pa vem da je zadn moment ampak res zadn moment ampak ker se nekater nimamo kam dat bi lahko naredil manjše srečanje u dolu( DOL STREET CAFE) da spijemo kako pjačo pa kako neumesno rečemo ....tako da kdor je za naj se jav na 041 414 513
lp bastjan
ma ja model treba ponovit drug viknd spet sam mal veeeč folka nabrt drugač pa itak da blo noro
ko **** unga rutarja ....raj pred lokal še kako fajn miško pogledat,zapecat heheheh
kaj pravš uzo a bi ponovil pa magar če smo ista kompanija
sam da tokrat nrdimo u lokalu totalko hehhehehe
ko **** unga rutarja ....raj pred lokal še kako fajn miško pogledat,zapecat heheheh
kaj pravš uzo a bi ponovil pa magar če smo ista kompanija
sam da tokrat nrdimo u lokalu totalko hehhehehe
ne je..m žive sile več
prstko naslednič si dobrodošel sam na neznane številke se javljaj 
ja bastjan jst sm tkoj za, sj sčasoma se ns bo nabral. pa friko more zdj pridt v lublano d se nauva midva vs cajt u litijo vozakala
aja uno k je blo pa ob punuči in dalje mi je blo pa na fertik bedno. muri mi zadet folk vozt okol, sploh frenda k rata tečn u nulo.
ja bastjan jst sm tkoj za, sj sčasoma se ns bo nabral. pa friko more zdj pridt v lublano d se nauva midva vs cajt u litijo vozakala
aja uno k je blo pa ob punuči in dalje mi je blo pa na fertik bedno. muri mi zadet folk vozt okol, sploh frenda k rata tečn u nulo.
lepo to. se bova mi2 tud drugic prdruzlahard ouzo wrote:ja timidva sva šla pol u litijo
![]()
![]()
http://video.google.com/videoplay?docid ... 2350&hl=en
Honda Civic 89 1.4 16v
Honda Civic 91 1.6 16v
Honda Civic 93 1.6
Honda Civic 96 1.4
Honda Crx 95 1.6esi
Honda Civic 98 1.4 b
Now: Honda Civic 04 1.6 Sport :)
Honda Civic 89 1.4 16v
Honda Civic 91 1.6 16v