Uporabnik
Re: Prometna nesreča .
Spengibengi wrote:tuki vsi govorite alko pa vožnja...NO NO!

..kaj pa ko imate meet-e (ni tam nobenega pirčka?)...
Razlika je če spiješ 1-2 pirčka pa se pol po pamet voziš kokr pa ti da si nažgan in se peleš 140 na 50. Sam osebno priznam da sem peljal parkrat rahlo vinjen do doma ampak to sam cca 1,5km pa še to po pamet. Da se pa ti furaš po ljubljani je pa zame čist drug svet.
My car/motorcycle , my temple.
Uporabnik
jfast wrote:
Spengibengi wrote:
Razlika je če spiješ 1-2 pirčka pa se pol po pamet voziš kokr pa ti da si nažgan in se peleš 140 na 50. Sam osebno priznam da sem peljal parkrat rahlo vinjen do doma ampak to sam cca 1,5km pa še to po pamet. Da se pa ti furaš po ljubljani je pa zame čist drug svet.

Torej se zabiješ in nisi več "trezn"
Če neboš ti mene, bom jes tebe
Uporabnik
Jaz sem dal samo tak primer. :D
Opažam, da je vse več ljudi na tem forumu, ki ima večjo številko čevljev kot IQ.
Honda don't need V8 cause, Honda got VTEC ;)
Hitrost ne ubija ampak zaviralna pot!!
Uporabnik
Ne ampak je napisano na začetku teme da je bil pod vplivom alkohola.
Da pa zdaj razložim po starem (promile)
Vinjen si ko napihaš nad 0,5 promila to je za povprečnega človeka prib 1l piva velja pa tudi da se približno 0,1 promila izloči na uro.
Zdej mi pa ti povej kok je en na meetu napit če spije 1-2 piva in visi tam par urc. Vsaj tko sm jst dožveu na tistih parih meetih ko sm biu zraven.

Hočem rečt da ni isto če ti spiješ kako pivo al pa da ga ti res piješ pa pol voziš. Pa še ta razlika je da ga goniš ko prtegnen pol. Druga je pa tut če to dela 18 let star al pa 28. Plus tega pa še brez izpita.
Uporabnik
jfast, kako to misleš da ni isto, a ga piješ k žolna al pa samo 2 pive, če oba pihata 0.6 sta oba v istem prekšku, razlika je edin če ti pihaš 0,6 al pa 1,1, in tut sodnik za prekrške to obravnava različno

ja in če ga pa pol še goniš in si celo brez izpita, pa še par drugih ljudi v avtu ,to pa ubi majmuna.
Sigurn se bo ta fant delal nedolžnega, in kako zelo mu je žal, pa res ni hotu, pač po nesreč je flašo dvignu pa pol sedu za volan :rotfl: :rotfl: :rotfl:
VAG odklepanje funkcij, pošlji PM
Uporabnik
yaxo11 wrote:jfast, kako to misleš da ni isto, a ga piješ k žolna al pa samo 2 pive, če oba pihata 0.6 sta oba v istem prekšku, razlika je edin če ti pihaš 0,6 al pa 1,1, in tut sodnik za prekrške to obravnava različno

ja in če ga pa pol še goniš in si celo brez izpita, pa še par drugih ljudi v avtu ,to pa ubi majmuna.
Sigurn se bo ta fant delal nedolžnega, in kako zelo mu je žal, pa res ni hotu, pač po nesreč je flašo dvignu pa pol sedu za volan :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Pač razlika je v tem da če ti spiješ dva pive sploh neboš napihal (in tudi nisi nesposoben za vožnjo--moje mnenje). Tko nekak je tut moja meja če sem sam voznik.
Uporabnik
no ja sam še spiješ kako pivo, pa da veš da boš v kratkem furu, mogoče spiješ kak sok ali pa vodo čez, morda kej poješ, Pač imaš nekaj možganov zraven flaše
VAG odklepanje funkcij, pošlji PM
Uporabnik
Verjetno vsak pri sebi ve kje mu je meja... itak pa ne bi smel nihče vozit če pije, pol tut vedet kje je meja ne bo treba.
Vsak je svoje sreče (ali naj rečem pameti) kovač :wink:
Tip je kreten ker se je duval in nahodaval avto,end of story,zdj a kdo izmed nas isto dela ali pa ne,njegova stvar,dokler nenaredi sranja me prav boli k. a kdo vozi pijan,trezen, 20 pod omejitvijo 100 nad omejitvijo,tukaj se komentira to kar je ta voznik naredil in ne kaj kdo izmed nas dela,noben tuki od nas ni pošten biu v prometu,usi smo ga kdaj spili,ali pa na raznih odsekih bilo to v mestu al pa magistrala raztisavali avto.motor do onemoglosti,sam za to se lahko odpre drugi topic in se pise kaj kdo dela v svojem privat lajfu,oz kakšne prekrške je pa danes naredil.

Pa lep dan zelim
My personal best at MK 1:12,89. 4.GEN ROX
Personal best Raceland 58,48s 5.GEN OK
Personal best Raceland 57,23s 4.GEN ROXX
BIG EGO is my middle name

Rather push a Honda and a german car,than drive a french car King Alex 2009 :)
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels