jaz sem Marko iz okolice novega mesta, str sm pa 17 let. Doma mamo accorda pa polota pa sem se odloču mal več izvedet o hondah. Počas se učim vozt, marca bom verjetn dubu izpit potem pa gasa
Živjo,
jaz sem Marko iz okolice novega mesta, str sm pa 17 let. Doma mamo accorda pa polota pa sem se odloču mal več izvedet o hondah. Počas se učim vozt, marca bom verjetn dubu izpit potem pa gasa
Upam, da bom kej fajnga izvedu tle, drugač pa Honda je zakon!
Pozdrav!
Ja sam Valentino Lencur, dolazim iz Zagreba, po zanimanju sam serviser kučanskih aparata u slobodno vrijeme šarafljanje po hondama =)
Vozim Hondu civic coupe 1995 godina koju budem dodatno predstavio..
pozz
Ja sam Valentino Lencur, dolazim iz Zagreba, po zanimanju sam serviser kučanskih aparata u slobodno vrijeme šarafljanje po hondama =)
Vozim Hondu civic coupe 1995 godina koju budem dodatno predstavio..
pozz
pozdravljeni sem demsi prihajam iz ribnce.Mene fuul zanimajo naviti avti res je pa da se ne razumem v masinei ostalo zato sem se prijavu na forum.Uglavnem ne sm zarad tega ampak zarad usega da se mau mens,kej svetujes itd.Js sm si vednu zelu golf 2 1.8.16v GTI sm ni biu noben pamtn in ce je biu je bla pa cena navita.S kolegom sm se pogovarju kak avto je kej dober in mi je reku da so honda1.liga in ku sm prsu domu sm takoj su na net gledat honde in sm tud najdu eno hudo piloo
takoj drug dan z bratom smo jo sli iskat in zdei jo bom pocas rihtau tko da ce bo kdu rabu kak del za avto mu bom zrihtau ker mam kolege ko ma skor usak hondo.TO JE TO
upam da se bomo dobr razumel
Honda Civic 1.4is
1999
Honda Civic 1.4is
1999
demooo wrote:pozdravljeni sem demsi prihajam iz ribnce.Mene fuul zanimajo naviti avti res je pa da se ne razumem v masinei ostalo zato sem se prijavu na forum.Uglavnem ne sm zarad tega ampak zarad usega da se mau mens,kej svetujes itd.Js sm si vednu zelu golf 2 1.8.16v GTI sm ni biu noben pamtn in ce je biu je bla pa cena navita.S kolegom sm se pogovarju kak avto je kej dober in mi je reku da so honda1.liga in ku sm prsu domu sm takoj su na net gledat honde in sm tud najdu eno hudo piloo![]()
takoj drug dan z bratom smo jo sli iskat in zdei jo bom pocas rihtau tko da ce bo kdu rabu kak del za avto mu bom zrihtau ker mam kolege ko ma skor usak hondo.TO JE TO
upam da se bomo dobr razumel
![]()
Honda Civic 1.4is
1999

mam tut sam bingota ... sam nebi glih reko, da je to raketa
Sem Sašo iz Ljubljane.
Po novem lastnik Accorda 2.2 (diesl) letnik 2008. 140 KM.
Zaenkrat izjemno zadovoljen z avtom. Kupil od 1. lastnika, vrhunsko ohranjen.
Učim se še sloga vožnje po mestu (poraba)
drugače pa mašinca kot se šika.
Gledal sem isti letnik BMW serije 3, vendar sem se odločil za Accorda.
Ni mi žal!
Sicer sem nekaj že tudi gledal ostale forume za druge znamke vozil, vendar po hitrem pregledu, mislim, da je ta forum najbolj 'pro' voden.
Čestitke vsem za dosežen uspeh in seveda vsem uporabnikom, ki delite (po novem delimo) izkušnje.
Po novem lastnik Accorda 2.2 (diesl) letnik 2008. 140 KM.
Zaenkrat izjemno zadovoljen z avtom. Kupil od 1. lastnika, vrhunsko ohranjen.
Učim se še sloga vožnje po mestu (poraba)
Gledal sem isti letnik BMW serije 3, vendar sem se odločil za Accorda.
Ni mi žal!
Sicer sem nekaj že tudi gledal ostale forume za druge znamke vozil, vendar po hitrem pregledu, mislim, da je ta forum najbolj 'pro' voden.
Čestitke vsem za dosežen uspeh in seveda vsem uporabnikom, ki delite (po novem delimo) izkušnje.
Bolje 5 do 12 kot pa nobene po eni.
o ja, predstav avto če upaš, pa bomo vidl kok je proplayboy wrote: Sicer sem nekaj že tudi gledal ostale forume za druge znamke vozil, vendar po hitrem pregledu, mislim, da je ta forum najbolj 'pro' voden.
Najraje pedenam svojo rjavico 6gen civica 1.4 v 1.5 da bo letu k integra.. Joj prejoj
A se men sam zdi, al so res sam štajerci na hondaforumu?
A se men sam zdi, al so res sam štajerci na hondaforumu?
Ben je cajt da se še jaz predstavim : )
Sem Moreno iz Kopra
Vozim se s temno sivo Civic EG5, ki pa jo bom predstavu enkrat drugič : )
Sicer po forumu brskam že kar nekaj cajta, zanimivih pa uporabnih tem ne manjka. Če bo prilika, pa bom tudi sam kaj prispeval : )
Sem Moreno iz Kopra
Vozim se s temno sivo Civic EG5, ki pa jo bom predstavu enkrat drugič : )
Sicer po forumu brskam že kar nekaj cajta, zanimivih pa uporabnih tem ne manjka. Če bo prilika, pa bom tudi sam kaj prispeval : )
Bom samo ga moram še pofotkat. Ko bo čas in bo v nulo spucanUrosS wrote:o ja, predstav avto če upaš, pa bomo vidl kok je proplayboy wrote: Sicer sem nekaj že tudi gledal ostale forume za druge znamke vozil, vendar po hitrem pregledu, mislim, da je ta forum najbolj 'pro' voden.
Bolje 5 do 12 kot pa nobene po eni.
UrosS wrote:
o ja, predstav avto če upaš, pa bomo vidl kok je pro
Honda civic EJ9 - in progress -sold
Honda civic EP2- daily- sold
Honda civic EJ9- in progress
STREET LEGAL HONDA TEAM
my blood TYPE is R
Honda civic EP2- daily- sold
Honda civic EJ9- in progress
STREET LEGAL HONDA TEAM
my blood TYPE is R
Bok svima,ja sam Luka ,zivim u Zagrebu dosao sam tu da nadem novo srce za moju 6.gen 
Pozdravljeni....prihajam iz majhne vasice Pobegi zraven Kopra, sem novopečeni lastnik Civica 7gen. (Ep1)....po poklicu turistični tehnik med prostim casom pa izdelujem dodatno opremo za motocikle iz fiberglass-a...predvsem pa željen čim več znanja na podrocju Hond
Pozdrav vsem!
Sem Andrej, živim v manjši vasici v okolici Kozine in sem ponosen lastnik civica. Na forum sem se prijavil da izvem več o svojem vozilu, saj potrebuje večji servis.
Lp
Sem Andrej, živim v manjši vasici v okolici Kozine in sem ponosen lastnik civica. Na forum sem se prijavil da izvem več o svojem vozilu, saj potrebuje večji servis.
Lp
Lep pozdrav !
Sem Marko, prihajam iz posavja (Krško okolica), Zelo rad vidim, slišim, vozim japonska vozila. Sem tik pred 19.tim letom
Na žalost nemorem reči da trenutno vozim japonca ker sem se zaribal
Moj prvi avto je bil renault megane potem sem kupil Hondo civic HB 6.gen bingo (prodal sem ga samo zarad veliko preslabe ohranjenosti), sedaj vozim fiat bravo
ki se ga pa znebiti nemorem
Na forum sem prišel samo zato da vidim mnjenja od drugih, vaše predelave, zamisli ter druženja
Obljubim pa da bo honda zopet v moji roki vsaj do 31.8.2013 
Sem Marko, prihajam iz posavja (Krško okolica), Zelo rad vidim, slišim, vozim japonska vozila. Sem tik pred 19.tim letom
Na žalost nemorem reči da trenutno vozim japonca ker sem se zaribal
Na forum sem prišel samo zato da vidim mnjenja od drugih, vaše predelave, zamisli ter druženja
Lep pozdrav!
Sem Dejan iz okolice Celja. Star sem 19 let. Naokol po kolovozih Slovenije me prevaža Honda CRX, ki je že pri hiši skoraj da odkar se spomnem! Avto je letnik 1998 ter ima 175k prevoženih. Mam pa tud Yamaho WR125x, ki mi je pa lansklet mal ponagajala pa mi kr konkretno spraznala denarnico, saj je zaribala. Rad mam dolge turce z motojem, z avtom sicer mal manj saj je razlika o porabi dobre 4l. Rad se okvarjam z elektroniko, rastlinami(takšnimi in drugačnimi
) ter s šraufanjem u domači garaži. Moja največja želja je, da ko bo denarnica dopuščala se odpravim na Japonsko in se po nekaj mesecih vrnem s ključim od kake JDM Honde.
Sem Dejan iz okolice Celja. Star sem 19 let. Naokol po kolovozih Slovenije me prevaža Honda CRX, ki je že pri hiši skoraj da odkar se spomnem! Avto je letnik 1998 ter ima 175k prevoženih. Mam pa tud Yamaho WR125x, ki mi je pa lansklet mal ponagajala pa mi kr konkretno spraznala denarnico, saj je zaribala. Rad mam dolge turce z motojem, z avtom sicer mal manj saj je razlika o porabi dobre 4l. Rad se okvarjam z elektroniko, rastlinami(takšnimi in drugačnimi
▄▄▄▄░▄▄▄▄░░▄▄▄▄░░▄▄▄▄░▄▄▄░░▄▄▄▄▄░░░░▄▄▄▄
░██▄▄▄██░▐█▌░░░██░████▄█▌░░▐██░▀██░░▄█▀██
░██▀▀▀██░▐█▌░░░██░██░▀██▌░░▐██░▄██░▄█▀▀▀██
▀▀▀▀░▀▀▀▀░░▀▀▀▀░░▀▀▀▀░▀▀▀░░▀▀▀▀▀░░▀▀▀░░▀▀▀▀
░██▄▄▄██░▐█▌░░░██░████▄█▌░░▐██░▀██░░▄█▀██
░██▀▀▀██░▐█▌░░░██░██░▀██▌░░▐██░▄██░▄█▀▀▀██
▀▀▀▀░▀▀▀▀░░▀▀▀▀░░▀▀▀▀░▀▀▀░░▀▀▀▀▀░░▀▀▀░░▀▀▀▀
Pozdrav!
Zovem se Nikica, iz Šibenika sam, rođen u Splitu prije 31 godinu. Doktor sam na specijalizaciji iz kirurgije abdomena u bolnici Šibenik. Imao sam dosta Hondi, od CRX-a do Integre TypeR, danas vozim Accord TypeS(2003), Toyotu Corollu TS(2005) i Mazdu RX7(1979). Nisam oženjen još, ali budem dogodine, nemam djecu još...dakle, zasad još samo slatke brige. Pozdrav svima, nadam se da se budemo lijepo družili!
Zovem se Nikica, iz Šibenika sam, rođen u Splitu prije 31 godinu. Doktor sam na specijalizaciji iz kirurgije abdomena u bolnici Šibenik. Imao sam dosta Hondi, od CRX-a do Integre TypeR, danas vozim Accord TypeS(2003), Toyotu Corollu TS(2005) i Mazdu RX7(1979). Nisam oženjen još, ali budem dogodine, nemam djecu još...dakle, zasad još samo slatke brige. Pozdrav svima, nadam se da se budemo lijepo družili!
Pozdrav,
zovem se Marko. dolazim iz Šibenika u Hrvatkoj.
Trenutno vozim ek4 96 a prije toga eg6, bb1, m.eclipse 2.0........
tu sam radi korisnih informacija u vezi honde
zovem se Marko. dolazim iz Šibenika u Hrvatkoj.
Trenutno vozim ek4 96 a prije toga eg6, bb1, m.eclipse 2.0........
tu sam radi korisnih informacija u vezi honde
Pozdrav, zovem se Mario, dolazim iz Zagreba
vozio sam prije EJ9, pa EK3
a sad vozim EK4 sedan, B16 pod haubom bio nekoć,a sad je B18/B16 , sa laganim preinakama
nadam se ugodnom druženju
vozio sam prije EJ9, pa EK3
a sad vozim EK4 sedan, B16 pod haubom bio nekoć,a sad je B18/B16 , sa laganim preinakama
nadam se ugodnom druženju
Lep pozdrav,
sem Aljaž iz Kisovca (rojen sicer v Kranju), skoraj 23. let, trenutno vozim cliota (letnik 1999), katerega bom pa kmalu zamenjal za hondo če bo sreča
sem Aljaž iz Kisovca (rojen sicer v Kranju), skoraj 23. let, trenutno vozim cliota (letnik 1999), katerega bom pa kmalu zamenjal za hondo če bo sreča
Information
Moderators