Dej dej sej ql sej se ni treba neki zgovarjat,, pač fantom povej kako je ane. **** treba uživat k si mld ane skurjencaFRiKi wrote:tehnakar wrote:Sej sta oba voznik in sovoznik bl k ne skurjenaA je tko friki?
![]()
se
ni čvoknu, nismo u Disneylandu, sovoznik je šel dvignit v Celje na Avtoshow pokal državnega prvaka v avtoakustiki, v katero vlaga celo svoje premoženje in mu pomen res velik... če nebi bil vsaj mal dobre volje pa scufan v glavi, nebi blo normalno
zdj pa če si kdo kj po svoje misli, mi visi v tisto smer kamor vleče gravitacija
men je to smešno da je vs vesel pa naspideran k gre 200... taki so ponavadi čez nekaj časa v črni kroniki...tehnakar wrote:Dej dej sej ql sej se ni treba neki zgovarjat,, pač fantom povej kako je ane. **** treba uživat k si mld ane skurjencaFRiKi wrote:se
ni čvoknu, nismo u Disneylandu, sovoznik je šel dvignit v Celje na Avtoshow pokal državnega prvaka v avtoakustiki, v katero vlaga celo svoje premoženje in mu pomen res velik... če nebi bil vsaj mal dobre volje pa scufan v glavi, nebi blo normalno
zdj pa če si kdo kj po svoje misli, mi visi v tisto smer kamor vleče gravitacija![]()
![]()
Servis in prodaja električnega in bencinskega orodja: www.masinca.si
tehnakar wrote:Dej dej sej ql sej se ni treba neki zgovarjat,, pač fantom povej kako je ane. **** treba uživat k si mld ane skurjencaFRiKi wrote:se
zdj pa če si kdo kj po svoje misli, mi visi v tisto smer kamor vleče gravitacija![]()
![]()
to je blo v času snemanja, filmčk mišlen kot šala, cesta pa prazna, avto je šel proti koncu kar se tiče sklopke, menjalnika, vsega po malem, treba si je spominčk posnet na odpuljene 4.gen časeRok wrote: men je to smešno da je vs vesel pa naspideran k gre 200... taki so ponavadi čez nekaj časa v črni kroniki...
Tvoja umrla, moja pa umiraGENESIS21 wrote:Jst sem skor umru od smeha, k sm tole gledu, zdej mava pa oba lepe spomine, na 4-to generacijo.tehnakar wrote:http://www.youtube.com/watch?v=RgxAmAOSNJE Fantje to je letel k ps u starih cajtih, zdej pa lih tok d še neki jamra![]()
4.gen ne bom nikol pozabu
4.gen je bla res super masinca, js razmislam ze d si bi kr enkrat se eno
nabavu tk mal za hobi, sam v tem cajtu dobit dobro pa za ne prevec kesa
je iluzija....
nabavu tk mal za hobi, sam v tem cajtu dobit dobro pa za ne prevec kesa
je iluzija....
Flint Black Met. Civic EF3 wrecked
Cobalt Blue Pearl Civic EC9 sold
Pewter Gray Met. Civic EC9 sold
Milano Red Prelude BB2 parted out
Sebring Silver Met Prelude BB3 parted out
Daytona Blue Pearl Prelude BB1 driving
Britany Bluegreen Metalic BB1 on hold
Cobalt Blue Pearl Civic EC9 sold
Pewter Gray Met. Civic EC9 sold
Milano Red Prelude BB2 parted out
Sebring Silver Met Prelude BB3 parted out
Daytona Blue Pearl Prelude BB1 driving
Britany Bluegreen Metalic BB1 on hold
potrebna menjava:BLUE SPIRIT wrote:Friki, če misliš prodajat jo jst kupim, sam pošlji mi mal slik na pm.![]()
resno
-sprednji most
-menjalnik mogoče, ni zihr
-sklopka drsi na fertik
-tesnilo na glavi
-mogoče še kaj
še interesiran?
Še zmeri sm zainteresiran ja!
U glavnm pošlji mi slike, lahko tud na mail, al pa če pokličš pa se zmeniva da jo pridem pogledat. IMAŠ PM
Honda Civic 6.gen 1.4iS 90 KM..... ni ni
Honda Civic Sedan 4.gen 1.6 16V.... forever
Škoda Octavia 2.0 TDI RS .......prodano
Geforce Honda Civic VTi......
Driven by Sergio jr.
Honda Civic Sedan 4.gen 1.6 16V.... forever
Škoda Octavia 2.0 TDI RS .......prodano
Geforce Honda Civic VTi......
Driven by Sergio jr.
Information
Moderators