Uporabnik
Rabim pomoč za Hondo CBR 1100XX L.99
Vsem skupaj en pozdrav! :D
Imam hondo xx, ter sem izgubil originalen ključ, rezervnega pa nisem dal kodirati, tako da mi motor noče vžgati!
Zanima me če ima kdo kakšno drugo rešitev, kot da menjam računalnik in ključavnico?
V primeru, da pa kdo za koga ve da prodaja rabljen računalnik in ključavnico, ter kar vse paše skupaj, naj mi prosim javi na tel: 041-953213 Uroš
The Honda Doctor
kaj pa ce se obrnes na servis, mogoce ti bodo znali z rezervnim pomagat, samo lahko se zgodi da bos moral motor tja spravit.
---===::: [color=red][i]You’re a very good driver, except for the fact that you drive like shit![/i][/color] :::===---
Uporabnik
na servisu pravijo, da je treba vso elektroniko zamenjat, to pa stane čez 1.000€, pa to zaradi enega ubogega ključa :x
The Honda Doctor
Si pogledal kaj po internetu, mogoce kaksnem motoristicnem forumu ce obstaja kaksna "bypass" varjanta? Namrec koda kljuca je zapisana v enem cipu v racunalniku.
---===::: [color=red][i]You’re a very good driver, except for the fact that you drive like shit![/i][/color] :::===---
Uporabnik
sem motor peljov v avtoelektroniko, pa so ga odkodirali, je lavfov 10 minut, potem ga je pa skrita koda nazaj zakodirala, tako da niso mogli to rešiti s kodo!
Pomoje bom rabil brug rač. ter ključavnico, pa upam da dobim rabljeno, da bo cenejše!
Je pa problem, ker je teh motorjev malo, zato je teško dobiti dele!
Insane
Z rabljenimi je tako, da nikoli ne veš kdo bi še lahko imel en ključ. :wink:

Pa obvezno mora bit zraven kodirni ključ, drugače se bo zgodba ponovila.

LP
BMW 540i

Horsepower is how fast you hit the fence.

Torque is how far you take the fence with you.
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels