kaj ma CE targe?and& wrote:ja sm s postojne ja. ma sej ponavadi se nč kej posebnega ne zgodi. sam zdej so mi pa ene par mesceu nazaj najprej anteno odlomili dol zdej pa še tole. aja pa drgač js nism biu na koncertu je biu avto parkiran v mestu in to 10m proč od dveh hiš tko da so mel kr jajca da so udrli notr.
mislm pa da je mau pomagalo tudi da je po celi ulci crknla javna razsvetljava in je blo ful temno.
Nas je pa kr dost s tega konca(Radij 20km)
en kolega je golfa II puščal kar odklenjenga...je reku,da ga ceneje pride,da mu avtoradijo spi*dijo,kot pa da mu klučavnice polomjo pa šipe stolčejo.
a drugmu kolegu so pa u lj iz renaulta 5 ukradli avtoradio na kasete vredn max. 5€ . pa še šipo so mu stolkl
barabe
a drugmu kolegu so pa u lj iz renaulta 5 ukradli avtoradio na kasete vredn max. 5€ . pa še šipo so mu stolkl
barabe
4. Honda CR-V 2.0 AWD, 94kW l.1998, dark green
3. Pathfinder 2.5 dCi
2. Honda CR-V 2.0 AWD, 94kW l.1998, blue
1. Honda Civic HB ESi 1.6 96kW VTEC, l.1992,red
-----------------------------------------------------------
1. Kawasaki KLE500, 38kW,black
3. Pathfinder 2.5 dCi
2. Honda CR-V 2.0 AWD, 94kW l.1998, blue
1. Honda Civic HB ESi 1.6 96kW VTEC, l.1992,red
-----------------------------------------------------------
1. Kawasaki KLE500, 38kW,black
narkič hoče in dobi ponavad okrog 20€ zanjga, ker je krizaDevil wrote:100€ je za narkica kar velikoand& wrote:jah ne vem kko da se jim je dalo tolk ubadat s tem kr nism meu neki dobr radio not. mislm d je vredn ene 100€ zdej.
Sam tip je očitno vsekakor vedu kako se sname konzola. Ker to ni glih 5 minut dela, če delaš prvič.
M EVO IX
H ACCORD CN1
H CIVIC EK4 - ex
H CIVIC TYPE-S - ex
H ACCORD CN1
H CIVIC EK4 - ex
H CIVIC TYPE-S - ex
ja CE je tablca ja.poli wrote:kaj ma CE targe?and& wrote:ja sm s postojne ja. ma sej ponavadi se nč kej posebnega ne zgodi. sam zdej so mi pa ene par mesceu nazaj najprej anteno odlomili dol zdej pa še tole. aja pa drgač js nism biu na koncertu je biu avto parkiran v mestu in to 10m proč od dveh hiš tko da so mel kr jajca da so udrli notr.
mislm pa da je mau pomagalo tudi da je po celi ulci crknla javna razsvetljava in je blo ful temno.
drgač je pa res kr neki dela za tisto vn pobrat ja tut ni sledi od kkga šraufencigerja al pa česar koli. sam šraufki so pa usi na mestu in zašraufani. edin če jih je zašraufu nazaj sam dvomim. pomoje je kr utrgau vn. k sm najdu tut na tleh eno rešetko od zračnika polomljeno, tko da mislm d se ni dost matru.
mislim da mam eno konzolo viska doma. ugodno.and& wrote:drgač je pa res kr neki dela za tisto vn pobrat ja tut ni sledi od kkga šraufencigerja al pa česar koli. sam šraufki so pa usi na mestu in zašraufani. edin če jih je zašraufu nazaj sam dvomim. pomoje je kr utrgau vn. k sm najdu tut na tleh eno rešetko od zračnika polomljeno, tko da mislm d se ni dost matru.
ACCORD 00' 1.8 ES VTEC
AX 1.4i 4x4
Civic 1.5 Vtec http://www.hondaclub-si.com/forum/viewt ... highlight=
AX 1.4i 4x4
Civic 1.5 Vtec http://www.hondaclub-si.com/forum/viewt ... highlight=
Tko je en moj kolega puscal pri svojem Fiatu odklenjen avto,ker je reku me cenejs pride ce si odpre vrata pa vzame kar hoce kot pa da mi razbija sipo in mine kak mesec dni razbita spredna leva sipa pa ukradli mu radio,toliko o odklenjenih avtih.
Si pa moram mislit pogled roparja ko je razbil sipo pa potem hotu odklent vrata pa jih je prvo zaklenu pa potem odklenu.

Si pa moram mislit pogled roparja ko je razbil sipo pa potem hotu odklent vrata pa jih je prvo zaklenu pa potem odklenu.
My personal best at MK 1:12,89. 4.GEN ROX
Personal best Raceland 58,48s 5.GEN OK
Personal best Raceland 57,23s 4.GEN ROXX
BIG EGO is my middle name
Rather push a Honda and a german car,than drive a french car King Alex 2009 :)
Personal best Raceland 58,48s 5.GEN OK
Personal best Raceland 57,23s 4.GEN ROXX
BIG EGO is my middle name
Rather push a Honda and a german car,than drive a french car King Alex 2009 :)
Information
Moderators