mal me zanima omenjena zadeva
-se jo splača montirati
-kako se odnese v praksi
-se dejansko pridobi kaki hp al se samo krivulja zgladi
Ne ni res niso buče,da se lahko zniža poraba,prjatu je mel PC na superduku in je naložil mape pri katerih je motor precej manj spil kot prej stock brez PC-ja...
Pa poznam enga,ki ima na 07 Hornetki tudi PC pa je z njo znižal precej porabo z isto voznjo kot stock...
Pa poznam enga,ki ima na 07 Hornetki tudi PC pa je z njo znižal precej porabo z isto voznjo kot stock...
Adria Drift Series www.adriadriftseries.com
Jaz ga imam na moji CB...sem ga pač moral dat gor zaradi avspuha...ni mi žal,ker sedaj imam motor,ki se nenormalno odziva na dodajanje plina
,je pa res,da se mi je poraba tudi dvignila
ampak nima veze,važno je,da motor pogleda v nebo,ko dodaš plin
nejcracing za ER5 powercommander ne obstaja!
Accord 2.0 sport
HR-V 1.6 sport
T-MAX 530
GSX-R 1000 K6
HR-V 1.6 sport
T-MAX 530
GSX-R 1000 K6
zakaj si moral dat gor zaradi izpuha, predvidevam da lahko pol preko tega krmiliš oz. ugasneš tisti ventil al kaj že je na originalnem loncuBostrom wrote:Jaz ga imam na moji CB...sem ga pač moral dat gor zaradi avspuha...ni mi žal,ker sedaj imam motor,ki se nenormalno odziva na dodajanje plina,je pa res,da se mi je poraba tudi dvignila
ampak nima veze,važno je,da motor pogleda v nebo,ko dodaš plin
![]()
Sploh ni nujno,prvo se pozanimaj.Honda CB 1000 R je prvi motocikel,za katerega so pri Akrapoviču objavili,da je ob menjavi avspuha potrebno montirati PC zaradi prešvoh mešanice goriva.pocesnkII wrote:ce si ga dal ti gor zaradi izpuhapol ga morem tut nekako tut jaz dat, kjer nimam samo izpuha menjanega.
Seveda če pa želiš še kaj pridobit na moči ga lahko vseeno montiraš
Accord 2.0 sport
HR-V 1.6 sport
T-MAX 530
GSX-R 1000 K6
HR-V 1.6 sport
T-MAX 530
GSX-R 1000 K6
Ne ni res,moj motor nima nobenega ventila v avspuhu,razlog je v tem,da ima original elekrtonika nastavljeno za original izpušni sistem švoh mešanico goriva,in ob menjavi odprtega avspuha se ahregat preveč "osuši" zato mu je potrebno z PC-jem povečati mešanico goriva...zaradi tega tudi motor vreč pije,vsaj pri tej Hondi je takonejcracing wrote:
zakaj si moral dat gor zaradi izpuha, predvidevam da lahko pol preko tega krmiliš oz. ugasneš tisti ventil al kaj že je na originalnem loncu
Accord 2.0 sport
HR-V 1.6 sport
T-MAX 530
GSX-R 1000 K6
HR-V 1.6 sport
T-MAX 530
GSX-R 1000 K6
Information
Moderators