Isto mislm.nighthawk wrote:mercedez GLK, BMW X6, Audi Q7??
Aja, že štekam, to je tista fora, ko se 2 debelajsasti grduši pogovarjata kolk je Jessica Alba grda, da nikoli nebi bile kot ona, četudi bi jim dal blablabla.
Ok, meni se tut tista meca in x6 ne dopadeta preveč, ampak za med najbolj čudne ali celo med najgrše pa kar veliko manjka.
8,48s-100km'h, 12s-250m, 16,2s -400m
Izmerjeno z Beltronics Vector
Izmerjeno z Beltronics Vector
Tudi LS400 spominja na mercedesa, pa ne zato ker bi japonci kopirali. Ampak ko so raziskovalni inzinerji hodili po zda leta in leta in intervijuvali voznike luksuznih vozil jih je vecina odgovorila da bi zeleli avto podoben takratni S-klassi, vendar bolj zanesljivo in z vec opreme.Aless wrote:Sam res mene tudi ta stari Legend spominja na starega mercedesa.
LS400 je postal prodajni hit, Legend pa zal ne, ker je ponujal presibak motor in prednji pogon.
---===::: [color=red][i]You’re a very good driver, except for the fact that you drive like shit![/i][/color] :::===---
..po moje je že naslov teme "Slike najbolj čudnih avtov" bolj čuden od večine teh avtomobilov, ki jih tukaj prikazujeteKlemen# wrote:Isto mislm.nighthawk wrote:mercedez GLK, BMW X6, Audi Q7??
Aja, že štekam, to je tista fora, ko se 2 debelajsasti grduši pogovarjata kolk je Jessica Alba grda, da nikoli nebi bile kot ona, četudi bi jim dal blablabla.
Ok, meni se tut tista meca in x6 ne dopadeta preveč, ampak za med najbolj čudne ali celo med najgrše pa kar veliko manjka.
kot "najbolj čudne, najgrše"..
Honda CR-V 2.2i DTEC exe B '11
Honda Civic 1.8 sport '09 - ex
Honda Civic 1.8 sport '09 - ex
Ma no ja saj so vsi trije isto grdi.petronas wrote: LS400 je postal prodajni hit, Legend pa zal ne, ker je ponujal presibak motor in prednji pogon.
No je pa zanimivo da so dali samo tak svoh motor za luxuszno vozilo, nevem kam so mislili Hondini inzenirji.
´96 CIVIC HB 1.4i "SOLD"
´00 CIVIC HB 1.4iS "SOLD"
´2004 Mazda 3
´2008 Accord 2.2 i-CTDI Limited Edition "SOLD"
´2009 Suzuki RM-Z 450 "SOLD"
´00 CIVIC HB 1.4iS "SOLD"
´2004 Mazda 3
´2008 Accord 2.2 i-CTDI Limited Edition "SOLD"
´2009 Suzuki RM-Z 450 "SOLD"
Zanimivo, da nekateri letom navkljub še vedno niste dojeli, da so okusi različni.honda.ctdi wrote:..po moje je že naslov teme "Slike najbolj čudnih avtov" bolj čuden od večine teh avtomobilov, ki jih tukaj prikazujeteKlemen# wrote: Isto mislm.
kot "najbolj čudne, najgrše"..
M EVO IX
H ACCORD CN1
H CIVIC EK4 - ex
H CIVIC TYPE-S - ex
H ACCORD CN1
H CIVIC EK4 - ex
H CIVIC TYPE-S - ex
Kot sem jaz razumel to temo, naj bi se nalimalo avte, ki izstopajo iz povprečja zaradi svoje čudnosti ali nenavadnosti..
Večina pa je tukaj limala neke predloge, ki jih je vsak dan spregledam...
Večina pa je tukaj limala neke predloge, ki jih je vsak dan spregledam...
jdm is the new rice
škoda met dobre gume, če je podvozje polom.
mein 2gen crx
http://www.hondaforum.si/viewtopic.php?f=36&t=38829&p=689854#p689854
škoda met dobre gume, če je podvozje polom.
mein 2gen crx
http://www.hondaforum.si/viewtopic.php?f=36&t=38829&p=689854#p689854
Zakaj vse avte?po večini so grdobci ravno ti novi malčki,recimo tudi honda jazz mi je sfaljena,no ta nova niti ne toliko,pa stara toyota yaris.po drugi strani pa,BMW 5 mi je bil takoj prvič ko sem ga videl en lepših avtomobilov,ravno tako 6,da o mercedesu CL ne govorimR type wrote:Jaz samo še gledam in se smejim. Mislim da bomo imeli tu noter v roku nekaj mesecev prilimane praktično vse avte na tržišču.![]()
In bomo sklenili da so pač vsi avti čudni.
LP
jaz se pa umikam iz teme
lp
Smile now,cry later
Saj se nobeden ne spotika ob glih tvoje. Tudi meni je Jazz grd avto.Nightmare wrote:Zakaj vse avte?po večini so grdobci ravno ti novi malčki,recimo tudi honda jazz mi je sfaljena,no ta nova niti ne toliko,pa stara toyota yaris.po drugi strani pa,BMW 5 mi je bil takoj prvič ko sem ga videl en lepših avtomobilov,ravno tako 6,da o mercedesu CL ne govorimR type wrote:Jaz samo še gledam in se smejim. Mislim da bomo imeli tu noter v roku nekaj mesecev prilimane praktično vse avte na tržišču.![]()
In bomo sklenili da so pač vsi avti čudni.
LPpač,te avtomobile ko sem dal,so mi res ogabni in čudni,in vsak ima svoj okus,nevem kaj se je treba takoj spotikat v to.najbolje bo,da zaklenete temo pa ne bo nobenega avtomobila več.
jaz se pa umikam iz teme
lp
Samo pravim da je toliko različnih okusov da bodo počasi skoraj vsi avti noter.
LP
BMW 540i
Horsepower is how fast you hit the fence.
Torque is how far you take the fence with you.
Horsepower is how fast you hit the fence.
Torque is how far you take the fence with you.
No ja, se strinjam. Glede na dokaj uredu obliko Golfa 5, je novejša 6ka toliko bolj kritizirana zaradi svoje boring oblike.R type wrote: Golf 6 je mogoče dolgočasen po obliki, čuden nikakor.
Kakor Civic 7.gen... Dacia Logan nima tok kritik, saj so vse čudne
Information
Moderators