Uporabnik
Tripping on JDM"
O:
No naslov je mogoče čuden ampak gre za skupek slikic boljše in slabše kvalitete :P torej kamorkoli grem vedno trepetam v dobrem upanju da bo le kje kakšna "mašina" za moje oči in moj okus seveda. To delam že od otroštva ko sva se_ z nonotom sprehajala ter pregledala in poimenovala vse mimoidoče avtomobile.. kaj si morem tak sem. Nekaj slik sem le uspel nabrat v kratkem času in zakaj jih ne bi delil tukaj v skupnosti.

Komentarji dobrodošli!

zastav mi je dih, ampak ne za dolgo
Image
RHD JDM widebody MKIV verjetno so jo uštimali za top speed racing, zagotovo so

Image
kdor pozna ve da so ta model platišča izdelana z širokim premerom in velikim offsetom(negativnim), tukaj pa so blatniki širši in se kolesa ne ujamejo z blatniki(widebody igra vlogo)

Image
prvo stvar, ko sm zagledal ta avto in se pri sebi vprašal kaj sploh lahko počneš z takim avtomobilom?!??" prva ideja ki se ti umisli- vsaj meni, je da zverino tiščiš u gluho po nemški avtocesti in si želiš da bi bilo vso cestišče tvoje :P

Image
Work Meister S1 v krom barvi. sijajen in definitivno nevsakdanji primerek!

Image
Kakimoto, v redu bo!

Image

Image

Image

Image
BBS LE MANS F1-gold vsak si ga predstavlja po svoje, osebno meni mi ni najbolj všeč primerek ampak bi bile uredu na kakem nsx, supra, gs300?

Image
awd saloon

Image
prvič vidu, bil sem navdušen

Image
še kdaj..

Image
pošast izza vetrine (badass 8)

Image
GTS-25T, nemoreš da greš mimo da ga ne uzreš

Image
polnobarvna ap1

Image

Image

Image
še en primerek Corolle od 5stomiljard..

Image
med čakanjem trajekta za otok Pag se je nekaj pripeljalo za nami z močnim glasom-prvi 370Z ki sem ga videl ko je prišel v prodajo

Image
-rotacijsko čudo, ljudje govorijo vse možne neumnosti o modelih RX-8. ne verjemite vsega! avto pač ni za vsakega homosapiensa.
Jaz sem tudi občudovalec rotacijskih motorjev ker so zmogljivi, tunabilni in so nekaj unikatnega! Pred kratkim je Mazda prekinila proizvodnjo z tovrstnimi motorji, mogoče ni prohodnosti z njimi ampak je tehnologija in razvoj napredovala v primerjavi z prvotnimi nemškimi proizvodi..

Image

Image

Image

Image

Image
jdm, ali ni?

Image
luksuzne divizije se ne vidi povsod

Image
prednje luči so izrazite in so zelo zelo podaljšane v primerjavi z našimi Accordi "CL" čeprav gre tukaj za drugi model (TL) je primarna oblika narejena na osnovi Accord-a

Image
všečno in preprosto platišče

Image
nevem če naštejem na prste na eni roki kar sm jih vidu. poleg tega gre za jdm verzijo!

Image

Image
ne običajna yokohamca

Image
AP1 with glossy paint

Image
tokrat drugi RB-srčnik (GTR) bog ve zakaj so mu odstranili lip in ga strpali v avto :roll:

Image

Image
SSR Professor SP1

Image
še ena videna Supra.
gledala je iz izložbe, 18col platišča BBS lm v srebrni, brez pretiranih oblik odbijačev in nagravžnih spoilerjev, stock body, usdm. bolano lep avto, garantiram!

Image

Image
ta oem platišča so naravnost čudovita. na kakšnem 6-genu bi sturala če bi le bile malo širše..

Image

Image

Image
_FRUIT OF THE HONDA_

Image

Image

Image

Image
“Think for yourself and
don’t follow in other
people’s footsteps”
Uporabnik
Re: Tripping on JDM"
Dobre fotke ;) Sam Supra iz prvih slika je pa za prste obliznt :D
Uporabnik
tnx, ma nism ravno zadovoljen z nekaterimi slikami ker so nastale meglene :) za Supro pa potrjujem!
“Think for yourself and
don’t follow in other
people’s footsteps”
Uporabnik
Lepe slike :ave:

Na zadnjih 4 slikah je pa zelo zanimiva Silvia - S13 zadnji del, S15 prednji del :shock: :shock: :shock:
With the introduction of the Silvia S15 in the later years, Silvia enthusiast had yet another creative combination for the S13. It resulted in the newest oddity: the SIL1580 (180SX with an S15 nose).

This is not a factory product, but kits are available from a number of Japanese styling houses such as TOP SECRET. Incidentally, the word "strawberry" comes from the fact that one - five is pronounce as "Ichi - Go" in Japanese which also means strawberry and "face" is the front of the car.
わたしわ CRX が大好きです。
Ба́ры деру́тся -- у холо́пов чубы́ треща́т.
Uporabnik
tnx
With the introduction of the Silvia S15 in the later years, Silvia enthusiast had yet another creative combination for the S13. It resulted in the newest oddity: the SIL1580 (180SX with an S15 nose).

This is not a factory product, but kits are available from a number of Japanese styling houses such as TOP SECRET. Incidentally, the word "strawberry" comes from the fact that one - five is pronounce as "Ichi - Go" in Japanese which also means strawberry and "face" is the front of the car.
[/quote]

:yes: jup, to je to! converzacija" še posebei Nissanov je zelo popularna na japonskem. Verjetno so meli na zalogi predni del od s15 pa so ga zamenjali. -180sx "front end" je dražja varianta ..
“Think for yourself and
don’t follow in other
people’s footsteps”
Uporabnik
Reče se SILEIGHTY, pa če je S13, S14 al pa S15 :D
Uporabnik
Killer_beast wrote:Reče se SILEIGHTY, pa če je S13, S14 al pa S15 :D
Ne mešat klobas s hrenovkami :P
Tole je Sileighty Image

Vir:
http://200sxs13.nismo.org/a_story_about_silvia.html
わたしわ CRX が大好きです。
Ба́ры деру́тся -- у холо́пов чубы́ треща́т.
Uporabnik
Kaiten wrote:
Killer_beast wrote:Reče se SILEIGHTY, pa če je S13, S14 al pa S15 :D
Ne mešat klobas s hrenovkami :P
Tole je Sileighty Image

Vir:
http://200sxs13.nismo.org/a_story_about_silvia.html
Nč ne mešam klobas pa hrenovk. Sama beseda je sestavljena iz SIL (Silvia) in EIGHTY (180 sx), kar je logično. Frontend od silvie (vseeno katere, no verjetno od mk1 verjetno ne bo pasal ane) in ostalo od 180 sx. Da je pa obstajalo 500 neoriginalnih predelav, ki so imele dejansko badge sileighty pa res nisem vedel.
http://en.wikipedia.org/wiki/Sileighty" onclick="window.open(this.href);return false;
Želel sem samo povedat, da je to splošni izraz za tako predelavo.
:)
Uporabnik
vse mogoče converzacije so se izvajale tudi na hondah..
-sileighty" pa je lahko samo če je japonska verzija "180sx" z prednjim delom od silvia s13 (coupe) :wink:
meni osebno se od teh baštardov" še najbol dopade onevia :D
“Think for yourself and
don’t follow in other
people’s footsteps”
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels