no shittmind wrote: Poraba je bila easy drive 8.3 litra.
Yogo
..na koncu je oraba še nižja kot pri ITR... dejmo se malo zresnityogo wrote:no shittmind wrote: Poraba je bila easy drive 8.3 litra.
Yogo
Nevem zakaj ne bi blo mogoče... Moj brat si lasti Golfa GTI (2.0 TFSI), pa mu je racunalnik nameru z umirjeno voznjo 6.9L/100 km ko se je vracal iz bovca proti ng... Zanimivo da pije manj kot 1.6 vti motor.... (najmanj kar sm spravu 8.1).....na koncu je oraba še nižja kot pri ITR... dejmo se malo zresnit
vedno bolj me presenečajo te vaše porabe. avti s 200hp+ in poraba 7l . da ne govorim o evotu
lepo vas prosim no. kmalu bom kupil enga v8 pa bom prišparal napram vti-ju
Civic EG5-swap tuned B16 -sold
EK4 Ferio - sold
Accord CL9 - sold
EK4 Ferio - sold
Accord CL9 - sold
Takoj ko prides z bencinarjem vn iz mesta in da vozis full umijreno se ti poraba drasticno zmanjsa... Da ne bom govoru bedarije, ti sam pokazem kok je "tovarniska poraba" GTIja: 10.7/6.2/7.9L /100 KM. Zej pa je itak odvisno kok mas sam tzko nogo..
Ah kje VTI pije 17, če ga lepo umirjeno pelješ, GTI 23, EVO pa 40. Seveda, kadar je za volanom "pravi moški".
M EVO IX
H ACCORD CN1
H CIVIC EK4 - ex
H CIVIC TYPE-S - ex
H ACCORD CN1
H CIVIC EK4 - ex
H CIVIC TYPE-S - ex
Mislim, da R Type VTI ni spravu čez 15

I <3 my Honda
daj daj, še js sm spravu bingača z esi modifikacijami na 17 litrov, sam je blo pa res podn gas cela 2 dni 
http://www.facebook.com/group.php?gid=114586975246385&v=info
http://www.hondaclub-si.com/forum/viewtopic.php?t=45334
HONDA Civic HB 98 letnik 1.4i
HONDA Civic HB 94 letnik 1.6vti
http://www.hondaclub-si.com/forum/viewtopic.php?t=45334
HONDA Civic HB 98 letnik 1.4i
HONDA Civic HB 94 letnik 1.6vti
same buče bodo s5 nč druzga 
EK4 Ferio - sold
Accord CL9 - sold
EK4 Ferio - sold
Accord CL9 - sold
Ex sošolc (vozi GHD pa ga ne bom izpostavljal), je mel tut s civilnim stock EVO IX porabo 8,5 l/100km, pa to samo avtocesta in vožnja pod boostom. Ko ni bilo tega počasnega preseravanja, pa poraba ni nikol padla pod 15L 
Zelo nerad dajem Brumnu prav, ampak tuki mu pa morem
Sej ni reku da ma porabo skos 8 litrov, ampak samo enkrat, ko se je odloču da bo postavljal eko rekorde na avtocesti
Če na Evotu ni poraba vsaj 15L, je brez pomena ga imet 
to pove vse
Zelo nerad dajem Brumnu prav, ampak tuki mu pa morem
to pove vse
brumen wrote:poraba je solidna
R-type ni pravi moški. Zato pa rabi toliko navora že iz nizkih vrtljajev.ru7 wrote:Mislim, da R Type VTI ni spravu čez 15![]()
M EVO IX
H ACCORD CN1
H CIVIC EK4 - ex
H CIVIC TYPE-S - ex
H ACCORD CN1
H CIVIC EK4 - ex
H CIVIC TYPE-S - ex
A smo spet tam kjer ni muh a?
LP
LP
BMW 540i
Horsepower is how fast you hit the fence.
Torque is how far you take the fence with you.
True. Imam premalega pimpeka pa ne upam tišat, pa sem pol večjo mašino nabavil da kompenziram.G-4S wrote:R-type ni pravi moški. Zato pa rabi toliko navora že iz nizkih vrtljajev.ru7 wrote:Mislim, da R Type VTI ni spravu čez 15![]()
LP
BMW 540i
yogo wrote:..na koncu je oraba še nižja kot pri ITR... dejmo se malo zresnityogo wrote:no shitt
Verjeno misle MPG
Kolegu je Evo kuril 17l pri mešani vožnji v realnem svetu kjer ne moreš samo pritiskat avta.
Honda accord ictdi, 07
Toyota RAV4 2,2 D-4D 4WD exe, 07
Nissan 370Z Limited edition 2013
Toyota RAV4 2,2 D-4D 4WD exe, 07
Nissan 370Z Limited edition 2013
Lejte. Dajmo nehat z tem. Poraba je odvisna od milion faktorjev na sami cesti.
A je možna poraba z EVO-tom 8,3? Definitivno je, če prav pelješ, pod pravimi pogoji. Tudi jaz sem imel z 540i 7,9 povprečje na cel tank. Ampak samo enkrat. Vožnja po avtocesti, tempomat na 140 (občasno 160) in malo pospeševanj, mali obrati in hruuum. Evo ga. Ampak to definitivno ni poraba, ki jo lahko kličemo povprečje. Moje povprečje niha med 11.5 in 12.5. Če bi veliko časa po mestu prebil, bi bila cifra bližje 20, če bi delal več dolgih tur bi bilo pod 10. Prav tako lahko spraznim skor pol tanka (70l) samo v vzponu na vršič, če ga fajn tišim.
Torej ni poante z pogovor o porabi. VTI ima lahko povprečje 18, sam se moreš res potrudit. Lahko ima povprečje 6,5 in se moraš spet potrudit. Večinoma pa vmes nekje. Okoli 9-11.
V glavnem z tem nikamor ne bomo prišli.
LP
A je možna poraba z EVO-tom 8,3? Definitivno je, če prav pelješ, pod pravimi pogoji. Tudi jaz sem imel z 540i 7,9 povprečje na cel tank. Ampak samo enkrat. Vožnja po avtocesti, tempomat na 140 (občasno 160) in malo pospeševanj, mali obrati in hruuum. Evo ga. Ampak to definitivno ni poraba, ki jo lahko kličemo povprečje. Moje povprečje niha med 11.5 in 12.5. Če bi veliko časa po mestu prebil, bi bila cifra bližje 20, če bi delal več dolgih tur bi bilo pod 10. Prav tako lahko spraznim skor pol tanka (70l) samo v vzponu na vršič, če ga fajn tišim.
Torej ni poante z pogovor o porabi. VTI ima lahko povprečje 18, sam se moreš res potrudit. Lahko ima povprečje 6,5 in se moraš spet potrudit. Večinoma pa vmes nekje. Okoli 9-11.
LP
Last edited by R type on 26 Aug 2010 21:33, edited 1 time in total.
BMW 540i
lepo napisano. samo kaj,ko se bo to odvijalo še v nedogled. na žalost.R type wrote:Lejte. Dajmo nehat z tem. Poraba je odvisna od milion faktorjev na sami cesti.
A je možna poraba z EVO-tom 8,6? Definitivno je, če prav pelješ, pod pravimi pogoji. Tudi jaz sem imel z 540i 7,9 povprečje na cel tank. Ampak samo enkrat. Vožnja po avtocesti, tempomat na 140 in skor nič pospeševanj, mali obrati in hruuum. Evo ga. Ampak to definitivno ni poraba, ki jo lahko kličemo povprečje. Moje povprečje niha med 11.5 in 12.5. Če bi veliko časa po mestu prebil, bi bila cifra bližje 20. Prav tako lahko spraznim skor pol tanka (70l) samo v vzponu na vršič, če ga fajn tišim.
LP
EK4 Ferio - sold
Accord CL9 - sold
EK4 Ferio - sold
Accord CL9 - sold
moja accord ma porabo od 8.5 pa do 12.5 use odvisno od načina vožnje in kje vozm 
HONDA ACCORD COUPE 2.2 16V CD7
HONDA PRELUDE 2.2 VTEC 4WS BB8
SPFC - Svn Prelude fan club - http://prelude.mojforum.si/" onclick="window.open(this.href);return false;
HONDA PRELUDE 2.2 VTEC 4WS BB8
SPFC - Svn Prelude fan club - http://prelude.mojforum.si/" onclick="window.open(this.href);return false;
Moj pa na začetku mesca ful pokuri, proti koncu pa zmerej manj
ne vem v čem je problem 
honda civic 4.gen.
Na začetku mesca maš tud ti vlko plačo, prot konc pa je zmer manj v denarnici.... zato prot konc mesca manj skurirover 216Gsi wrote:Moj pa na začetku mesca ful pokuri, proti koncu pa zmerej manj![]()
![]()
ne vem v čem je problem
- EC9 D14A1 Black - EH9 D16Z6 White
- ED7 D16Z2 Red - EK4 B16A2 Green
- ED6 D15B2 Red - ED7 D16A9 Gray
- ED7 D16Z2 Red - EK4 B16A2 Green
- ED6 D15B2 Red - ED7 D16A9 Gray
Information
Moderators