Uporabnik
Problem CBR 600RR
Kolegu so včeraj vlomili v stanovanje in mu odnesli kodiran ključ od omenjenega motorja. Ima sicer rezervnega, ki pa ni kodiran, tako da so mu na servisu povedali, da je treba menjati ključavnico in vse ostalo kar pride zraven. Stroškov za okoli 1k€ :roll: Ker se mi zdi to čist preveč bi rad povprašal, če kdo ve za kakšen drug, predvsem cenejši način, da bi omenjeno situacijo zrihtali?
Uporabnik
zbita cbrka taka recimo je drug način ;)
Adria Drift Series www.adriadriftseries.com
Uporabnik
To sm mu že predlagal...kje bi to najlažje dobil? Mogoče še kakšen drug predlog?
Uporabnik
Na kakšnem "pokopališču" motorjev,sam ne vem kje to je kej pr ns :S
Adria Drift Series www.adriadriftseries.com
Uporabnik
paše samo od cbr600? če paše od 954... znanec je zbil svojo 954 par tednov nazaj totalka... ključavnica je najbrž še cela, lahko povprašam če jo ima še :wink:
Uporabnik
em nebo slo
koda kljuca je vezana na ecu. ce bi sem poglobil v zadevo bi mogoce slo da bi naredil brez kode kluca. :twisted: sam bi blo mal shemo el. vezave za poiskat pa mal postudirat. zdej ce mi najdes el vezavo motorja lahko mal pogledam kaj se da narest. :wink:
Uporabnik
pocesnkII wrote:em nebo slo
koda kljuca je vezana na ecu. ce bi sem poglobil v zadevo bi mogoce slo da bi naredil brez kode kluca. :twisted: sam bi blo mal shemo el. vezave za poiskat pa mal postudirat. zdej ce mi najdes el vezavo motorja lahko mal pogledam kaj se da narest. :wink:
Hvala pocesnik, samo on bi rad čim bol simple zadevo...bo pogledal mal za kaksnim razbitim motorjem, ce pa kdo ve za kaksnega pa naj prosim sporoci...
Uporabnik
sej to naj bi bila cisto simpl zadeva, jaz osebno mam tko narejeno.
Uporabnik
http://cgi.ebay.de/CBR600-CBR-600-RR-PC ... otohosting

poglej na ebayu. maš tega kulker češ. Tle je sicer cena konkretna, ampak verjamem, da bi se našlo tudi kaj bolj poceni.
"Civic Type R"
...la macchina grigia e piů velenosa...
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels