JapanZek
R type wrote:Čisto prav je da napišeš. Tudi Alex je po franciju sekal takrat. Če je slabo narejeno, je slabo narejeno. Verjamem da si jezen.

Na tak način sem jaz imel posla z Remotom. Dobro delal do trenutka ko je bil šlampast in slabo zategnil določene dele.... jaz pa ostal nekje na štajerskem.

Zgleda se to dogaja vsem mojstrom. Mogoče preveč dela, slabi dnevi.... nimam pojma.

LP
remo je cel car. rihta pa javlja se dokler ti enkrt ne zaj*** nekaj na avtu. zlo velik forumašev mi je reklo da je zanič pa nisem verjel dokler se ni to meni zgodilo. men je šel podrejat diske tak da sem jih moral it nove kupit. :roll: pa še zdaj ko gledam avto mi je par stvari sumljivih. vprašanje kwa je ta frajer še vse zaf*kal :roll:
JapanZek
Roman wrote:zmeraj je pa lepo slišat obe plati zgodbe 8)
mene tut ornk zanima vojkotova plat te zgodbe ....
R type wrote:Čisto prav je da napišeš. Tudi Alex je po franciju sekal takrat. Če je slabo narejeno, je slabo narejeno. Verjamem da si jezen.

Na tak način sem jaz imel posla z Remotom. Dobro delal do trenutka ko je bil šlampast in slabo zategnil določene dele.... jaz pa ostal nekje na štajerskem.

Zgleda se to dogaja vsem mojstrom. Mogoče preveč dela, slabi dnevi.... nimam pojma.

LP
Res je sem sekal po njemu in use,samo se dan danes govorim da je franci dober mehankar in folku ga priporocujem,namrec sezmeraj sraufa belo preludo,tko da mene pac nebo videl z civicom vec dol in to je to.

Meni je Vojko trenutno odlicen mehankar postimal mi je use,celo mi podaril esi motor,ki sem mu ga potem zaklal,kar sva se samo vsemu smejala,tko da moje izkusnje z njim so nadpovprecne,nebom pa rekel da mi nemore kaj zajebat,usi to lahko naredijo,samo potem se pokaze kaksen je.

Sem imel slabe izkusnje z Francijem in Remotom,samo sezmeraj nebom ljudem govoru da ne hodijo k njemu,tisti ko me poznajo vejo da ce kdo isce v okolici Lj mehankarja mu dam cifro od Francija,ce pa se komu splaca voziti dlje mu dam cifro od Vojkota,jaz govorim svoje izkusnje kako imam z kom,tko da dokler meni dela je zame super decko.

Se pa strinjam z tabo R-type,zgleda so res kdaj slampasti pa se hitr zgodi kaj nepricakovanega,ampak se 1x bom ponovil,takrat ko se zgodi se pokaze kakega srca je ta mehankar a bo zrihtal to na svoje stroske ali ne
My personal best at MK 1:12,89. 4.GEN ROX
Personal best Raceland 58,48s 5.GEN OK
Personal best Raceland 57,23s 4.GEN ROXX
BIG EGO is my middle name

Rather push a Honda and a german car,than drive a french car King Alex 2009 :)
ModeratoR
Se strinjam Alex, ampak treba je vedet da 2 od 3 (skoraj usodnih) napak za moja 2 motorja ni nikol priznal. Razen jermenica ki je bilo jasno zakaj je padla dol en mesec po servisu ni ničesar drugega še priznal. Pa niti ne rabi, sedaj je porihtano, bmk za vse.
In tudi jaz nikol nisem reko da naj ne hodite k njemu...daleč od tega....če mu vi zaupate, hvala bogu. Sem samo reko da mojega avta več ne vidi, in tud še vedno verjamem da nič ni jezen zato.
lp,Aly
Civic 1998_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Civic 2008 1.8i-VTEC FK2_EX
Civic 2013 1.8i-VTEC FK2_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
Insane
Roman wrote:zmeraj je pa lepo slišat obe plati zgodbe 8)
Drži. Fajn bi bilo da ta tema ostane na realnih tleh brez blatenja ampak se opišejo izkušnje in pogledi vseh.

Zaenkrat je vse na pravi poti tako da prosim brez kakih nizkih izjav in držimo temo na normalni poti kot je bila do sedaj.

LP
BMW 540i

Horsepower is how fast you hit the fence.

Torque is how far you take the fence with you.
Uporabnik
ja lepo da se zves kaj slabega tudi. saj enostavno popolnih ljudi ni :lol: .
vem pa, da ko sem bil pri vojku, je prisel en po avto in mu rekel vojko ze sam. da mu malo cudno kadi....(motor je bil obnovljen)...
nato mu je ta rekel da bo pac vseeno vzel avto pa ce bo se slabse se oglasi pa mu bo popravil.. pa se doplaca..
vojko je pa reko:"glej ti si motor placal, dobrega ne zaribanega,in ti to na svoje stroske porihtam"...
no tak da za moje pojme dost fer.
Aly je pa tak kot si napiso, pac ce imas slabe izkusnje lepo da poves :wink: .
lp
....get ready, get set, let's roll....Red, yellow, hit green, then go, breathe in slow....

CRX Del Sol JDMb18c built/ex
Prelude 2.0i/ex
Civic FN2/ex
Civic FK2...
Uporabnik
Kdor dela, greši. Ni nezmotljivega mehanika. Razlika je samo v tem, ali prizna svojo napako, ali ne ...

:)
Uporabnik
Tigerček wrote:
SilverCRX 98` wrote:...ali pa frenk iz smartno ob paki. bojda tudi dober ampak un je pa bol na izzy :D (cakas...)
lp
No ja. Se naročiš, pripelješ in gre sam šef na testno vožnjo, da vidi, al je vse tako narejeno kot mora bit ali ne... Vsaj tako je pri nam delal, ko je fotr še k njemu vozil Hondo na servis. Bojda je pa človek delal na Hondi v Nemčiji (če je bila kdaj tam tovarna (delov) za Honde??) in hodi tudi na tečaje za nove modele... Tak da, naj bi bil kar mojster za Honde.
Je enkrat pravil, da so mu k njemu poslal Merđota (pač, ko je bil glih edini najboljši mehanik tam naokol), pa ga je zavrnill češ, da on popravlja samo in izključno Honde, da se na Mercedeze pač ne spozna. Pa mu je človek nekaj nabijal, da denar ni problem, da plača kolikor bo mojster rekel, sam da se pogleda mašina pa da se ve, kaj je narobe, pa poprav (bojda Merđo kuhal k pr norcih). Pa mu je mojster lepo odgovoril, da se on resnično ne spozna na Merđote, pa da možno da denar res ni vse, ampak, če bo karkoli on zajebal na mašini, bo on odgovarjal. Merđoti pa res niso pocen avti, kajne? In potem je pač ta ponosni lastnik Mercedeza moral poklicat avtovleko, da so peljal vozilo na uradni Mercedez servis. Toliko o tem, da so na izzy. Je pa to res izkušnja izpred,... cca 15ih let nazaj... Mogoče, da so se do sedaj kaj poslabšal. Kdo ve.

Kar se pa šlamparij tiče,... tud praktikanti se morajo nekje naučit šraufat vozila, kajne? Saj vete, teorija nekega vozila je eno, praksa na drugem vozilu, je pa nekaj popolnoma drugega...
Pjeb ne mešat Seliča pa Frenka!!!
To kar si napisu se je zgodil pri Seliču , tak da ne meči vse v isti koš , če ne veš zakaj gre! :!:
Uporabnik
Prevec se komplicira okrog servisiranja. Sam najraje peljem k mehaniku ki se spozna na cimvec razlicnih avtomobilov. Tako ni treba menjat mehanika, ce zamenjam avto :-)
Dobro je tudi da je v blizini, da ne porabim prevec casa za servis.
Izdelava custom turbo, kompresor in ITB sistemov, custom chip tuning (AEM, Neptune, Chrome, Hondata, Megasquirt, E-manage,Perfect Power, Sybele) , 4x4 dyno tuning
www.pro-tuning.si
Uporabnik
lep pozdrav vsem

dobra tema tole.

pa tudi tema nategatorji ni slaba za zjasnit zadeve.

sam recimo, sem preludo kupil pri daniju iz rac. seveda po koncu letne sezone, malo pred zimo, mi pihne ventil na h22a. razderemo narazen, ugotovimo da so slabi tudi ojnicni lezaji. kaj za nardit?? seveda sem hotel reklamirat, kar se je naceloma dalo, ampak z doplacilom 1000eur.

menjamo motor z h22a2, menjamo zraven se kiler za hlajenje, kiler za klimo, kompresor klime in pa pumpo servovolana, seveda nismo pozabli menjat tudi kuplungo.

do zdaj, se zaenkrat vse ok.

toliko izkusenj o daniju iz rac, ce ga pognjavis.

kaj pa se vojkota tice, sem tudi njega malo spoznal.
je tud on malo posraufal mojo preludo, pa glede na to da sem ga spremljal pri delu in se malo pomagal, okol podvozja, ded zna delat, pa ni glih slampast, mu gre kr gladko od rok.

tolko od mene o obeh, ki sta glede na vse vsak po svoje mojstra.

oba po postih sodec znata naret in znata tud zajebat.

drugo pa je kdo od teh dveh je pripravljen krivdo priznat ali v celoti ali vsaj delno.

lp

dragan
Uporabnik
Ja Selič je še vedno tako dober servis kot je bil in je edini honda servis v Šmartnem ob Paki ,kar se pa Frenka tiče je pa zaposlen pri Seliču že od samega začetka ( okoli 15 let ) , tolk da boš vedu malo zakaj gre.
Ps. : pa brez zamere :wink:
lp
Uporabnik
Re: mehanik???
Ma kdo kontakt od Frenka? Kolikor jaz vem je to najboljši mehanik pri Seliču.
Modelarji vseh dežel, združite se.
Uporabnik
Gros wrote:Ma kdo kontakt od Frenka? Kolikor jaz vem je to najboljši mehanik pri Seliču.
Frenk ne dela več pri Seliču
Civic 1.5 T Sport Plus Platinum White, 2020
Civic 1.8 Sport Milano Red, 2007 EX
Civic 1.6.ES 5 Door Silver metalic, 2003 EX
VW Golf 2 1.3 JXB Red, 1989 EX

:rockon:
Uporabnik
jamamoto wrote:
Gros wrote:Ma kdo kontakt od Frenka? Kolikor jaz vem je to najboljši mehanik pri Seliču.
Frenk ne dela več pri Seliču
Ja sej zato me zanima kontakt, ker dela pa še vseeno. A kdo vozi k njemu? Ma kdo številko? Mal reklame mu pa tut lahko naredite. Lahko tudi ZS.
Zgleda Selič nima več tolk dela. Osmice se verjetno že bolj po redko vozijo na original servis, 9ke dvomim, da so se dobro prodajale, accorda ni blo novega...
Uporabnik
Frenk - 041 804 988
civic 1.4 bingo
civic sedan EK4
accord CN1
Uporabnik
Frenk je TOP mehanik, nimaš kaj falit... :yes: :wink:
Avensis Wagon T22 1999 LPG
Accord CU1 2009 LPG
Accord CL7 2004 LPG
Jazz Sport 2008
Civic HB EJ9 1999-EX
Civic HB EK4 1996-EX
Civic Sedan EK4 1998-EX
Civic Sedan EG8 1993-EX
Accord CB3 1993-EX
Accord CB3 1993 LPG-EX
Accord CM2 2003 LPG-EX
Uporabnik
ReNeGeJd wrote:Frenk - 041 804 988
Hvala :). Moram enkrat it k njemu.
Uporabnik
Živjo.
Prejšnji teden sem večkrat klical Vojkota v Žetale, da se zmenim za popravilo d16a9, a ga nisem dobil. Je morda zamenjal cifro?
Uporabnik
Sem bil za vikend pri njemu , cifra še vedno ista.
051-684-890
ModeratoR
TadejVFR800 wrote:Živjo.
Prejšnji teden sem večkrat klical Vojkota v Žetale, da se zmenim za popravilo d16a9, a ga nisem dobil. Je morda zamenjal cifro?
Na dopustu je bil prejšnji teden, zdaj pa že dela. Kar pokliči ga.
Civic 1998_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Civic 2008 1.8i-VTEC FK2_EX
Civic 2013 1.8i-VTEC FK2_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
Post Reply

Information

Moderators