Uporabnik
Kir nateg.......Joj...v Big Bangu imajo univerzalno bluetooth slušalko (firma Plantronics) , cena 14 EUR. Men dela, na vseh telefonih , katerih sem mel. Zberte keš in naj gre en v Big Banga in jih kupi. Ne pa prek neta. Funny. :lol: :lol: :lol:
have a smile :)
JapanZek
Buddha wrote:Kir nateg.......Joj...v Big Bangu imajo univerzalno bluetooth slušalko (firma Plantronics) , cena 14 EUR. Men dela, na vseh telefonih , katerih sem mel. Zberte keš in naj gre en v Big Banga in jih kupi. Ne pa prek neta. Funny. :lol: :lol: :lol:
a se ti ne zdi d bi šel lahko vsak sam? pa kukr vem majo v tamalem gigbangu ene popuste ker zaperajo štecuno al nekej tazga. tko da mogoče je še zrt tega cenej.
Uporabnik
hard ouzo wrote:
Buddha wrote:Kir nateg.......Joj...v Big Bangu imajo univerzalno bluetooth slušalko (firma Plantronics) , cena 14 EUR. Men dela, na vseh telefonih , katerih sem mel. Zberte keš in naj gre en v Big Banga in jih kupi. Ne pa prek neta. Funny. :lol: :lol: :lol:
a se ti ne zdi d bi šel lahko vsak sam? pa kukr vem majo v tamalem gigbangu ene popuste ker zaperajo štecuno al nekej tazga. tko da mogoče je še zrt tega cenej.
Ja nekaj takega, vsak svojo kupit in to je to. :wink:
ModeratoR
smo mel tut kle opcije za cca 15€ slusalke, sam smo se odlocili za malo boljse, tko da ne prodaji nekih buc...
Neteg je sam zate k si kupu ene cangslang slusalke...
Honda Civic Sedan 1994 b20
Honda Accord Coupe 1985
Uporabnik
Devil wrote:
smo mel tut kle opcije za cca 15€ slusalke, sam smo se odlocili za malo boljse, tko da ne prodaji nekih buc...

Devil...in kje so zdj tvoje mal bolše slušalke...hahah...men že slušalka z vgrajenim zvočnikom dela 2 leti čist normalno...Ka vam je folk..Devil vzel keš od vas in viva la MORJE....al pa je kaj prerihtaval na tistmu VOZ-u.
Uporabnik
Evo ta pa je za mal poslat v banovce, da se malo ohladi.
JapanZek
Buddha wrote:
Devil wrote: smo mel tut kle opcije za cca 15€ slusalke, sam smo se odlocili za malo boljse, tko da ne prodaji nekih buc...

Devil...in kje so zdj tvoje mal bolše slušalke...hahah...men že slušalka z vgrajenim zvočnikom dela 2 leti čist normalno...Ka vam je folk..Devil vzel keš od vas in viva la MORJE....al pa je kaj prerihtaval na tistmu VOZ-u.
sam ti si zabit človek. devil si je sam nredu minus, folku je pa vrnu, vsaj meni je točno tolko kot sem mu dal. dj poberi se nekam otrok en. svašta!
JapanZek
Gogi02 wrote:Evo ta pa je za mal poslat v banovce, da se malo ohladi.
to že na honda forumu ni več moderno. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabnik
Buddha wrote:
Devil wrote: smo mel tut kle opcije za cca 15€ slusalke, sam smo se odlocili za malo boljse, tko da ne prodaji nekih buc...

Pa kaj je tebi človek teh izjav treba bilo.Prvič sploh nisi imel veze s temi slušalkami.Drgič da nekomu privoščiš ,da ga nekdo okol prinese.
Res ne zastopim modelov kot si ti :evil:
YUGO 45
Golf II
Craysler Voyager
Honda Accord 2.2 i-CTDi Executive´04
EVO X GSR 08(USDM)
Uporabnik
Pa vi niste normalni....js sm sam reku, da ni zaupat folku, ko prodaja prek neta, da je to lahka nateg 1,2,3..In je bil nateg. Da je bol sigurno kupovat, kr sam. Pol je pa Devil z neumesno, ker nezna zadrževat živcev, napisal (rekel) , da prodajam buče in neke čangšlang slušalke. Potem je sledil moj komentar, nič zlonamernega.Forum je zato, da ga beremo in komentiramo. Men se zdi da je treba druge poslat v banovce...itd ( beri forum ) Hard Ouzo, prosim brez žaljivk. Ne morš tko pisat o men, če me ne poznaš, sej veš kako to gre. itd

lp
ModeratoR
Buddha wrote:Pa vi niste normalni....js sm sam reku, da ni zaupat folku, ko prodaja prek neta, da je to lahka nateg 1,2,3..In je bil nateg. Da je bol sigurno kupovat, kr sam. Pol je pa Devil z neumesno, ker nezna zadrževat živcev, napisal (rekel) , da prodajam buče in neke čangšlang slušalke. Potem je sledil moj komentar, nič zlonamernega.Forum je zato, da ga beremo in komentiramo. Men se zdi da je treba druge poslat v banovce...itd ( beri forum ) Hard Ouzo, prosim brez žaljivk. Ne morš tko pisat o men, če me ne poznaš, sej veš kako to gre. itd

lp
ti si prletu z neumesno izjavo in namigovanjem da sem nategnu folk. Prvo kot prvo nisi mel nic zraven teh slusalk, tko da ne vem kaj mas sploh za piskat kle, drugo kot drugo so pa vsi ( se 2ema moram nakazat ) dobili denar nazaj, in to tocno tok kokr so dali, ceprov so nekateri rekli, da naj nakazem 1-5€ manj za moje sitnosti itd. vendar sem vsem nakazal tocno toliko kokr so mi nakazali, ravno zaradi takih vaskih kretenov kot si ti, k mislijo da so boga za jajca prjel k majo hondo.
Bi te pa rad enkrat srecal ko bom sel spet v veljenje, da ti povem/pokazem kaj si mislim o tebi.

@boy34, ouzo, urbane : zaradi takih zaostalih hondasev sem vam rekel da nocem imeti 0€ za sitnosti....

edit: v bigbangu si kupil slusalko za 14€ in imas jo ze 2leti :f_appl:
Honda Accord Coupe 1985
Uporabnik
Nism js rekel-pisal, da si ti nategnu folk. Moj prvi komentar se je nanašal na prodajalca, ne na tebe. Drugi pa se je nanašal na tebe, kr zgleda, da si nek papak.. Pišem kjer mi je volja. Glede tistega , da mi pokažeš-poveš, kaj misliš o meni...je pa lahko tu gor pisat. Dost mamo takih tu...ki se dvigujejo...ker ko mački stopiš na rep, zacvili :wink: Bolš da kr tam ostaneš, kjer si. :lol: :lol:
Uporabnik
Jaz sem nakazal 3x22.
Pa mi vrni samo 60. Tako da tukaj vidijo še ostali :)
To bi tudi ostali lahko naredili, da se vsaj malo izravna.
VTi.....97´ - prvič na cesti 99´:-)
Uporabnik
blabla wrote:Jaz sem nakazal 3x22.
Pa mi vrni samo 60. Tako da tukaj vidijo še ostali :)
To bi tudi ostali lahko naredili, da se vsaj malo izravna.
Ja stari 6 eur je 6 eur. Pretvor jih v stare tolarje ...kok je to???
Uporabnik
Zmotil sem se. Na okroglo nakazilo sem hotel 50 eur nazaj.
To pa je že nekaj ne?
Devil, 50 v glavnem. Se pravi dobrih 5 eur na enega.
VTi.....97´ - prvič na cesti 99´:-)
ModeratoR
Buddha wrote:Nism js rekel-pisal, da si ti nategnu folk. Moj prvi komentar se je nanašal na prodajalca, ne na tebe. Drugi pa se je nanašal na tebe, kr zgleda, da si nek papak.. Pišem kjer mi je volja. Glede tistega , da mi pokažeš-poveš, kaj misliš o meni...je pa lahko tu gor pisat. Dost mamo takih tu...ki se dvigujejo...ker ko mački stopiš na rep, zacvili :wink: Bolš da kr tam ostaneš, kjer si. :lol: :lol:
ne bom se kregal s tabo, se posebej ne na forumu,se bova ze enkrat srecala, pa mi bos potem lahko v obraz rekel da sem papak....

p.s. ne rabis vec odpisovat, ker se ne mislim ukvarjat z folkom ki ima IQ na ravni simpanza.

Lp
Honda Accord Coupe 1985
Uporabnik
Devil wrote:
Buddha wrote:Nism js rekel-pisal, da si ti nategnu folk. Moj prvi komentar se je nanašal na prodajalca, ne na tebe. Drugi pa se je nanašal na tebe, kr zgleda, da si nek papak.. Pišem kjer mi je volja. Glede tistega , da mi pokažeš-poveš, kaj misliš o meni...je pa lahko tu gor pisat. Dost mamo takih tu...ki se dvigujejo...ker ko mački stopiš na rep, zacvili :wink: Bolš da kr tam ostaneš, kjer si. :lol: :lol:
ne bom se kregal s tabo, se posebej ne na forumu,se bova ze enkrat srecala, pa mi bos potem lahko v obraz rekel da sem papak....

p.s. ne rabis vec odpisovat, ker se ne mislim ukvarjat z folkom ki ima IQ na ravni simpanza.

Lp
No comment :lol:
Uporabnik
dejte en groupbuy za legokocke spelat haha
Civic Sport 2004
http://www.hondaclub-si.com/forum/viewt ... 7&start=20
Uporabnik
joj kake mate :roll:

tuki se nategujejo neki pa tle piš http://zadovoljna.si/forum
:lol: :lol:
CVIČEK MAFIJA-made in dolenska