Imam problem z računalnikom. Delal mi je do nedavnega normalno.Zadnjič mi je pa kar na lepem crknu. Namreč računalnik prižgem ampak to je vse kar se zgodi. Samo zalaufa. potem pa na monitorju nič, pa tudi se ne sliši piskanja na začetku,ko zalaufa BIOS. potem pa ne morem računalnika drugače ugasnit kakor da ga izklopim iz elektrike.
Slutim da je šla plata k vragu. Mogoče kdo od vas ve kaj več o tem?
LP Igor
preveri najprej napajalnik, sploh če je LC POWER, ti so znani po takih muhah.
Ali se računalnik ne izklopi če gumb z katerim ga pržigaš in ugašaš držiš 5 sekund?
Ali se računalnik ne izklopi če gumb z katerim ga pržigaš in ugašaš držiš 5 sekund?
VAG odklepanje funkcij, pošlji PM
Ne se ne izklopi. Pa tudi ce pritisnem "reset" gumb ni nobenega odziva.
Ne vem kako bi biu napajlnik kriv ker ventilatorji se zazenejo vsi. Procesorski, graficni in vsi ki jih imam za hlajenje se dodatno.
Ne vem kako bi biu napajlnik kriv ker ventilatorji se zazenejo vsi. Procesorski, graficni in vsi ki jih imam za hlajenje se dodatno.
Alone on world
ja ker ventilatorji se napajajo preko 12V linij, računalnik pa ima notri še 5V, 3,3V, 1V, lahko da je crknila kaka od omenjenih linij. Če se bo izkazalo da je napajalnik vredu, potem je definitivno hin plata
Če je šla plata je pa vprašljivo če se splača menjat, ker so danes nove stvari tok pocen, za stare pa je problem dobit novo robo, pa tu nastane lahko še problem kompatibilnosti, odvisno kaj imaš sedaj
Če je šla plata je pa vprašljivo če se splača menjat, ker so danes nove stvari tok pocen, za stare pa je problem dobit novo robo, pa tu nastane lahko še problem kompatibilnosti, odvisno kaj imaš sedaj
VAG odklepanje funkcij, pošlji PM
Lahko, da so tudi rami al pa disk. Al si mogoče rame dodajov? Če si jih dodajov daj tiste nove stran, ker se lahko tepejo med sabo, vsaj tako je bilo pri meni pa bili so isti simptoni, če je pa to vredu pa probaj nekje dobiti drug disk pa ga probaj zamenjat.
Honda Integra DC2 TypeR
Ponavadi gre napajalnik. Najprej to zamenjaj, ker je najcenejši del. 
mogoče ti jaz lahko kakega rabljenega vendar normalno delujočega prodam za kak majhen denar, ker men se to doma nabiraCRX_delsol wrote:Ponavadi gre napajalnik. Najprej to zamenjaj, ker je najcenejši del.
Forum lastnikov in ljubiteljev vozil Type-R - http://www.Type-R.si
Napajalnik je LC power z oznako LC5550.
Torej bi rabu drug napajalnik. Type-R bi se dalo kaj dogovoriti? PM ker nebi rad kupoval drugega, ker ce ni to, da ne bom metal stran denarja. Katerega trenutno ni veliko ko ni sluzbe.
Torej bi rabu drug napajalnik. Type-R bi se dalo kaj dogovoriti? PM ker nebi rad kupoval drugega, ker ce ni to, da ne bom metal stran denarja. Katerega trenutno ni veliko ko ni sluzbe.
Alone on world
pridi do mene z računalnikom pa bova probalaEYEgor wrote:Napajalnik je LC power z oznako LC5550.
Forum lastnikov in ljubiteljev vozil Type-R - http://www.Type-R.si
Information
Moderators