Ej JGV poslusi, kako si ti prsu na to rec...? hocem rect, je bil kak tecaj sportne voznje (kot ma npr BMW)ali kaj
LP
Imel sem priliko iti na testno vožnjo z Audijem A6. Na koncu sem izpolnil anketo, potem pa so med udeleženci testnih voženj, ki so ipolnili anketo, kot glavnega nagrajenca izžrebali mene.
Je pa drugače Audi Driving Experience nekaj takega, kot si omenil ti, da imajo pri BMW-ju. Na to se lahko tudi prijaviš, cene so pa bolj Audijevske (tri dni v Barceloni, vključno z avionsko karto, hotelom, večerjami in kosili v higher class restavracijah cca. 5000 DEM na udeleženca).
Zadeva se dogaja tudi pozimi, nekje v Avstriji in na Finskem, kjer se učiš tako obvladovanja vozila, kakor tudi dirkanja po snegu in ledu. To verzijo ADE-ja si nameravam enkrat tudi privoščiti.
Izvoli še kakšno sliko od tam, več in v boljši kakovosti pa jih nameravam objaviti, ko dobim svoj scanner za filme in diase:
Je pa drugače Audi Driving Experience nekaj takega, kot si omenil ti, da imajo pri BMW-ju. Na to se lahko tudi prijaviš, cene so pa bolj Audijevske (tri dni v Barceloni, vključno z avionsko karto, hotelom, večerjami in kosili v higher class restavracijah cca. 5000 DEM na udeleženca).
Zadeva se dogaja tudi pozimi, nekje v Avstriji in na Finskem, kjer se učiš tako obvladovanja vozila, kakor tudi dirkanja po snegu in ledu. To verzijo ADE-ja si nameravam enkrat tudi privoščiti.
Izvoli še kakšno sliko od tam, več in v boljši kakovosti pa jih nameravam objaviti, ko dobim svoj scanner za filme in diase:
Izkušnje so drugače bolj dirkaške, ki jih v prometu težko uporabiš. Verjetno pa je najpomembnejše znanje, ki sem ga pridobil, uporaba ABS-a oz. zaviranje s pedalom za zavoro do konca in hkratno izogibanje oviri. Če voziš avto brez ABS-a, si takega zaviranja skoraj ne moreš zamisliti, večina ljudi, ki pa ima avto z ABS-om, pa le-tega ne zna popolnoma izkoristiti.
Information
Moderators