No in ker sem vedel, da brez avta ne bom zdržal, sem zopet začel gledat za kakšnim poceni avtom, preden podrem svojega. Denarja sem imal nekaj končno našparanega in dobil sem denar od zavarovalnice (od nesreče poleti), tako da sem iskal avto za kakšnih 150 - 200.000sit, nekaj ostalih jurjev sem pa nameraval dati v projekt. Ker pa je seveda prehod na švohnejši avto zelo težak, si kar nisem mogel najti primernega avtomobila. Vsak dan sem spremljal avto.net, seveda najbol honde (če bi bila kakšna poceni 130ka), vendar ni bilo nič pametnega.
Nekega večera pa pride na avto.net nov VTI 5.gen HB, za 470.000sit in seveda me je zamikal. Ker je bilo pozno zvečer sem se odločil da ga nebom klical, ampak ga bom takoj zjutraj. Celo noč sem se živčno premetaval, da ga nebi prodal, ker je bila cena tako ugodna. Končno jutro, zbudim se in grem ob 7h na šiht. Okoli 8h zjutraj ga seveda pokličem, in izvem da se avto nahaja v Celju. Rečem mu, da bi so oglasil popoldne, ker sem trenutno v službi in ga vprašal, če me lahko počaka. Seveda je rekel, da kdor prvi pride prvi melje in tako zaključiva pogovor. Avto mi ni dal miru, razmišljal sem kje bi dobil še ostal denar (itak spet sem ga imel premalo

) in tako sem poklical kolega. Kolegu razložim zakaj se gre, mu povem da je avto vreden več in da je enkratna priložnost nakupa, nakar mi reče da mi bo posodil denar

(kolk mam hude kolege

) Vprašal me je kdaj ga rabim in čez eno uro je bil denar že pri meni

. Toakoj pokličem šefa, povem da imam obvezne opravke in tako predčasno odidem iz službe. Potem pokličem lastnika VTIja, ga prosjačim naj me počaka kakšno uro in mi reče da bo

Naberem denar in začnem klicat kolege kdo bo šel z mano da bo peljal moj avto nazaj domov. Ker nihče ni imel časa, sem klical kolega ki je bil v šoli in tako je še on predčasno zapustil šolo. Takoj štartava iz Radovljice proti Celju in takrat je bila povprečna hitrost pomojem 200km/h

No prideva do Celja, pogledava avto in kmalu za tem je avto imel novega lastnika... mene
Takole je izgledala lepotička

[url=http://www.hondaclub-si.com/forum/viewtopic.php?t=38664&postdays=0&postorder=asc&start=400]Moj CRX[/url]
[url=http://www.hondaclub-si.com/forum/viewtopic.php?t=46759]Moj CRX - crn[/url]