Uporabnik
tref wrote:Italijani pa trst je vse skup eno sranje. Če v trstu malce obstojiš v križišču, ta natrobijo in z obeh strani prehitijo. Italijan v Sloveniji pa pusti avto sred ceste in gre na malco :)
Meni se je po Trstu užitek vozit, nimam troble pa lh sam blokado tolčem po križiščih :lol: Pa kar se tiče pasov, zadnjič me prehiteva eden zunaj naselja, avti nasproti, pa ni blo nobenih škarij, ker je navadna cesta dovolj široka za 3 vozila istočasno :D
jdm is the new rice
škoda met dobre gume, če je podvozje polom.
mein 2gen crx
http://www.hondaforum.si/viewtopic.php?f=36&t=38829&p=689854#p689854
Uporabnik
kaj se vsi obešate na accenta k gre 150km/h, model je reko tako kot primer, ves štos je drugje! Nehite zapenat za take malenkosti sej vsi vemo kolk gre kkšn avto! Šalabajzerji!
------- ------ ----- ---- --- -- -
SunLight Yellow... 1999... EJ9
ブルードラゴン
- -- --- ---- ----- ------ -------
Uporabnik
jaz sem se mislil tudi ob accenta spotaknit :lol:

hyundai-i so fajn avti, kje si lihk accenta najdu...
ModeratoR
Blue_Dragon wrote:kaj se vsi obešate na accenta k gre 150km/h, model je reko tako kot primer, ves štos je drugje! Nehite zapenat za take malenkosti sej vsi vemo kolk gre kkšn avto! Šalabajzerji!
Vsaj nekdo ki razume :f_alc:
Jaco wrote:jaz sem se mislil tudi ob accenta spotaknit :lol:

hyundai-i so fajn avti, kje si lihk accenta najdu...
Pa dobro, bom popravil moj prvi post pa bom reko tastari Daewoo Matiz, bo tako ok za vse vas? :wink:

Res znate falit bistvo in se obešat na najbolj nepomembne besede.

Lp,Aly
Civic 1998_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Civic 2008 1.8i-VTEC FK2_EX
Civic 2013 1.8i-VTEC FK2_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
Uporabnik
Pingo* wrote:No sej italijani bi znali bolje vozit, če bi imeli mal ceste poštimane.....;)
Sam kaj ko prideš na pas ki je širok 6-7m......pa mi z njihovega 1 pasa naredimo 2. :lol:
poglej njihovo hitro cesto od gorice naprej :wink: pomoje je bla v štartu mišljena kot kolesarska steza :lol: :lol: :lol:
Uporabnik
kakšna je kazen če BMWja zanese na snegu v Sloveniji?
Najraje pedenam svojo rjavico 6gen civica 1.4 v 1.5 da bo letu k integra.. Joj prejoj

A se men sam zdi, al so res sam štajerci na hondaforumu?
Uporabnik
UrosS wrote:kakšna je kazen če BMWja zanese na snegu v Sloveniji?
kazen za neprilagojeno hitrost, razmeram na cesti
ali pa za neobladovanje vozila
Uporabnik
pocesnkII wrote:
UrosS wrote:kakšna je kazen če BMWja zanese na snegu v Sloveniji?
kazen za neprilagojeno hitrost, razmeram na cesti
ali pa za neobladovanje vozila
460€ in pa nekaj kazenskih točk. mislim da 3 ali celo 6?
Uporabnik
u je**** :oops:
Najraje pedenam svojo rjavico 6gen civica 1.4 v 1.5 da bo letu k integra.. Joj prejoj

A se men sam zdi, al so res sam štajerci na hondaforumu?
Uporabnik
nobeno veselje ni poceni :lol:
Uporabnik
dober da me dans niso potem ustavl, ker sm se cel dan pošrek furu, ampak zanalašč pač :lol: če bi blo tekmovanje v druftu bi ziher zmagu z največjim kotom, ker sm šel pravokotno na ovinek v ovinek 8)
http://www.facebook.com/group.php?gid=114586975246385&v=info
http://www.hondaclub-si.com/forum/viewtopic.php?t=45334

HONDA Civic HB 98 letnik 1.4i
HONDA Civic HB 94 letnik 1.6vti
Uporabnik
No, ja, o nevarnosti nemskih AC najvec pisete tisti, ki se po njih kaj dosti ne vozite ... Jaz sem cca. 10x letno v Nemciji (po 1000km+, Berlin, Koln ... ipd), pa se tam ne pocutim nic ogrozenega. Peljes svojo hitrost in se drzis pasu, ki mu le ta ustreza. Z manj kot 160 km/h nimas na zunanjem prehitevalnem (3. pas) kaj poceti, tam je prostor za "rakete". Gostota prometa vas bo naucila tudi gledati v vzvratna ogledala, ker, kot ste ze ugotovili, rad pade kak izstrelek ...

Tisto o bremzanju na mrtvo pred omejitvami pa bolj kot za DE velja za AT, ampak severnih sosedov, ki imajo se vedno visok delez voznikov z naglavnimi pokrivali (beri: klobuki), se pac navadis. Cestna represija v Avstriji je pac taka, da prav hitro ne mores, tudi ce bi hotel ...

Najslabse se mi zdi stanje v Italiji, kjer jim vozniskega znanja precej primankuje in vozijo vsi na priblizno ...

Je pa to zgolj posplosevanje, nesreco lahko povzroci v tujini prav vsak - tudi slovenski, romunski, turski, nemski ali kak drug voznik ... Treba je zgolj priznati, da v Nemciji na AC promet poteka najbolj tekoce, tisti, ki prehitevajo, se takoj umikajo na svoj vozni pas ... nekaj, kar pri nas se dolgo ne bomo doziveli ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!
Uporabnik
saj že na slovenskih AC točno vidiš kulturo voznikov. Nemci se TAKOJ umaknejo na vozni pas iz prehitevalnega. Ostale budale pa kar cijazijo po prehitevalnem, na voznega se umaknejo le takrat ko ga je treba zabiti da se vozniki iz pospeševalnega ne morejo vključit. To je groza kako vozijo. In prekleto malo se jih pobije glede na njihovo vožnjo. Da ne govorim da so orenk nasekani pijanci tam tam po ocenjevanju razdalje in hitrosti kot ene 3/4 ostalih udeležencev. Pomojem so vsi pijani ali pa na beli (jaz sem glavni prehitevalni pas je moj).
Uporabnik
Aly wrote:
urbane wrote: Pri nas te, če voziš po omejitvi vsi preklinjajo in trobijo ter prehitevajo na nemogoč način.
Idi malo po nemških Autobanih s kakšnim Accent-om ali kaj podobnega ki sproducira komaj komaj tistih max. 140km/h, pa boš videl da se boš hitro počutil prav ogroženega, niso tolk počasni vozniki, razlika je pač v tem da imaš dovolj pasov in se maš kam umaknit, pri nas sta pač samo 2 in tam si hitro v napoto komu.

Se pa strinjam da imajo čist drugačno kulturo, ampak kaj mislijo naši da bodo s temi kaznimi dosegli mi tud ni jasno, še več bede in samomorov :roll:

Lp,Aly
mah, tm ker pa ni autobana.. npr do amsterdama, so pa omejitve od 80-120 tko da tale nemcija je bl..
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels