http://www.avto.net/2004/motornakolesa/ ... ID=1987380
evo ko je nekdo iskal gsxa od 1. lastnika
Jest mam izkušnje z 3. kawasakijevimi mašinami pa moram rečt da nisem mel nobenih problemov. Največ sem prevozil z šestko, 15000 km. Olja spije zelo malo, saj sem ga pri teh kilometrih samo enkrat menjal, dolival nič, tud poraba bencina ni pretirana (7,5 litrov pri zelo športni vožnji), majo pa te mašine luknjo pri določenih obratih (6000-7000), nad temi obrati ful potegne. Govorim za mašine zx-6r in zx-7r. Za sedmico lahko bolj malo povem, glede na to da jo mam šele od februarja.
Pri suzukijih so se radi pojavljali problemi z menjalniki in elektroniko, to so poštimali šele pri 2005+ modelih. Popravilo tega ni tako drago. Seveda pa je stvar v tem, na kakšen primerek boš naletel. Jest bi se odločil za kawasaki, čeprav ma suzuki mal bolj navit motor.
Fantje, kaj pa je zdej z motosvet forumom ?? Prenavljajo, bo kmalu nared ??
Pri suzukijih so se radi pojavljali problemi z menjalniki in elektroniko, to so poštimali šele pri 2005+ modelih. Popravilo tega ni tako drago. Seveda pa je stvar v tem, na kakšen primerek boš naletel. Jest bi se odločil za kawasaki, čeprav ma suzuki mal bolj navit motor.
Fantje, kaj pa je zdej z motosvet forumom ?? Prenavljajo, bo kmalu nared ??
Sem klicu enega serviserja za Suzukija,pa je reku da so zelo zanesljive zadevce. Da morm sam pazit,da je bil redno servisiran,ne razbit in to je to.
Me pa zanima koliko kilometrov naj bi zdrzale taksne masine ob pravilnem servisiranju?? Ali je 30 000km,ze velika cifra?? Malce sem skepticen. Vsi mi pravjo,da to ni tolk in da masine zdrzijo se in se. Sam ce bom jaz naredu 10-20 000km. Kako naj pol tak motor sploh se prodam? Pomojem noben kj dost ne povoha motorje s 50 000km
Me pa zanima koliko kilometrov naj bi zdrzale taksne masine ob pravilnem servisiranju?? Ali je 30 000km,ze velika cifra?? Malce sem skepticen. Vsi mi pravjo,da to ni tolk in da masine zdrzijo se in se. Sam ce bom jaz naredu 10-20 000km. Kako naj pol tak motor sploh se prodam? Pomojem noben kj dost ne povoha motorje s 50 000km
Japonci nad vsemi.
VTI powah
VTI powah
kaj bom pa pol jaz kotalil ko bom reko da na 100km spije gsx600r k7 5,7 litra pri konstantni voznji nad 10k rpm in pa cez kocevje ko so obrati vedno nad 12 pa do 15k...jRRYo wrote:DejaVu na 15.000km si samo 1x menjal olje?
pri zelo športni vožnji ti 600cc pije 7,5L?
mal buče kotališ a?
[b]Speed doesn´t kill, it´s the sudden stop that kills![/b]
LOL bolezen Hondaforuma.al3ss wrote:kaj bom pa pol jaz kotalil ko bom reko da na 100km spije gsx600r k7 5,7 litra pri konstantni voznji nad 10k rpm in pa cez kocevje ko so obrati vedno nad 12 pa do 15k...jRRYo wrote:DejaVu na 15.000km si samo 1x menjal olje?
pri zelo športni vožnji ti 600cc pije 7,5L?
mal buče kotališ a?
Tako kot VTI-ji pijejo 6.5l povprečno in 9l ko terajo. Meni je pil 10l povprečno in do 15l pri teranju.
In ja kotalite buče, ne bučke.
Pije tebi 5.7l če se voziš 90% ko po jajcih. Daj en nakldaja takih, sedaj pa pretiravaš čez vse meje.
5.7l ko teraš. Jezus. Ko 600-tko teraš do daske žre 8-10l ko za šalo.
LP
BMW 540i
Horsepower is how fast you hit the fence.
Torque is how far you take the fence with you.
al3ss, dejavu,
R6 mi je spila lih do rezerve od LJ do portoroža, odvisno po keri poti greš, 120-140km. 16literski tank.. računaj...
945RR je spila 18L do Cresa, kjer sm se po hribu dol do pumpe pripeljal v leru, brez gasa. Se pravi okoli 13L /100km...
Tko da, ne nabijaj.
Btw, buča katero je DejaVu kotalil je verjetno tep na glavo padla, če se čez kočevje voziš z konstantimi 12-15rpm.
R6 mi je spila lih do rezerve od LJ do portoroža, odvisno po keri poti greš, 120-140km. 16literski tank.. računaj...
945RR je spila 18L do Cresa, kjer sm se po hribu dol do pumpe pripeljal v leru, brez gasa. Se pravi okoli 13L /100km...
Tko da, ne nabijaj.
Btw, buča katero je DejaVu kotalil je verjetno tep na glavo padla, če se čez kočevje voziš z konstantimi 12-15rpm.
Gorivo ni nikoli majhen strošek. Sploh če delaš veliko kilometrov.H-fan wrote:v končni fazi je to še najmanjši strošek in za moje pojme popolnoma nepomeben.kupte si sesalca di tec če že mislite gledat na porabo.
Očitno imaš ti toliko denarja da ti je vseeno za to. Jaz ga nimam.
LP
BMW 540i
Information
Moderators