Major Painintheass
Re: Osram night breaker plus H4
_SilverArrow_ wrote:Preklicujem moje naročilo sem jih danes nabavil pri TrgaAvto v mercator centru v NG, stanejo pa 17,76 par.

Slikce kot dokaz da so PLUS :P
[ http://www.shrani.si/f/3o/KZ/2EEh7Kgx/30102010.jpg ]

ZAKON! mogoče dajo kak količinski popust? bom poklical v ponedeljek če se jih recimo 5 kompletov vzame koliko da popusta (če sploh) :D
Servis in prodaja električnega in bencinskega orodja: www.masinca.si
ModeratoR
super ja! Tole bomo zrihtal tko kot treba :D
Honda Civic Sedan 1994 b20
Honda Accord Coupe 1985
Uporabnik
Rok wrote:
_SilverArrow_ wrote:Preklicujem moje naročilo sem jih danes nabavil pri TrgaAvto v mercator centru v NG, stanejo pa 17,76 par.

Slikce kot dokaz da so PLUS :P
[ http://www.shrani.si/f/3o/KZ/2EEh7Kgx/30102010.jpg ]

ZAKON! mogoče dajo kak količinski popust? bom poklical v ponedeljek če se jih recimo 5 kompletov vzame koliko da popusta (če sploh) :D
Hum nevem če dajo popust bi moral prašat ja. Moram pa povedat ja da H4 nimajo vec ker sem jst vzel 2 kompleta tak da morejo naročit. Lahko se pa pozanimam če niso že zaprli.
Uporabnik
O fajn, jih bom drug tedn šu nabavit :D
Če bo Rok zrihtal kak količinski jih lahko prevzamem in pripeljem do LJ.
Uporabnik
geggy wrote:O fajn, jih bom drug tedn šu nabavit :D
Če bo Rok zrihtal kak količinski jih lahko prevzamem in pripeljem do LJ.
Ja sej čene jih prej pokliči pa praši kdaj jih nazaj dobijo vem da H4 jih nima 100% ker mi je reku da sem jih zadnji dve kupil. h7 in ostale jih je se imel tako da ja..
Admin desu.
Sej TrgoAvto ima tudi poslovalnice v Ljubljan! :wink: Predvidevam da imajo iste cene.

Ljubljana - prodajalna avtodelov
Poslovodja: Viljem Škaper

Tržaška cesta 132
1000 Ljubljana (Vič)

Telefon 1: 01 241 79 80
Telefon 2: 01 241 79 95
Fax: 01 241 79 87
E-naslov: ljubljana.2790@trgoavto.si
2003 Porsche 911 Carrera
1998 Audi TT 1.8T

www.perkophotography.com
Uporabnik
Tudi sam sem kupil te žarnice in moram rečt da se res bolš vidi z njimi :ave:
Zdaj pa da vidim še kako dolgo držijo :D
S,RS
Uporabnik
Ena alternativa napram Nightbreakercam :)
Image

Ker so bile luči na puncinem Bingecu porazne sem pobrskal po internetu in na nemškem Civic forumu našel te žarnice. Po izkušnjah uporabnikov bi naj bile še boljše kot Nightbreakerce in dlje držale. Imajo tudi E-prüfzeihen in ABE :) takole pa zgledajo na avtu.

Levo MTec - desno stock
Image

Dokler so luči spredaj čiste je res ogromna razlika :yes: svetijo pa tudi lepo belo :) ker sem sam bolj malo slikal -> http://www.tspaeth.de/lupo/mtec/bmw/" onclick="window.open(this.href);return false; :)
Uporabnik
ce se niste narocili lahko najdem kaksno ugodno varianto. Mi morete povedat priblizno koliko je interesentov.
ModeratoR
In kje si kupil te MTEC žarnice? Ebay ali je kakšna trovina pri nas ki jih ima? Jaz bi sicer rabil H7 :?
Civic 1998_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Civic 2008 1.8i-VTEC FK2_EX
Civic 2013 1.8i-VTEC FK2_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
Uporabnik
Aly wrote:In kje si kupil te MTEC žarnice? Ebay ali je kakšna trovina pri nas ki jih ima? Jaz bi sicer rabil H7 :?
Ebay :) -> H7 :)
Uporabnik
Pa pri teh žarnicah policaji ne težijo glede homologacije :?:
Honda Accord Tourer 2.0 i-VTEC
Honda Accord 1.8iES l.01 LPG - prodan
Honda Civic 1.4i Bingo l.96 - prodan
Uporabnik
vido wrote:Pa pri teh žarnicah policaji ne težijo glede homologacije :?:
Žal ne vem kako je pri nam to rešeno, ampak v Nemčiji je tako da kar ima ABE ni treba posebej homologirati. Tako je tudi npr. z izpuhi po novem, ker so tipsko narejeni za določen model in po določenih predpisih -> vsaj tako mi je napisal delavec pri Basstucku po e-mailu pred parimi meseci, ko sem se zanimal za njihove izdelke in se ne dobi TÜV papirjev za njih, ker imajo vsi izdelki Allgemeine Betriebserlaubnis - ABE in zato homologacija ni potrebna. Pri nas se verjetno zaradi takšnih stvari še lahko najde koga, ki bo kompliciral, ampak jaz do sedaj nisem imel problemov pa me je ustavila že policija in tudi 12.1.2011 sem brez problema naredil tehnični pregled -> vse z temi lučmi montiranimi :yes:

Mislim, da ne bi smelo biti problema z zakonu saj imajo E-prüfzeichen in ABE :)
Uporabnik
par mal neumnih vprašanj:
-a tele žarnice so kao neki med xenonom in navadnimi?
-Pravte da bolš svetjo, torj se bolš vidi, pa me zanima a se to sam žarnice zamenjajo kr kolega je meu nek kao xenon kit pa je če neki kablovja zravn dubu.
-kere bi rabil za crx 95 letnik?
-a pa se da in dolge in kratke dt tko močne pa svetle al sam kratke, kr kolega k je meu uno xenon zadevo, sam kratke, so mu pol kratke bol osvetlile ponoč kt dolge?
:oops:
hvala za potrpežljivost in odgovore :D
Uporabnik
To so navadne žarnice z močnejšo svetilnostjo kot jo imajo ostale (evelux in podoben klump ki ga kupiš na petrolu)
Ti potrebuješ za Del Sola 2 kompleta H4 žarnic saj imaš kratke v veliki luči in dolge posebej v tistih okroglih (razen če so/ste kaj premenal pa imaš naštimano kratke in dolge v veliki luči)

LP
Alone on world
Uporabnik
Nič nismo spreminjal, če se bo pa tole nabavlal bi pa tut jst tole imel, torej 2 kompleta, da imam dolge in kratke močnejše, sem pa iz Ljubljane.
ModeratoR
Ja, če bo kdo šel v nabavo naj pove, jaz bi tudi mel komplet H7 :zakon:
Civic 1998_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
Uporabnik
jst bi tut en komplet H4 :yes:
Civic EG5-swap tuned B16 -sold

EK4 Ferio - sold

Accord CL9 - sold
Uporabnik
kolkr js vem so že potekale debate glede 100w žarnic da skurijo parabole te so pa 110w/130w tak da to pr men odpade
če dobite kake 55w/60w da so hude pa le javite

so pr nas tut močnejše 80w/100w
http://www.mimovrste.com/artikel/342001 ... h4-100-80w" onclick="window.open(this.href);return false;

in pa 90/100w
http://www.mimovrste.com/artikel/342002 ... 2v-100-90w" onclick="window.open(this.href);return false;
Avto je HONDA kar pove vse-Motor ne pije olja -Nima napak da bi spuščalo madeže, vodo ali karkoli
NE MENJAM PRODAM PA KER IMAM REZERVIRANEGA NOVEGA DOSTI MOČNEJŠEGA CIVICA
ModeratoR
Kolk sem jaz bral na linku ki ga je men prilepil za H7 piše, da so 55W, ampak dajo kao enako ven kot 100W, tak da... :? ne vem, jaz jih bom vzel če bo kdo nabavljal.
Civic 1998_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
Post Reply

Information

Moderators