Uporabnik
WiDo_ wrote:seba_R ker avto si ti furov?
impreza STI
Uporabnik
bozic wrote:
seba_R wrote: Ja samo vseeno me je porsch razočaral,je le 4x4 in bi mogel vozit pod 57s.Jaz sem vozil na štampah,katere se niso najbolje obnesle.Drift box je pa zakon,meri vse mogoče od g sile in pa zriše komplet progo,tako da lahko analiziraš vsaki m proge.Najboljši čas je bil 53.49s in pa največji lateral g je bil 1.69G povprečje nekje 1.48G.Na slicksih bi naredil cca.0.3-0.5s boljši čas.Bom pa videl drugo leto na grobniku kako se bo avto obnašal,komaj čakam :) :)

lp Sebastijan
kok hp pa ima tvoja impreza? v soboto prideš na grobnik, je track day?

lp
Impreza ima zaenkrat še serijskih 280hp,v soboto me nebo,ker je avto že v zimski opremi,drugo leto pa zagotovo :D :D
Uporabnik
izpuh maš tud stock :?:
dugo dobar...
Uporabnik
KING Alexzander The GREAT wrote:od kolegov je dobro peljal Ircar(Impreza GT) 56s pa se nekaj
Tvoj kolega ircar je v zadnji seriji preden je šel domov peljal najboljši krog 55.9, drugače pa kar nekaj zaporednih 56.2.

Glede porša je pa tko... ko sem ga jaz štopal je peljal stalno tm 57.4... njegovi kolegi pa pravijo da je peljal 54.x... resnica je zunaj.

Če ni uradnega timinga je pa itak vse burek. Jst nobenmu nč ne verjamem še seb ne. :P
Uporabnik
irCAR81 wrote: Jst nobenmu nč ne verjamem še seb ne. :P
to so besede.. :lol: :lol:
Opustena trenerka sa flekama od cvaraka
A tis tut kle gor,hahaha. :lol: :lol:
My personal best at MK 1:12,89. 4.GEN ROX
Personal best Raceland 58,48s 5.GEN OK
Personal best Raceland 57,23s 4.GEN ROXX
BIG EGO is my middle name

Rather push a Honda and a german car,than drive a french car King Alex 2009 :)
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels