Uporabnik
Čiščenje in poliranje vozil
Pozdrav Hondaši :D

Sem velik ljubitelj hond (Sicer vozim Swift GTI) ampak vseeno :) ... rad bi vam predstavil zadevo z katero se ukvarjam in to je čiščenje in obnova vozil.

Pa kar začnimo z včerajšnim projektom Audi A6 3.0 TDI BiT... lastnik ga mi je pripeljal zjutraj okrog 08:00, Na avtu je bilo delano sledeče: Notranje čišcenje, odstranjevanje zračne rje z IronX, pranje avtomobila z šamponom Chemical guys Citrus gloss wash, poliranje izhodne cevi izpuha,in dvoslojna zaščita platišč in karoserije z voskom Finihs Kare 1000p (na avtu je bilo 8ur dela) :yes:

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Upam da vam je tema všče če tudi ni Honda ;)
ModeratoR
Re: Čiščenje in poliranje vozil
:zakon:
Civic 1998_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Civic 2008 1.8i-VTEC FK2_EX
Civic 2013 1.8i-VTEC FK2_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
Uporabnik
Že takoj danes zjutraj me je čakal nov nedeljski projekt ,zunanje čiščenje karoserije VW TOURAN 2.0 :D Avto opran z šamponom Chemical guys Citrus gloss wash , odstranjevanje zračne rje z Iron-X (ogromno zračne rje) in katrana z Tar-X čistilom. Na avtu 3 ure dela :yes:

Image
Image
Image
Image

Takoj ko bo nov projekt sledi poročilo z fotografijam :zakon:
Uporabnik
Lepo, se vidi da ti skoraj nove avtomobile vozijo, da imaš samo 3ure dela. :D Jaz sem dal spolirat civic letnik 92", pa je bilo skoraj 30ur dela, da je dečko avto spravil v red :D
Uporabnik
res je da so novi avtomobili ... :D ampak noboenega od teh dveh nisem poliral, samo očiščena sta bila in to je to ;)
Uporabnik
Kolikor računaš in iz kje si?
Uporabnik
agerg wrote:Kolikor računaš in iz kje si?
Iz Žirov , ti javim v zs :)
Uporabnik
nov projekt :) danes poliral luči Renault scenica l.2008 , niso bile v nekem kritičnem stanju , ampak razlika pa je vidna :D

Image
Image
Uporabnik
vse več nas je 8)
GAS TUNING TEAM

d16a9 R.I.P.
ED7 R.I.P.
ED9 the red one SOLD
ED9 teh black one SOLD
EK4 SEDAN SOLD
EJ9 silver own now