz globala pa reč če ti lahk naročijo kak izvod. al pa počak d bom mel jst cajt pa bom mogoče šu rečt :D
Uporabnik
hmmm...kolko bi pa pol to prišlo. Če zdaj že pride 18 izvodov 18$ pol bi verjetno še x2 računat moral. Ima kdo mogoče kake izkušnje s tem oz. ima naročene revije prek atlantika?

lp, saymon
Nudim poliranje vozil...več informacij na PM. (okolica MB)

Honda Civic 1.6 vti Sedan 6.th generation
Uporabnik
hehe..zaenkrat si jo še lahk kupujem tu(kosovo)....mislim pa da bi bla cena v sloveniji 4x ne sm 2x večja....tule maš res revije od....super street,import tunes,turbo,honda tuning in še kaj bi se našlo....
LIMAJ STARI MAKINA&ZVERINA
Uporabnik
pokliči na distriest sežana,sam sem bil ene 3 leta naročen na fourwheeler,ki je glih tako overluža revija...pa je redno prihajala in za zmerno ceno :wink:
Uporabnik
...bil naročen dve leti....naročil sem jo na njihovi strani.....prihajala je zelo NEREDNO tko da mislim da enih par številk sem dobil z veeeeeeeliko zamudo....drugače pa revija je OK veliko DIY stvari pa predstavitve lepih avtkov....je pa precej AMERICAN STYLE....vse info pa dobiš na njihovi strani koliko in kaj!!
Accord 2,2 09'
Accord 1,8iLS 01'
Civic 1,6 ESi 93'
domo arigato gozaimasu
Uporabnik
o kdo se je pojavu na forumu ne mores verjet po 100 letih..:P
Kad sam bijo mali, rekla mi je baka, samo ti navali, folira se svaka...........
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels