Uporabnik
Honda CBR 600 F 2011-2013 vožnja, testi, vse kar jo zadeva
Pozdravljeni,

ogledujem si motocikelj Honda CBR 600F od leta 2011 naprej (predzadnji in zadnji model) pa me zanima kakšne imate izkušnje z njim? Kako se pelje? Kkakšna je pozicija-drža na njem? Kakšne imate/imajo izkušnje z vožnjo tudi sopotnice (so noge pokrčene "napol do ušes" kot pri RR ali je bol udobno) saj nebi rad poslušal jamranja o bolečinah v rokah ali nogah po 2,3 urni vožnji na morje od sopotnice saj je prvotni name užitek? Kakšna je poraba, kako se obnaša pri vožnji v dvoje, na daljše razdalje? Kakšni so stroški vzdrževanja, pogoste napake-okvare in na kaj naj bom pozoren pri nakupu?

Že dlje časa iščem-ogledujem motocikelje, ki so kompromis med športnim in potovalnim motorjem saj mi včasih zapaše divja vožna, spet drugič pa počasno "krusanje" v dvoje, ki bo prišlo v poštev za vikende skoraj vedno obvezno z sopotnico. Mi lahko podate kakšne so kaj izkušnje? Do sedaj sem občasno vozil Motoguzii Norge 1200 zato imam izkušnje samo s takim tipov motorjev, ki so za moje pojme zame malo preokorni, težki in zaspani hkrati pa zelo udobni. Načeloma bi se se rad trenutno takšnega motorja izognil do let, ko bom tudi jaz malo starejši in mi bo pasala samo še mirna vožnja poleg tega pa imamo že en tak motor doma. :)

Zanima me tudi ali je še kakšna druga razlika med Hondo CBR 600F in Hondo CBR 650F kakor samo letnik izdelave?

Hvala za informacije in lep pozdrav.

Information

Moderators

Blue Angels