Uporabnik
http://www.avto.net/2004/motornakolesa/ ... ID=1987380

evo ko je nekdo iskal gsxa od 1. lastnika
[b]Speed doesn´t kill, it´s the sudden stop that kills![/b]
Uporabnik
Sm ze vidu,pa klicu tut :)
Motor je iz italije,pa moti me to da ni v originalnem stanju.Okej akrapo je kul :D Pa tut cena je kr huda :?
Japonci nad vsemi.

VTI powah
Uporabnik
@MISTY kolk hočeš met za cbr
lp dominik
Uporabnik
Dinotti wrote:RR-ka je za to :D
to je res, vendar so ohranjene 600 RRke imho imele previsoko ceno. Za par k€ več sem dobil skoraj novo firebladko.
žeks wrote:@MISTY kolk hočeš met za cbr
lp dominik
nimam pojma ker nisem (še) razmišljal tako daleč. Kupuješ al kaj? Svojo si prodal?
Uporabnik
Kako je z agregati pri 600 kubikih? Tle mislim pri cestakih? Koliko kilometrov naj bi zdrzali ob normalno voznji z rednimi servisi??

Keri motorji so bolj vzdrzljivi 636 kawasaki,al GSX-R 600??? (oboje letnik 01-02)
Japonci nad vsemi.

VTI powah
Uporabnik
Honda je pojem vzdržjivosti,tko so mi večina mehanikov rekla.
Youtube/Instagram: Dinotti
Uporabnik
Jest mam izkušnje z 3. kawasakijevimi mašinami pa moram rečt da nisem mel nobenih problemov. Največ sem prevozil z šestko, 15000 km. Olja spije zelo malo, saj sem ga pri teh kilometrih samo enkrat menjal, dolival nič, tud poraba bencina ni pretirana (7,5 litrov pri zelo športni vožnji), majo pa te mašine luknjo pri določenih obratih (6000-7000), nad temi obrati ful potegne. Govorim za mašine zx-6r in zx-7r. Za sedmico lahko bolj malo povem, glede na to da jo mam šele od februarja.
Pri suzukijih so se radi pojavljali problemi z menjalniki in elektroniko, to so poštimali šele pri 2005+ modelih. Popravilo tega ni tako drago. Seveda pa je stvar v tem, na kakšen primerek boš naletel. Jest bi se odločil za kawasaki, čeprav ma suzuki mal bolj navit motor.

Fantje, kaj pa je zdej z motosvet forumom ?? Prenavljajo, bo kmalu nared ??
Uporabnik
Sam sem mnenja,da karkoli kupiš od japoncev ne zgrešiš prav veliko...je pa res dobro vedeti kako je bil motor prej vzdrževan,kar pa seveda ni kar tako :? ...čeprav se marsikaj že na zunaj vidi :wink:
Accord 2.0 sport
HR-V 1.6 sport
T-MAX 530
GSX-R 1000 K6
Uporabnik
Sem klicu enega serviserja za Suzukija,pa je reku da so zelo zanesljive zadevce. Da morm sam pazit,da je bil redno servisiran,ne razbit in to je to.

Me pa zanima koliko kilometrov naj bi zdrzale taksne masine ob pravilnem servisiranju?? Ali je 30 000km,ze velika cifra?? Malce sem skepticen. Vsi mi pravjo,da to ni tolk in da masine zdrzijo se in se. Sam ce bom jaz naredu 10-20 000km. Kako naj pol tak motor sploh se prodam? Pomojem noben kj dost ne povoha motorje s 50 000km :?
Japonci nad vsemi.

VTI powah
Uporabnik
kateri motor se pa prodaja pri 50k km? al ga prej razbiješ al pa ima zbite kilometre ;) in pri motorju da si kaj zbijal se sploh ne opazi.
Uporabnik
DejaVu na 15.000km si samo 1x menjal olje?
pri zelo športni vožnji ti 600cc pije 7,5L?
mal buče kotališ a?
Uporabnik
jRRYo wrote:DejaVu na 15.000km si samo 1x menjal olje?
mal buče kotališ a?
kaj bom pa pol jaz kotalil ko bom reko da na 100km spije gsx600r k7 5,7 litra pri konstantni voznji nad 10k rpm in pa cez kocevje ko so obrati vedno nad 12 pa do 15k...
Uporabnik
al3ss, nimam pojma kaj ti kotališ.
Če misliš da ti pije 5.7 L/100km pri 12-15rpm, se motiš. Oziroma se moti tvoj racunalnik...
Insane
al3ss wrote:
jRRYo wrote:DejaVu na 15.000km si samo 1x menjal olje?
mal buče kotališ a?
kaj bom pa pol jaz kotalil ko bom reko da na 100km spije gsx600r k7 5,7 litra pri konstantni voznji nad 10k rpm in pa cez kocevje ko so obrati vedno nad 12 pa do 15k...
LOL bolezen Hondaforuma.

Tako kot VTI-ji pijejo 6.5l povprečno in 9l ko terajo. Meni je pil 10l povprečno in do 15l pri teranju.

In ja kotalite buče, ne bučke.

Pije tebi 5.7l če se voziš 90% ko po jajcih. Daj en nakldaja takih, sedaj pa pretiravaš čez vse meje.

5.7l ko teraš. Jezus. Ko 600-tko teraš do daske žre 8-10l ko za šalo.

LP
BMW 540i

Horsepower is how fast you hit the fence.

Torque is how far you take the fence with you.
Uporabnik
al3ss, dejavu,
R6 mi je spila lih do rezerve od LJ do portoroža, odvisno po keri poti greš, 120-140km. 16literski tank.. računaj...

945RR je spila 18L do Cresa, kjer sm se po hribu dol do pumpe pripeljal v leru, brez gasa. Se pravi okoli 13L /100km...
Tko da, ne nabijaj.

Btw, buča katero je DejaVu kotalil je verjetno tep na glavo padla, če se čez kočevje voziš z konstantimi 12-15rpm.
Uporabnik
jRRYo wrote: Ko 600-tko teraš do daske žre 8-10l ko za šalo.

LP
Točn tko, men na Grobniku pa nism nek ibr dirkač, pije 10l na 100, se pravi z enim kestlom nardim cirka 160 do 170 km.
Ko se z žensko vozva pa pade poraba na ene 6-7 l. Sam toj počas... Nč visokih obratov, sam kruzanje.
Uporabnik
v končni fazi je to še najmanjši strošek in za moje pojme popolnoma nepomeben.kupte si sesalca di tec če že mislite gledat na porabo.
Insane
H-fan wrote:v končni fazi je to še najmanjši strošek in za moje pojme popolnoma nepomeben.kupte si sesalca di tec če že mislite gledat na porabo.
Gorivo ni nikoli majhen strošek. Sploh če delaš veliko kilometrov.

Očitno imaš ti toliko denarja da ti je vseeno za to. Jaz ga nimam.

LP
BMW 540i

Horsepower is how fast you hit the fence.

Torque is how far you take the fence with you.
Uporabnik
Jp res je, benz je hud strošek ratu....
Če narediš cca 2500 km z parom gum, so danes bistveno nižji strošek kot benz. Pred leti je blo kontra :roll:
Uporabnik
meni je vseeno ce verjamete al ne...jaz tud nisem ko sem tankal...pa meni so vsi motorji nekam cudno malo pili,tud 125ke...ko so ostalim po 8-9 je meni cca 6....razen cbr600fs mi je pila 9-9,5 na 100(s komplet akrapotom)....
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels