Nadležno zadevo sem sedaj odpravil.
Kot ste vsi opazlili je pri forumu bilo do sedaj zelo nadležno odpiranje linkov na druge strani, ker se je odprl vedno v istem oknu.
Do sedaj je bila rešitav da si držal CTRL ali SHIFT in klinil, da se jodprl v novem zavihku oz. v novem oknu.
Vsi NA NOVO NAPISANI posti, ki bodo vsebovali link se bodo le ti odprli v novem tabu.
Za stare to ne velja in si lahko pomagate na prej omenjeni način. 
good work Perko
zdej mora sam še Ambro al pa Jolly to na JDM forumu zrihtat.
res je nadležno,da se ti kar čez ta tab odpira nova stran 
Civic EG5-swap tuned B16 -sold
EK4 Ferio - sold
Accord CL9 - sold
EK4 Ferio - sold
Accord CL9 - sold
Ja sede
Edino škoda da za nazaj ne moraš popravit
Samo nimam kej narest

sploh nisem opazil ker vse linke odpiram s pritiskom na scroll ki avtomatsko link odpre v novem zavihku 
me too me toogt13 wrote:sploh nisem opazil ker vse linke odpiram s pritiskom na scroll ki avtomatsko link odpre v novem zavihku
EG
jaz tudi jaz tudiIamApple wrote:me too me toogt13 wrote:sploh nisem opazil ker vse linke odpiram s pritiskom na scroll ki avtomatsko link odpre v novem zavihku
- EC9 D14A1 Black - EH9 D16Z6 White
- ED7 D16Z2 Red - EK4 B16A2 Green
- ED6 D15B2 Red - ED7 D16A9 Gray
- ED7 D16Z2 Red - EK4 B16A2 Green
- ED6 D15B2 Red - ED7 D16A9 Gray
Oz. klik na link s srednjim gumbom miške (koleščkom)CRX_delsol wrote: Do sedaj je bila rešitav da si držal CTRL ali SHIFT in klinil, da se jodprl v novem zavihku oz. v novem oknu.
M EVO IX
H ACCORD CN1
H CIVIC EK4 - ex
H CIVIC TYPE-S - ex
H ACCORD CN1
H CIVIC EK4 - ex
H CIVIC TYPE-S - ex
G-4S wrote:Oz. klik na link s srednjim gumbom miške (koleščkom)CRX_delsol wrote: Do sedaj je bila rešitav da si držal CTRL ali SHIFT in klinil, da se jodprl v novem zavihku oz. v novem oknu.
Honda Civic Sedan 1994 b20
Honda Accord Coupe 1985
Honda Accord Coupe 1985
jp, srednji kolešček/gumb --- > scrollG-4S wrote:Oz. klik na link s srednjim gumbom miške (koleščkom)CRX_delsol wrote: Do sedaj je bila rešitav da si držal CTRL ali SHIFT in klinil, da se jodprl v novem zavihku oz. v novem oknu.
------- ------ ----- ---- --- -- -
SunLight Yellow... 1999... EJ9
ブルードラゴン
- -- --- ---- ----- ------ -------
SunLight Yellow... 1999... EJ9
ブルードラゴン
- -- --- ---- ----- ------ -------
No saj, vsak se je po svoje znašel. 
Information
Moderators