pozna kdo ta avto
hvala
lp
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... 0Executive" onclick="window.open(this.href);return false;
Zdravo,
Kolega prodaja, ce te zanima.
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... 0Executive" onclick="window.open(this.href);return false;
Res je da je licarsko potrebno zrihtat zadnji odbijac in leva zadnja vrata, ampak to so malenkosti poglej kolk je cena nizja od tistega po katerem ti vprasujes, pa se kaj malega bi se dalo zmenit.
Ce se odlocis sporoci.
Res je da je licarsko potrebno zrihtat zadnji odbijac in leva zadnja vrata, ampak to so malenkosti poglej kolk je cena nizja od tistega po katerem ti vprasujes, pa se kaj malega bi se dalo zmenit.
Ce se odlocis sporoci.
Civic 1998_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Civic 2008 1.8i-VTEC FK2_EX
Civic 2013 1.8i-VTEC FK2_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
V tale avto je potrebno kar precej več uložit,da bo nek dobro ohranjen primerek. Sem si ga ogledal že kar nekaj časa nazaj iz razloga ko si ti oddal oglas in z tem priporočilom "je dober".Aly wrote:Zdravo,
Ce se odlocis sporoci.
Glede na stanje takrat absolutno predrag, nevem pa kakšen je danes in če se je že kaj postorilo na njem...Ne vzemi narobe
Nič narobe če poveš kar si opazil. Ja avto res da ni nov, je na njem kaj za porihtat, predvsem pločevina, ampak za 4k€ res tega ne gre pričakovati. Pač nekoga bo kaj motilo, drugega mogoče ne, zato pač povem da se avto prodaja. Ni pa brez napak ja. Je pa vsaj redno vzdrževan in ni bil gnan, kar pa je tudi nekaj. Verjamem pa da obstajajo boljši primerki, so pa tudi dražji.
Civic 1998_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
Drži, in všeč mi je bilo tudi ko si takrat v oglas napisal,da je dobro ohranjen in ne odličen, top shit in podobno...Seveda pa ima vsak v glavi kaj je za njega "primerjeno" ohranjen in PREDVSEM če je posledično temu primerna cena za interesenta ki se zanima zanj. Takrat sem avto gledal za ženo vendar sem ji potem kupil drug malo dražji in novejši avto ker je bila cena previsoka glede na stanje dotičnega accorda.
Bom napisal moje mnenje čeprav imam najrajši ,da si vsak sam ustvari sliko in računico če se mu "splača" ali je bolj pogledati za čem drugim. Ker ne želim nobenemu delat škode pri prodaji (prodajalec) ali komu korist z neznano kredibilno podlago (kupec).
1. Dotični avto "naj bi bil" redno servisiran, kar je težko dokazljivo saj kolikor vem takrat na ogledu ni bilo nobenih računov, serv. listkov, itd...
Se pravi meni kot kupcu ostane samo "verjet" na besedo. Ampak recimo za koga drugega ok, jaz pač ne verjamem nobenemu, še stari mami ne če bi mi prodajala avto.
2. Kilometri naj bi bili pravi ampak spet nobenih oprijemljivih dokazil. Poudarjam naj bi bili pa še teh ni malo in avto se približuje 300kkm. Vsak sam presodi ali bo verjel,da so pravi in če mu jih je preveč ali dovolj,da ga avto še naprej zanima.
3.Splošna ohranjenost v pravem pomenu "splošna" je bila pod povprečjem za moje pojme. Avto bi za takratno ceno (5keur) zahteval enostavno preveč vložka,da bi bil kot se šika. Je le avto katerega bi jaz rad imel poštimanega ker "kripce" za 500eur je važno samo ,da vžgejo in se peljejo, tukaj ni lih tako.
Gremo na konkretne stvari.:
-Gume so bile čist pri koncu
-Bremze za zamenjat
-Kolikor je bilo vidit prosto z očesom brez merilca laka je bil avto štrihan čez cel levi bok. Zdej ali je bil močno udarjen v karoserijo pa ne vem.
-Hauba ne vem ali je bila popikana ali nekaj zarjavelo, vem,da je nekaj bilo.
-Hladilna tekočina je bila pod minimumom.
-Podvozja, končnikov, selen, manšet, lufta in ostalega nisem pogledal ker ga nisem mogel dat na lift.
-Menjalnik se je zelo grdo pretikal, v prvo prestavo si ga mogel skoraj z nogo porinit. Naj bi bila sklopka čisto na koncu po lastnikovih besedah in posledično tudi glavni razlog zakaj se menjalnik tako obnaša. Kasneje mislim,da je lastnik to zrihtal na svoje stroške in je zadeva delala normalno naprej.
-Feltne so bile obtolčene kar precej in nekje grdo spraskane.
-Navigacija mislim,da ni pokrivala SLO ampak ok to ne štejem pod "okvaro" ker je baje software-ska stvar in se nisem naprej poglabljal.
-Števec obratov je v prostem teku motorja sam skakal gor in dol za cca. pol centimetra oz. se premikal. Elek. okvara?
-Na neravninah je bil prisoten zvok rahlega pokanja iz podvozja. Kot rečeno bi bilo potrebno pogledat celotno podvozje.
To bi nekako mislim,da bilo to. V kolikor sem se kje zmotil vzamem nazaj,da se nebo kdo spotikal,da "šinfam" ali kaj podobnega.
Glede ,da avto hodi v starost 14-leta bom mnenje o ceni zadržal zase. Honde se po moji oceni vredne malo več kot ostala WV vozila za rajo vsaj iz stališča zanesljivosti ampak preplačevat pa ne mislim nič. Tko,da kaj več v detajle pa lahko mogoče pove @aly če avto bolj pozna.
ps.: Je pa lastnik tudi sam povedal,da je bil avto namenjen vožnji in ne nekemu ljubiteljskemu "picajzelstvu".
Bom napisal moje mnenje čeprav imam najrajši ,da si vsak sam ustvari sliko in računico če se mu "splača" ali je bolj pogledati za čem drugim. Ker ne želim nobenemu delat škode pri prodaji (prodajalec) ali komu korist z neznano kredibilno podlago (kupec).
1. Dotični avto "naj bi bil" redno servisiran, kar je težko dokazljivo saj kolikor vem takrat na ogledu ni bilo nobenih računov, serv. listkov, itd...
Se pravi meni kot kupcu ostane samo "verjet" na besedo. Ampak recimo za koga drugega ok, jaz pač ne verjamem nobenemu, še stari mami ne če bi mi prodajala avto.
2. Kilometri naj bi bili pravi ampak spet nobenih oprijemljivih dokazil. Poudarjam naj bi bili pa še teh ni malo in avto se približuje 300kkm. Vsak sam presodi ali bo verjel,da so pravi in če mu jih je preveč ali dovolj,da ga avto še naprej zanima.
3.Splošna ohranjenost v pravem pomenu "splošna" je bila pod povprečjem za moje pojme. Avto bi za takratno ceno (5keur) zahteval enostavno preveč vložka,da bi bil kot se šika. Je le avto katerega bi jaz rad imel poštimanega ker "kripce" za 500eur je važno samo ,da vžgejo in se peljejo, tukaj ni lih tako.
Gremo na konkretne stvari.:
-Gume so bile čist pri koncu
-Bremze za zamenjat
-Kolikor je bilo vidit prosto z očesom brez merilca laka je bil avto štrihan čez cel levi bok. Zdej ali je bil močno udarjen v karoserijo pa ne vem.
-Hauba ne vem ali je bila popikana ali nekaj zarjavelo, vem,da je nekaj bilo.
-Hladilna tekočina je bila pod minimumom.
-Podvozja, končnikov, selen, manšet, lufta in ostalega nisem pogledal ker ga nisem mogel dat na lift.
-Menjalnik se je zelo grdo pretikal, v prvo prestavo si ga mogel skoraj z nogo porinit. Naj bi bila sklopka čisto na koncu po lastnikovih besedah in posledično tudi glavni razlog zakaj se menjalnik tako obnaša. Kasneje mislim,da je lastnik to zrihtal na svoje stroške in je zadeva delala normalno naprej.
-Feltne so bile obtolčene kar precej in nekje grdo spraskane.
-Navigacija mislim,da ni pokrivala SLO ampak ok to ne štejem pod "okvaro" ker je baje software-ska stvar in se nisem naprej poglabljal.
-Števec obratov je v prostem teku motorja sam skakal gor in dol za cca. pol centimetra oz. se premikal. Elek. okvara?
-Na neravninah je bil prisoten zvok rahlega pokanja iz podvozja. Kot rečeno bi bilo potrebno pogledat celotno podvozje.
To bi nekako mislim,da bilo to. V kolikor sem se kje zmotil vzamem nazaj,da se nebo kdo spotikal,da "šinfam" ali kaj podobnega.
Glede ,da avto hodi v starost 14-leta bom mnenje o ceni zadržal zase. Honde se po moji oceni vredne malo več kot ostala WV vozila za rajo vsaj iz stališča zanesljivosti ampak preplačevat pa ne mislim nič. Tko,da kaj več v detajle pa lahko mogoče pove @aly če avto bolj pozna.
ps.: Je pa lastnik tudi sam povedal,da je bil avto namenjen vožnji in ne nekemu ljubiteljskemu "picajzelstvu".
Res je, sklopka je bila zamenjana pri Vojkotu z OEM. Sprednja havba je spodaj rjasta ja, zadnji bok je bil barvan ker se je zacela pojavljat rja in se je pac dalo porihtat da ne bi slo naprej.
Drugace avto dejansko je bil redno vzdrzevan, je pa res da ko pri avtu te starosti in teh kilometrov najdes primer kjer ti lahko vse to dokazejo brez kancka dvoma, ga samo zagrabi
Pa cena je pri 4k in ne 5 sedaj
Drugace avto dejansko je bil redno vzdrzevan, je pa res da ko pri avtu te starosti in teh kilometrov najdes primer kjer ti lahko vse to dokazejo brez kancka dvoma, ga samo zagrabi
Pa cena je pri 4k in ne 5 sedaj
Civic 1998_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
js mam vsako leto delane servise pri vojkotu, pa nimam nubenga racuna pa tut listek mi kr na roke napise. tko da to je relativno. nekdo mi lahko rece da sm listke sam napiso pa temu ni tako. pa se delajo servisi na cca 5k km ker ne sfuram 10 k v enem letu z avtom. recimo no kar se servisov tice sm podal en primer
lp
lp
....get ready, get set, let's roll....Red, yellow, hit green, then go, breathe in slow....
CRX Del Sol JDMb18c built/ex
Prelude 2.0i/ex
Civic FN2/ex
Civic FK2...
CRX Del Sol JDMb18c built/ex
Prelude 2.0i/ex
Civic FN2/ex
Civic FK2...
Vsak zase najbolje ve kaj pa kako in seveda če mu cena ustreza glede na ponujeno, kar je pa bistvo,da je vsak "deal" lahko na koncu sploh realiziran.
Information
Moderators