lep pozdrav.
pozna kdo tega civica?
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... ow=1&avto=" onclick="window.open(this.href);return false;
Če samo dodam mojih 5 centov.... avto skoraj, da ne more biti iz serije 30th anversary, saj se je omenjena serija proizvajala od konca l.2002 do konca 2003 ( mogoče samo o bpredpostavki, da je bila prva registracija l. 2004 ), prav tako, so prednje in zadnje luči, ter celoten prednji odbijač z masko na 30. obletnici vizualno popolnoma drugačne.
Poleg tega, so uvožene 30. obletnice imele serijsko temnjena stekla zadaj...vsaj kolikor se spomnem
Dejansko se pravi, da gre z 30. obletnico, ob predpostavki, da so bile zamenjane prednje+ zadnje leči prednji odbijač z masko in spojlerjem....oz. gre za facelift model z zamenjanimi sedeži, kar se mi zdi bolj verjetno.
Poleg tega, so uvožene 30. obletnice imele serijsko temnjena stekla zadaj...vsaj kolikor se spomnem
Dejansko se pravi, da gre z 30. obletnico, ob predpostavki, da so bile zamenjane prednje+ zadnje leči prednji odbijač z masko in spojlerjem....oz. gre za facelift model z zamenjanimi sedeži, kar se mi zdi bolj verjetno.
Yogo
a ni mela 30. obletnica tut rdec tepih notr, namesto crnega? tle se ne vid glih fajn, ampak mislim da ma tale crnega
lp
lp
....get ready, get set, let's roll....Red, yellow, hit green, then go, breathe in slow....
CRX Del Sol JDMb18c built/ex
Prelude 2.0i/ex
Civic FN2/ex
Civic FK2...
CRX Del Sol JDMb18c built/ex
Prelude 2.0i/ex
Civic FN2/ex
Civic FK2...
Redec tepih, momo volan, nalepko na zadnji sipi 30th anniversary + vse kar je yogo nastel..
Na tej so bili samo sedezi menjani, se je cas nazaj prodajala..
Na tej so bili samo sedezi menjani, se je cas nazaj prodajala..
Opustena trenerka sa flekama od cvaraka
Sem tudi jaz ugotovil da ni 30 obletnica.
Nima rdecega podna/tepiha in nima odtisnjeno momo na volanu.
Verjetno so menjani samo sedeži, kar je pa tudi ok ker mi serijski (trikotni zgoraj) rees niso všeč.
Sva kar dosti govorila s lastnikom, dobil sem še nekaj dodatnih slik. Zaenkrat kaže vse ok. Več zvem v četrtek, sva se dogovorila za ogled.
Nima rdecega podna/tepiha in nima odtisnjeno momo na volanu.
Verjetno so menjani samo sedeži, kar je pa tudi ok ker mi serijski (trikotni zgoraj) rees niso všeč.
Sva kar dosti govorila s lastnikom, dobil sem še nekaj dodatnih slik. Zaenkrat kaže vse ok. Več zvem v četrtek, sva se dogovorila za ogled.
"It's always something"
EP3 R-29028
EP3 R-29028
Če je to tisti ki se je prodajal v 2. polovici 2014 (v tržiču) bodi pozoren na menjalnik. Dobit moraš mrzel avto se peljat 15 minut lepo in mora šaltat normalno brez kakšnih škrtanj (lahko gre malo trše v prestavo ampak ne spet preveč). Ko se ogreje mora pa laufat odlično. Meni je zaškrtal ko sm iz 1. v drugo dal pri kakšnih 3k obratih in je bilo nekaj gotovo narobe z menjalnikom. Pa vzmetenje pomoje ni serijsko. Če je to ta avto
Proceed with caution!
Sem bil na ogledu. Avto je soliden, ampak iščem kaj bolje ohranjenega.
Lastnik je omenil neke težave z menjalnikom, ki pa jih je potem rešil s tem ko je menjal sklopko. Bolj ga pa žal nisem spraseval v podrobnosti glede tega. Glede podvozja, spuščen je z h&r vzmetmi.
Sem ga imel možnost preizkusiti, pelje se lepo. Podvozje je ok. Motor in menjalnik tudi ok, edino mogoče sem več pričakoval od motorja
. Ima sicer par malenkosti ki pa se dajo brez večjih težav rešiti. Če je komu avto všeč, naj poklice lastnika, je vredu možakar. Tudi za ceno se še da nekaj dogovoriti.
Hvala vsem za pomoč
.
Lastnik je omenil neke težave z menjalnikom, ki pa jih je potem rešil s tem ko je menjal sklopko. Bolj ga pa žal nisem spraseval v podrobnosti glede tega. Glede podvozja, spuščen je z h&r vzmetmi.
Sem ga imel možnost preizkusiti, pelje se lepo. Podvozje je ok. Motor in menjalnik tudi ok, edino mogoče sem več pričakoval od motorja
Hvala vsem za pomoč
"It's always something"
EP3 R-29028
EP3 R-29028
Information
Moderators