Pozdravljeni
Ime mi je Matic in prihajam še od boga pozabljene koroške... Sicer sta aktualni vozili, pri hiši en Renault ter en VW, ampak v garaži potrpežljivo stoji tudi honda civic L.91 1.6 16v 130 hp. Čaka predvsem na višek financ, ki pač sedaj gredo še zaenkrat v obnovo hiše, ter na nekaj orginalnih delov, ki bodo nadomestile poliester, ki sem ga v mladosti tako z veseljem montiral na avto... Tako sem se pridružil forumu predvsem zato, da bi z vašo pomočjo lažje našel te dele, ter spravil avto v orginalno stanje.
To je zaenkrat to, več pa v ostalih postih.
Lep pozdrav
Pozdravljeni,
ime mi je Denis in prihajam iz obale. Sem pristaš honde, ampak bolj motorjev, brez zamere
Pri hiši nimamo nobene honde od vozil, ampak eno laguno golfa iv in toyoto corollo. V garaži pa je mrcina na dveh kolesih HONDA
Od avtov se mi najbolj dopadejo accordke od l.2004 naprej, res lepi vozi
in civici od l.1996 do 2003...
Končal sem fakulteto za elektrotehniko smer avtomatika, jo pa moram še zaključit, izpite in diplomo
Trenutno nezaposlen, verjetno nič novega za marsikoga
To je to...
ime mi je Denis in prihajam iz obale. Sem pristaš honde, ampak bolj motorjev, brez zamere
Končal sem fakulteto za elektrotehniko smer avtomatika, jo pa moram še zaključit, izpite in diplomo
Trenutno nezaposlen, verjetno nič novega za marsikoga
To je to...
Hojla vsem,
moje ime je Karin in sodim med goreče zagovornike Hond. Ne samo, da so to zame najboljša in najlepša vozila, ob odličnem Hondinem servisu v Rečici ob Paki, se lahko tudi ženske brezskrbno vozimo z našimi lepotci. Ko sem pred "mnogimi" leti prvič presedlala iz cuore sportivo (beri Alfa Romeo) na Hondo civic, se je zame začel nov svet. Še posebej je to res, ker sem vozila rdečo strelico na 4 WD (posebna serija limuzinskih civicov s štirikolesnim pogonom, uvožena iz Avstrije). Nato sta skozi moje roke šli še dve Hondi - Honda Accord 2.2, ki sem jo zapustila mojemu bivšemu fantu, in Prelude 2.0, s katerim sedaj lovim veter v laseh, he-he-he. Ko gledam tiste, ki se vozijo okoli s "kao fancy avti", lahko rečem le: Mercedesi so za poklicne mesarje, BMW za kvazi podjetnike, Audiji za tiste, ki več ne (z)morejo ... torej, kaj ostane nam, ki smo najboljši - jasno - Honda. Da je to res avto, ki ima dušo, se z mano strinjajo tudi moji kolegi, ki sedaj vozijo vse od civicov do Cr-V-jev.
Sončen pozdrav iz štajerskega konca.
Karin
moje ime je Karin in sodim med goreče zagovornike Hond. Ne samo, da so to zame najboljša in najlepša vozila, ob odličnem Hondinem servisu v Rečici ob Paki, se lahko tudi ženske brezskrbno vozimo z našimi lepotci. Ko sem pred "mnogimi" leti prvič presedlala iz cuore sportivo (beri Alfa Romeo) na Hondo civic, se je zame začel nov svet. Še posebej je to res, ker sem vozila rdečo strelico na 4 WD (posebna serija limuzinskih civicov s štirikolesnim pogonom, uvožena iz Avstrije). Nato sta skozi moje roke šli še dve Hondi - Honda Accord 2.2, ki sem jo zapustila mojemu bivšemu fantu, in Prelude 2.0, s katerim sedaj lovim veter v laseh, he-he-he. Ko gledam tiste, ki se vozijo okoli s "kao fancy avti", lahko rečem le: Mercedesi so za poklicne mesarje, BMW za kvazi podjetnike, Audiji za tiste, ki več ne (z)morejo ... torej, kaj ostane nam, ki smo najboljši - jasno - Honda. Da je to res avto, ki ima dušo, se z mano strinjajo tudi moji kolegi, ki sedaj vozijo vse od civicov do Cr-V-jev.
K boš pa odrasla boš pa Mitusbishija kupilaKarin wrote:Hojla vsem,
Karin
Dobrodosla na forumu hondasica
My personal best at MK 1:12,89. 4.GEN ROX
Personal best Raceland 58,48s 5.GEN OK
Personal best Raceland 57,23s 4.GEN ROXX
BIG EGO is my middle name
Rather push a Honda and a german car,than drive a french car King Alex 2009 :)
Hvala ti za dobrodošlico. Se pa bojim, da so moja leta odraščanja samo še medel spomin in sem ne glede na častitljivo starost Aleksandra Velikega, lahko že njegova mati, če ne še kaj več, he-he-he.KING Alexzander The GREAT wrote:K boš pa odrasla boš pa Mitusbishija kupilaKarin wrote:Hojla vsem,
Karin
![]()
![]()
![]()
K boš pa odrasla boš pa Mitusbishija kupilaKarin wrote:Karin
Hvala ti za dobrodošlico. Se pa bojim, da so moja leta odraščanja samo še medel spomin in sem ne glede na častitljivo starost Aleksandra Velikega, lahko že njegova mati, če ne še kaj več, he-he-he.
My personal best at MK 1:12,89. 4.GEN ROX
lep pozdrav iz zagreba!
inace, ja sam zvonimir, 23 god iz zagreba sam
vozim civica EP 1
inace, ja sam zvonimir, 23 god iz zagreba sam
vozim civica EP 1
Pozdravljeni,Hondaši.Sem Matjaž,Ljubljančan,kot drugi avto pri hiši je prispela Honda Civic 1.4 GL,1992 letnik,312000 prevoženih km,sedan...Do sedaj si še nisem lastil Honde,jih pa drugače kar dobro poznam.Imam jo šele par dni in zaenkrat sem zadovoljen.Drugače pa sem do sedaj vozil Hyundaije(tudi trenutno imamo Getza-ga vozi žena;jaz pa Hondo
),sem tudi član Hyundai kluba Slovenija.Na forum sem se prijavil,ker me pač vse okoli avtomobilizma zanima,tu pa pričakujem veliko informacij in nasvetov glede Hond.
LP,Matjaž
LP,Matjaž
Lep pozdrav!!
Sem Miha in na forum sem se prijavil, da bi vam predstavil projekt prvega dirkajišča v slovenij.Gre pa tako:
Prosim če si najprej vzamete 7 minutk časa in si pogledate film.
http://www.youtube.com/watch?v=VkxJW...eature=related" onclick="window.open(this.href);return false;
Take stvari se , na žalost dogajajo tudi na naših cestah. To se lahko zgodi meni , tebi , njemi in tako naprej. Sigurno ,da smo v največji meri za to krivi mi sami , dva avtomobila hkrati na enem mestu je fizično neizvedljivo. Da hitrost zares ubija ne verjamemo , dokler ne doživimo. A takrat je prepozno.
Sam mislim , da je projekt dober, a narobe predstavljen. V prvi vrsti gre za nek center za varno vožnjo, z učilnicami , predavalnicamo, kjer se bomo lahko osveščali o varnosti vseh udeležencev v prometu. Tu nimam v mislih samo mladega in neizkušenega voznika. Rad bi prepričal tudi ostale starejše voznike, zakaj se privezati, ko sedemo za volan in ne šele takrat, ko zapeljemo na glavno cesto. Zakaj se morajo otroci do višine 150 cm voziti zadaj , privezani in ne spredaj. Take primere srečujem vsakodnevno. Ali veste , da če otrok neprivezan sedi spredaj, in se na poti v vrtec zaletimo pri 40 km/h, poleti skozi vetrobransko steklo in se ubije.?
Zakaj je prepovedana uporaba mobilnega telefona med vožnjo? Zaradi tega ker se reakcijski čas, čas ki preteče od trenutka, ko smo zagledali neko nevarnost in nogo iz stopalke za gas premaknili na stopalko za zavoro, podaljša za tretino. Pri popolnoma zbranem vozniku je RC 1 sekunda. Pri 100km/ v eni sekundi naredimo približno 30 metrov, pa si zračunajte kako daleč letimo. Da se razume, prostoreočno telefoniranje ni prekršek, a ga odsvetujem, saj ravno tako moti našo zbranost. Še bi lahko našteval.
Potrbujemo pa seveda tudi dirkališče. Že zato, da se bojo motoristi imeli kje dobiti, kot se sedaj na Planini pri Rakeku, na Črnem kalu in še kje. Tudi za nas voznike je bolje , če sposobnosti in meje našega vozila spoznamo na dirkališču in ne v prometu šele takrat , ko se zaletimo, v drevo ali pa končamo pod kamijonom.
Zato dajmo v vim večjem številu sodelovati pri projektu!
http://www.hi-tek.si/race/" onclick="window.open(this.href);return false;
Lep pozdrav!!
Sem Miha in na forum sem se prijavil, da bi vam predstavil projekt prvega dirkajišča v slovenij.Gre pa tako:
Prosim če si najprej vzamete 7 minutk časa in si pogledate film.
http://www.youtube.com/watch?v=VkxJW...eature=related" onclick="window.open(this.href);return false;
Take stvari se , na žalost dogajajo tudi na naših cestah. To se lahko zgodi meni , tebi , njemi in tako naprej. Sigurno ,da smo v največji meri za to krivi mi sami , dva avtomobila hkrati na enem mestu je fizično neizvedljivo. Da hitrost zares ubija ne verjamemo , dokler ne doživimo. A takrat je prepozno.
Sam mislim , da je projekt dober, a narobe predstavljen. V prvi vrsti gre za nek center za varno vožnjo, z učilnicami , predavalnicamo, kjer se bomo lahko osveščali o varnosti vseh udeležencev v prometu. Tu nimam v mislih samo mladega in neizkušenega voznika. Rad bi prepričal tudi ostale starejše voznike, zakaj se privezati, ko sedemo za volan in ne šele takrat, ko zapeljemo na glavno cesto. Zakaj se morajo otroci do višine 150 cm voziti zadaj , privezani in ne spredaj. Take primere srečujem vsakodnevno. Ali veste , da če otrok neprivezan sedi spredaj, in se na poti v vrtec zaletimo pri 40 km/h, poleti skozi vetrobransko steklo in se ubije.?
Zakaj je prepovedana uporaba mobilnega telefona med vožnjo? Zaradi tega ker se reakcijski čas, čas ki preteče od trenutka, ko smo zagledali neko nevarnost in nogo iz stopalke za gas premaknili na stopalko za zavoro, podaljša za tretino. Pri popolnoma zbranem vozniku je RC 1 sekunda. Pri 100km/ v eni sekundi naredimo približno 30 metrov, pa si zračunajte kako daleč letimo. Da se razume, prostoreočno telefoniranje ni prekršek, a ga odsvetujem, saj ravno tako moti našo zbranost. Še bi lahko našteval.
Potrbujemo pa seveda tudi dirkališče. Že zato, da se bojo motoristi imeli kje dobiti, kot se sedaj na Planini pri Rakeku, na Črnem kalu in še kje. Tudi za nas voznike je bolje , če sposobnosti in meje našega vozila spoznamo na dirkališču in ne v prometu šele takrat , ko se zaletimo, v drevo ali pa končamo pod kamijonom.
Zato dajmo v vim večjem številu sodelovati pri projektu!
http://www.hi-tek.si/race/" onclick="window.open(this.href);return false;
Lep pozdrav!!
M57TU D30, M20 B25
Pozdrav svima!
Miran, 24 godine, dolazim iz Hrvaške
, točnije Varaždina. Radim u Allianzu kao prodajni savjetnik, izvanredno studiram. Predsjednik sam Crosuzuki kluba Hrvatska i Auto kluba "Barok" Varaždin.
Trenutno slažem svojeg swifta gti-a za rally, brdo, slalom, još nije do kraja gotov.
Trke su moja ljubav...došel sam tu vidjeti kaj ima kod suseda slovenaca na JAP sceni, a i trebam neke dijelove za swifta pa se nadam da budem ih tu našel.
Bio na Jap meetu prije 2-3 godine i bilo je ****...

Miran, 24 godine, dolazim iz Hrvaške
Trenutno slažem svojeg swifta gti-a za rally, brdo, slalom, još nije do kraja gotov.
Trke su moja ljubav...došel sam tu vidjeti kaj ima kod suseda slovenaca na JAP sceni, a i trebam neke dijelove za swifta pa se nadam da budem ih tu našel.
Bio na Jap meetu prije 2-3 godine i bilo je ****...
Hooligan motorsport
zdravo folk
sem aleksander,iz okolice kranja.končal smer avtoservisni tehnik (3+2) v škofji loki.vozila v moji:
1.honda civic 1.4 gl 1991
2.škoda felicija 1.3 mpi 1996
3.trenutno vozim honda civic 1997 1.4 hb (samo 67 000km prevoženih
)
vozila pri hiše še:
-renault megane coupe 1.4 16 2000
-seat cordoba 1.6 16v 2000
toda jst pravm use kr ni honda so jetra
hmalu tudi predstavim svoje trenutno vozilo
lp
aco_1989
1.honda civic 1.4 gl 1991
2.škoda felicija 1.3 mpi 1996
3.trenutno vozim honda civic 1997 1.4 hb (samo 67 000km prevoženih
vozila pri hiše še:
-renault megane coupe 1.4 16 2000
-seat cordoba 1.6 16v 2000
toda jst pravm use kr ni honda so jetra
hmalu tudi predstavim svoje trenutno vozilo
lp
aco_1989
Pozdrav !
Sem Jozef iz okolice Šk. loke in ne vozim Honde (vsaj do pomladi še ne
). Po narodnosti sem slovak, star 21 let, trenutno zaposlen v družinskem podjetju, ki se ukvarja s izdelavo kartonske embalaže
, kar mi že 4 leta pobira ves prosti čas lol
.
Moj prvi avto mi še vedno služi tako kot se za japonca spodobi, od leta 2007 (takrat sem bil še zagovornik VW
) in upam da še lepo število let bo
http://www.hondaforum.si/viewtopic.php?f=8&t=62522
Lp, Jože
Sem Jozef iz okolice Šk. loke in ne vozim Honde (vsaj do pomladi še ne
Moj prvi avto mi še vedno služi tako kot se za japonca spodobi, od leta 2007 (takrat sem bil še zagovornik VW
Lp, Jože
わたしわ CRX が大好きです。
Ба́ры деру́тся -- у холо́пов чубы́ треща́т.
Ба́ры деру́тся -- у холо́пов чубы́ треща́т.
Lep pozdrav vsem. Ime mi je Sašo in živim v Domžalah. Že dobre 4 leta sem lastnik prelude 5. gen o kateri bom pozneje še kaj več napisal.
Uživam v adrenalinu in upoštevam cestno prometne predpise. Sem prijazna, poštena in zaupanja vredna oseba. Po izobrazbi sem elektrotehnik-elektronik. Seveda pa brez žensk ne gre
Uživam v adrenalinu in upoštevam cestno prometne predpise. Sem prijazna, poštena in zaupanja vredna oseba. Po izobrazbi sem elektrotehnik-elektronik. Seveda pa brez žensk ne gre
Prelude(KATANA) TypeR reborn, 220HP, 4ws, LSD
Lep pozdrav vsem, sem nov ime mi je duh pišem se casper prihajam iz Ljubljane....še zmer mi grejo na ***** BMWji 
The unfriendly GhOsT
Ego prenese več kot veliko, telo pa manj kot zelo malo.
Born at last come back to dast, Born in sin come on in.Give me what I want and I'll go away :twisted: :twisted: :twisted:
Japan all the way - GSX-R & ED7
Ego prenese več kot veliko, telo pa manj kot zelo malo.
Born at last come back to dast, Born in sin come on in.Give me what I want and I'll go away :twisted: :twisted: :twisted:
Japan all the way - GSX-R & ED7
kako to ,da nisi še na našem prelude forumu?Karin wrote:Hojla vsem,
Karin
bok ekipa. zovem se renato i iz hrvatske sam. trenutno vozim prelude bb9. prije prelude imao sam civic 4gen.,5gen.,i accord aerodeck. pozdrav svima 
Moje ime je David in sem iz Dravograda. Sem lastnik Honde civic 1.4, s prevoženimi 180,000 km. Na njen sem naredil že kar nekaj stvari, imam pa v planih še projekte za letos, kolikor bom finančno zmožen. Star sem 20let, šolam pa se za inženirja mehatronike. Sem član kluba RG racing http://www.ramsak.si/" onclick="window.open(this.href);return false;, z letošnjim letom pa se bom pridružil tudi mariborčanom http://hondateam-mb.si/" onclick="window.open(this.href);return false;. Pa se vidimo na srečanjih!
Pa še moj moto: Kar se vozi je japonec!
Pri hiši imamo:
- Suzuki Wagon R+ 4WD 2005
- Suzuki Swift 4WD 2003
- Subaru Impreza 4WD 1999
- Honda Civic 1998
Pa lep dan vsem.
Pa še moj moto: Kar se vozi je japonec!
Pri hiši imamo:
- Suzuki Wagon R+ 4WD 2005
- Suzuki Swift 4WD 2003
- Subaru Impreza 4WD 1999
- Honda Civic 1998
Pa lep dan vsem.
Last edited by dafi on 12 Feb 2012 16:38, edited 1 time in total.
THINK,FEEL,DRIVE.
Bingo - progress....
Nafta za ogrevanje, plin za kuhanje, bencin za avtomobile
Bingo - progress....
Nafta za ogrevanje, plin za kuhanje, bencin za avtomobile
Lepo pozdravljeni!
Moje ime je Nik,sem iz Ljubljane,točno iz Črnuč,pred dvema dnevoma dopolnil 18 let in za presenečenje je fotr prpelu dam Magnetic metallic modro Civic 7.generacije,z originalnim 1.4 SOHC motorjem,ki premore 90 konjičev in enga vosla za volanom
Trenutno še delam izpit za auto,tako da zaenkrat auto še stoji doma pod streho,k pa nardimo izpit pa takoj po tablce pa gas
Drugače obiskujem 2.letnik srednje šole Domžale,smer avtoserviser.Zelo sem navdušen nad avtomobili,sploh japonci
Doma imama kar tri japonce in tri različne znamke,Nissan Primero GT,to vozi stric,mt fura 2008 letnik Mazdo MX-5 2.0,jaz pa sedaj Hondo,fotr ma pa Renolta
To bi blo vse iz moje strani,lepo se mejte,pa se ob prvi priliki vidmo na kšnem meet-u!
Moje ime je Nik,sem iz Ljubljane,točno iz Črnuč,pred dvema dnevoma dopolnil 18 let in za presenečenje je fotr prpelu dam Magnetic metallic modro Civic 7.generacije,z originalnim 1.4 SOHC motorjem,ki premore 90 konjičev in enga vosla za volanom
Trenutno še delam izpit za auto,tako da zaenkrat auto še stoji doma pod streho,k pa nardimo izpit pa takoj po tablce pa gas
Drugače obiskujem 2.letnik srednje šole Domžale,smer avtoserviser.Zelo sem navdušen nad avtomobili,sploh japonci
Doma imama kar tri japonce in tri različne znamke,Nissan Primero GT,to vozi stric,mt fura 2008 letnik Mazdo MX-5 2.0,jaz pa sedaj Hondo,fotr ma pa Renolta
To bi blo vse iz moje strani,lepo se mejte,pa se ob prvi priliki vidmo na kšnem meet-u!
sem davorin rižnar prihajam iz okolice ptuja star sem 27 let .po poklico sem avtomehanik hondo vozim od 19 leta!sem lastnik honde crx del sol! lp hondaši!!! 
sjeos ti recem djeda..dadodado wrote:sem davorin rižnar prihajam iz okolice ptuja star sem 27 let .po poklico sem avtomehanik hondo vozim od 19 leta!sem lastnik honde crx del sol! lp hondaši!!!
ce se ti da se predstav avto..
lp
....get ready, get set, let's roll....Red, yellow, hit green, then go, breathe in slow....
CRX Del Sol JDMb18c built/ex
Prelude 2.0i/ex
Civic FN2/ex
Civic FK2...
CRX Del Sol JDMb18c built/ex
Prelude 2.0i/ex
Civic FN2/ex
Civic FK2...
Information
Moderators