Uporabnik
Ni HONDA, je pa spomin na lepo doživetje
Uporabnik
Ej JGV poslusi, kako si ti prsu na to rec...? hocem rect, je bil kak tecaj sportne voznje (kot ma npr BMW)ali kaj

LP
Uporabnik
Imel sem priliko iti na testno vožnjo z Audijem A6. Na koncu sem izpolnil anketo, potem pa so med udeleženci testnih voženj, ki so ipolnili anketo, kot glavnega nagrajenca izžrebali mene.

Je pa drugače Audi Driving Experience nekaj takega, kot si omenil ti, da imajo pri BMW-ju. Na to se lahko tudi prijaviš, cene so pa bolj Audijevske (tri dni v Barceloni, vključno z avionsko karto, hotelom, večerjami in kosili v higher class restavracijah cca. 5000 DEM na udeleženca).

Zadeva se dogaja tudi pozimi, nekje v Avstriji in na Finskem, kjer se učiš tako obvladovanja vozila, kakor tudi dirkanja po snegu in ledu. To verzijo ADE-ja si nameravam enkrat tudi privoščiti.

Izvoli še kakšno sliko od tam, več in v boljši kakovosti pa jih nameravam objaviti, ko dobim svoj scanner za filme in diase:
Uporabnik
JGV...s tole nagrado si pa zadel terno.
Vidim da vas je bilo kar precej.A so bili vmes kakšni znani inštruktorji vožnje, ali dirkači?

L.P.
Uporabnik
Ta tip s pipo je Freddy Freddy Kottulinsky in je zmagal na rally Paris-Dakar leta 1980. Tista ženska v TT-ju, ki prikazuje pravilno sedenje v avtu, pa je njegova hči, tudi profi rally voznica.
Uporabnik
Super...in izkušnje!!!

L.P.
Uporabnik
Izkušnje so drugače bolj dirkaške, ki jih v prometu težko uporabiš. Verjetno pa je najpomembnejše znanje, ki sem ga pridobil, uporaba ABS-a oz. zaviranje s pedalom za zavoro do konca in hkratno izogibanje oviri. Če voziš avto brez ABS-a, si takega zaviranja skoraj ne moreš zamisliti, večina ljudi, ki pa ima avto z ABS-om, pa le-tega ne zna popolnoma izkoristiti.
Uporabnik
Uf uf a ti si pa kar glavno grado zadel ufff

Hm a pravs d samo tri dni hmhmhm A potem ste pa bili po cele dneve v avtu hm

lepo lepo...

BTW JGV malo za foro kko pa zgle da vozit tak ato ku TT hmhm

LP
Uporabnik
JGV...pol bo blo pa res dobr, da bi se enkrat dobil, da bi nam kaj več povedal o vsem tem(uporaba ABS-a...).Bi blo dobr kaj več vedeti o takih stvareh, ker take stvari vedno pridejo prav!

L.P.
Uporabnik
Kaj a JGV je spet zginu

hmhm jst sem pa mislu da bo se kej povedu.

LP
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels