Živjo!
Včeraj sem dobil sporočilo o prispelem pismu in sicer priporočeno pismo iz upravne enote...Zdej me pa zanima al je to kazen od plavih al ne? a pride kazen iz policijske postaje al iz upravne enote?
hvala!
LP
Haha, gor ofni pa poglej, da vidiš kaj piše 
- EC9 D14A1 Black - EH9 D16Z6 White
- ED7 D16Z2 Red - EK4 B16A2 Green
- ED6 D15B2 Red - ED7 D16A9 Gray
- ED7 D16Z2 Red - EK4 B16A2 Green
- ED6 D15B2 Red - ED7 D16A9 Gray
ni me blo doma pa nism mogu it iskt...šele v pondelk grem lahko iskt...nism še dobiu kazni in nevem s kod sploh pride...pa nočem bit živčn do pondelkaDameton wrote:Haha, gor ofni pa poglej, da vidiš kaj piše
mogoče ti bo čez en mesec potekla registracija in si dobil obvestilo ?
Sem Hondist po duši !
ja to bi pa znalo bit...ufff odvalila se mi je cela gora od srca ne samo skalaTOURER wrote:mogoče ti bo čez en mesec potekla registracija in si dobil obvestilo ?
Tole obvestilo dobiš en mesec po preteku registracije ne prej, vem pa ker sem ze dvakrat dobil (seveda ko je bil avto že prodanTOURER wrote:mogoče ti bo čez en mesec potekla registracija in si dobil obvestilo ?
kdo k je dobu kazen radarja po posti nej mi prosm pove od kod jo je dobil...iz upravne enote mogoce?
Js sm tk dobil radar. Iz MO ljubljana. In sicer eno leto po prekrsku. Je pa priporoceno pismo od mestnega redarstva:) Oni postavijo Škodo, ponavadi Roomsterja. Tk da, zdej imajo tudi redarji pooblastilo da ti napišejo kazen za prehitro vožnjo. Js sem prekoračil 10 km/h, cena 80eur.
Honda accord ictdi, 07
Toyota RAV4 2,2 D-4D 4WD exe, 07
Nissan 370Z Limited edition 2013
Toyota RAV4 2,2 D-4D 4WD exe, 07
Nissan 370Z Limited edition 2013
Jaz sem dobil iz policijske postaje, kjer je bil prekrsek storjen. Iz upravne enote pa dvomim da bo kazen.painkiller wrote:kdo k je dobu kazen radarja po posti nej mi prosm pove od kod jo je dobil...iz upravne enote mogoce?
Si mogoce narocil passport ali osebno?
Maš mogoč skor pretečeno osebno? Ali kak drug dokument. Ampak to dvomim da bi bilo priporočeno pismo.
My car/motorcycle , my temple.
Ni kazen od policije. Tist je ali od sodnika ali policije.painkiller wrote:Živjo!
Včeraj sem dobil sporočilo o prispelem pismu in sicer priporočeno pismo iz upravne enote...Zdej me pa zanima al je to kazen od plavih al ne? a pride kazen iz policijske postaje al iz upravne enote?
hvala!
LP
Upravna enota je lahko karkoli drugega.
LP
BMW 540i
Horsepower is how fast you hit the fence.
Torque is how far you take the fence with you.
Na mestu samem ti ne morejo. Lahko pošljejo samo po pošti kar se hitrosti tiče.tref wrote:Js sm tk dobil radar. Iz MO ljubljana. In sicer eno leto po prekrsku. Je pa priporoceno pismo od mestnega redarstva:) Oni postavijo Škodo, ponavadi Roomsterja. Tk da, zdej imajo tudi redarji pooblastilo da ti napišejo kazen za prehitro vožnjo. Js sem prekoračil 10 km/h, cena 80eur.
LP
BMW 540i
Jest sem dobu domol obvestilo in kazen 11 mesecev po prekrsku od mestnega redarstva lj, prejsni mesec.
Sicer pa ce ti pride obvestilo od ue ti to le takrat poslejo ko se na sodiscu postopek zakluci in nic prej pred tem pa pridejo pismi iz centa za prekrske mala ulica 3 lj.
Sicer pa ce ti pride obvestilo od ue ti to le takrat poslejo ko se na sodiscu postopek zakluci in nic prej pred tem pa pridejo pismi iz centa za prekrske mala ulica 3 lj.
malo tu malo tam
Information
Moderators