Uporabnik
Type- r EP3
cc7 - gone
ek4 - gone
cm2 - runnin'

http://www.vrtinc.si" onclick="window.open(this.href);return false;
ModeratoR
Re: Type- r EP3
Hmmm...avto ima MS tablice, oglas je napisan nas 01 (Lj) omrežno skupino, on pa je iz okolice Nove Gorice :shock: Bi bilo zanimivo verjetno preverit kateri lastnik je po vrsti :roll: To izsiljevanje za dodatnih 200€ če želiš imet original sedeže noter pa je tudi mimo.
Just my 5 cents. Drugače ga ne poznam.
Civic 1998_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Civic 2008 1.8i-VTEC FK2_EX
Civic 2013 1.8i-VTEC FK2_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
Uporabnik
bivši lastnik je Alen Štrakl iz Ljutomera zato ima avto MS tablice :) Večina ljudi preskoči na avto.net Rubriko Kraj Ogleda,tako da kr v opis napise kje je možen ogled
Uporabnik
[quote="hondas"]

Poznam, avto je lep od znotraj in navzven garantirano! pa tudi redni servisi so bili delani kar poznam lastnika.
Glede števila lastnikov, kilometrov in vsega tega je pa itak povsod enako ko kupuješ avte, sploh civice.. -niti bog nima pojma :)
“Think for yourself and
don’t follow in other
people’s footsteps”
ModeratoR
pr0gre551ve wrote:
hondas wrote: -niti bog nima pojma :)
Razen Upravne enote :wink:
Civic 1998_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Civic 2008 1.8i-VTEC FK2_EX
Civic 2013 1.8i-VTEC FK2_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
Uporabnik
Lastnik pravi da zjutraj malo ketna zarožla. Lahko je samo šponar slab, lahko pa tudi ketna, kar pa ni poceni. Lahko da je pa kaj čisto tretjega, avta nisem šel gledat, mi je ta podatek dovolj.
Uporabnik
Haha ketna bo rožlala, to kar močno dvomim :D Štarter pa zna poškrtat občasno ja, nič resnega če je to.
Uporabnik
A misliš da bo to prva ep3 ki bo rožlala al kaj? Parkrat jo mal bl na hard prevrtiš pr downshiftu pa si tam :wink:

A si sploh že vidu ketno od k20 v živo? Ni neki baš debela pa močna.
Uporabnik
Sem samo napisal, da mogoče lastnik narobe misli kaj je to ko vžge avto in malo zaruži :wink:
Uporabnik
Gan-san wrote:Lastnik pravi da zjutraj malo ketna zarožla. Lahko je samo šponar slab, lahko pa tudi ketna, kar pa ni poceni. Lahko da je pa kaj čisto tretjega, avta nisem šel gledat, mi je ta podatek dovolj.
120£ stane na tegiwi set oem honda ketna in španer. Meni se ne zdi huda cena, glede na to da je to nek vitaln del motorja.
"It's always something"
EP3 R-29028
Uporabnik
Madona pa res, my bad, nisem niti vedel da je to na tegiwi, sploh pa za tako ceno.

No pol pa ni panike, če je samo to narobe z avtomobilom je dobra cena. :yes:
Uporabnik
3/4 ljudi tle gor marski kej ne ve pa samo, da pise vse povprek... :rotfl: :rotfl:
Glede tega, da nekaj zaruzi je povsem mozno, da je tudi zaganjac, ker sem tudi js imel isti problem, se ga pa da resit bp.. Brez nobenih stroskov..
Ketno pa se slisi lepo ze na nizkih obratih ce jo je cas povozu, ponavadi bi morale zdrzat vec kot 200k km.. :wink: S tem, da ko se menja ketna se menjajo tudi drsniki...
Opustena trenerka sa flekama od cvaraka
Uporabnik
Če ne ločiš ketne od štarterja si pa res revež.
Uporabnik
Tega pozna kdo.

http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... ow=1&avto=" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabnik
a ni ta od caze?
....get ready, get set, let's roll....Red, yellow, hit green, then go, breathe in slow....

CRX Del Sol JDMb18c built/ex
Prelude 2.0i/ex
Civic FN2/ex
Civic FK2...
Uporabnik
SilverCRX 98` wrote:a ni ta od caze?
nop. ne bo držalo
Civic EG5-swap tuned B16 -sold

EK4 Ferio - sold

Accord CL9 - sold
Uporabnik
Niti podobna... :D
Ta se je cas nazaj prodajala zaribana,(pa tudi notranjost je bla se kr zjugana) ce se ne motim, cena pa je bla neke 4 jurje.. Je pa pred tem stala par let..
Zdej pa je ze en cas vozna pri temu lastniku..Pise pa tudi lepo v oglasu da je bla delana generalna... :wink:
Uporabnik
ja ti si tuno motor, pa sem pac mislo da je pod "generalko" bil mislen tuning. pa tut cena je podobna tvoji takrat ko si prodajo.. :D
se opardoniram :lol:
lep vecir se naprej.. pa brez zamire :D
lp
....get ready, get set, let's roll....Red, yellow, hit green, then go, breathe in slow....

CRX Del Sol JDMb18c built/ex
Prelude 2.0i/ex
Civic FN2/ex
Civic FK2...
Uporabnik
Np.. Pri meni je vse se vedno genuine.. :lol:
Uporabnik
Ve kdo kej o tej: http://www.avto.net/Ads/details.asp?id= ... %20VTEC-II" onclick="window.open(this.href);return false;
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels