ka to si nov fokus zamenju z starim ? 
Honda Civic 2006 FK2 1.8i-VTEC
Honda Civic 2001 - ES1 - Ex
Opel vectra 1998 1.6 16V - Ex
VW Polo 1995 1.4 - Ex
http://www.mylyconet.com/55694596/
Honda Civic 2001 - ES1 - Ex
Opel vectra 1998 1.6 16V - Ex
VW Polo 1995 1.4 - Ex
http://www.mylyconet.com/55694596/
Po dolgem času spet nekaj malega in sicer Seat Ibiza L.2008 v zelo dobrem stanju z izjemo zadnjega dela, kjer sta dva tamala nardila svoje
Pa naj slike povejo svoje:

Nekaj slik pred in potem...

...

...

...

...

...

Malo za predstavo kako zgleda voda po obdelavi:

Lp

Nekaj slik pred in potem...

...

...

...

...

...

Malo za predstavo kako zgleda voda po obdelavi:

Lp
Youtube.com/QuickCarsAndBikes
Še na hitro da pokažem kako prb. naj bi zgledal avto po 3-urnem pranju
Pa da razložim zakaj toliko. Prvo sem ga na zmočil z čisto vodo, našamponiral z namensko gobico ter spral z vodo. Nato sem nanesel quick detailer, ki je namenjen lažjemu nanosu zaščite na vozilo, pustil 10min ter obrisal z suho krpo. Na koncu sem cel avto premazal z cherry glaze-om, ki je zelo dobro zaščitil ter osvežil barvo, počakal dobrih 20min ter komplet avto obrisal z čisto mikrokrpo, tako da sem odstranil ostanke zaščite. Najboljše pri tej zaščiti je, da je barva po nanosu tako gladka, kot še nikoli...mislim, da je moj avto bil prvič v življenju deležen takšne pozornosti, v kratkem ga bom pa še obdelal z plastelinom, ter verjetno spoliral (i'm still a virgin
). Platišča sem obdelal z Wolf's deironizerjem ter namensko krtačo, gume pa namazal z premazom, ki sem ga že predstavil v temi in ga enostavno nemorem prehvaliti. Avto sem obdelal pred dopustom, naredil vsega skupaj 2000km, pa je avto po hitrem pranju še kar zgledal fenomenalno

Lp

Lp
Dobrih dvajset minut dela in iz tega:

nastane to:

Še slika pacienta:

LP

nastane to:

Še slika pacienta:

LP
glede na super fotke & bogate izkušnje najbrž veš kako bi se dalo spucat čigumi iz sedeža? material je podoben žametu, čigumi pa je Orbit zelen...
hvala za odgovor!
Vzemi kakšno močno čistilo za tkanine ali pa tisto od ariela za odstranjevanje madežev, je kar močna zadeva. Ne preveč trdo ščetko, da neboš poškodoval tkanine in samo drgni, če treba ponovi parkrat, bo sigurno šlo dol. Pa počasi začni, da neboš poškodoval tkanine z premočnim drgnenjem.
Lp
Lp
Gumex čistilo --->Dobi se v trgovini Bent, poglej na googlu. Tudi vinjete gredo stran kot po maslu s tembastart wrote:glede na super fotke & bogate izkušnje najbrž veš kako bi se dalo spucat čigumi iz sedeža? material je podoben žametu, čigumi pa je Orbit zelen...hvala za odgovor!
S tem se daje dol zvečilne iz sedežev na letalih
Power is nothing without control!
**** klimo!
**** klimo!
Zadnja dva pacienta, ki sem jih rihtal:
Prvi je Renault clio 1.2 16v L.2000

Part 1...
Prvi je Renault clio 1.2 16v L.2000

Part 1...
Part 2...
Alfa Romeo 159 1.9jtdm L.2009

Prvič sem delal z usnjem

Tukaj se dobro vidi razlika med očiščenim delom in neočiščenim:

In pa še končni izdelek:

Lp
Alfa Romeo 159 1.9jtdm L.2009

Prvič sem delal z usnjem

Tukaj se dobro vidi razlika med očiščenim delom in neočiščenim:

In pa še končni izdelek:

Lp
odlicno!!
....get ready, get set, let's roll....Red, yellow, hit green, then go, breathe in slow....
CRX Del Sol JDMb18c built/ex
Prelude 2.0i/ex
Civic FN2/ex
Civic FK2...
CRX Del Sol JDMb18c built/ex
Prelude 2.0i/ex
Civic FN2/ex
Civic FK2...
Information
Moderators