Uporabnik
CIVIC(1996-2000) MUGEN
MUGEN Civic EK: INTERIOR

SEAT RAIL KIT

MUGEN Civic EK: EXTERIOR

Type SS [1999-2000 Hatchback]

Type SS [1999-2000 4-Door]

Type STYLE [1996-1998 Hatchback]

Type STYLE [1996-1998 4-Door]

Type AERO [1996-1998 4-Door]

Type AERO [1996-1998 Hatchback]

EVO NAROD MUGEN SCENA!!!
Uporabnik
Uf, divje !!!
Uporabnik
Dej nehi, no ...
Ze tko mi je hudo, k nimam takega avta, pol pa se takele slike - je ze prevec.
Potem pa cel dan razmisljam, kako bi si zasluzil dovolj denarja za tako Hondo.
Uporabnik
Se kar trga tale mugen a sam nevem spoilerji so mi bol tko bi raj meu kaksne druge in pol tko zdej cekiram tole mugen opremo in se sprasujem kaj ima sploh tist v AC-ju crn civic od mugen opreme ja totalno nic pravijo da zice no way k tole kar sm dau gor je od mugen opreme zic ne sprednji in zadnji odbijac nista niti mal podobno mugen opremi masina definitivno ni predelana pr mugnu menjalnik tud ne in kaj pol sploh tisti v AC-ju NAKLADAJO pa neki pametnuje da ma mugen opremo tiste zice lahk das v usnje kadar ces pa zarad tega pol se ni mugen HALO!!!

Res me je prou zarad tega zanimala mugen oprema sam neki naredu tem v AC-ju npr. eno mugen slivo(okrog ocesa)KRETENI!!!

Lp vsem
Uporabnik
Emil pa mogoče veš kje bi se dal naročit te "podlage" in plastike okol luck na števcu???Dej mal počekirej katera država je najblizje nam za naročit če se da.Če je kdo za to,da dava vsak pol in naročia-mo al pa si sam nabavm,mi je čist vseeno.

Lepo podavljeni!Honda Until The End Of Time!
Uporabnik
To sploh ni slaba ideja sploh ce narocas iz amerike,sam prau folk da si je najbolj poslat kam v avstrijo na posto al pa kako drugo drzavo kao zarad carine k jo pr nas ful ful nabijejo...
LP

Nisem pa se nikeder v evropi zasledil tega sam mora bit nek bi se blo treba v a3m-u pozanimat...
Uporabnik
Jst bi tud to meu !!! Emil dej se pozanimi za to stvar no .

LP, Uros.

~~~ H O N D A ~~~
Uporabnik
UROŠ:glede maila k si mi ga poslal,žal ne bo šlo ker jih še nimam.Jo boš pa lohk vidu ko-če se bomo dobil pa seveda če bom mel čas pa voljo pridt.

Lepo podavljeni!Honda Until The End Of Time!
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels