Uporabnik
Accord dizel
Uporabnik
Re: Accord dizel
Imam v lasti Accorda z tem motorjem. Od nakupa do sedaj imam narejenih 25k kilometrov in ima avto skupno blizu 170k prevozenih pa se nisem imel problemov z njim. Nekako se smatra ta avto: tankaj in vozi. Seveda to velja ob predpostavki, da skrbis za vzdrzevanje in kot vse druge dizele, da ga ne tiscis hladnega, ne ugasas vrocega,... Sicer je znancu na tej masini (2003) letnik razneslo verigo ampak predvidevam, da se je to zgodilo zaradi uporabe napacnega olja in se kaksnih drugih nesrecnih okoliscin.
Kar se tice same voznje pa je motor cisto dovolj mocan tudi v primeru ce ga rad stisnes, ker ima dokaj solidnih 340 Nm navora. Masina je tudi zelo prozna in ni kot pri vecini dizelov, da moras biti vedno na menjalniku. Kar se tice pa porabe je tako, da ce pazis ga lahko spustis na okoli 5.5 litrov, osebno pa imam porabo okoli 6 litrov ampak se avto vozi kot je treba :rockon:
All in all jaz sem z motorjem in z celotnim avtom zelo zadovoljen in ga trenutno zagotovo nebi menjal :zakon:
Uporabnik
hvala za odgovor :)
Smile now,cry later
Uporabnik
Smile now,cry later
Uporabnik
Takih prodajalcev, kot sta na prvem in zadnem linku bi se jes na daleč ognil...v čim večjem krogu...
Uporabnik
Ta karavan na zadnjem linku. Sam obvoz od tega šverota. Sem jaz,ko sem kupoval mazdo,tuki preverjal številke šasije od ene Mazde 6 na AC Cosmos. Na oglsu jih je imela 180k,na AC Cosmos-u mi je pa preveril,da je imela že leta 2012 320k km. Tolk o tem....Pa je tip trdil da so realni :rotfl:
Civic EG5-swap tuned B16 -sold

EK4 Ferio - sold

Accord CL9 - sold
Uporabnik
hvala vsem za odgovore. saj taki (pre)prodajalci mi ne dišijo ravno... :x ampak vseeno se mogoče kdaj kaj pametnega najde pri njih
Smile now,cry later
Uporabnik
Najboljše je kupita avto privat,ne pa pri teh šverotih,ki te skoraj v polovici primerih nategnejo....
Civic EG5-swap tuned B16 -sold

EK4 Ferio - sold

Accord CL9 - sold
Uporabnik
res je, upam, da najdem kakšnega. kako je pa kaj z pooblaščenimi avto hišami?
Smile now,cry later
Uporabnik
V kratkem bo (povsej verjetnosti - odločitev pade do vikenda) naprodaj 2.2i CTDi 2005 letnik - limuzina, če te zanima ZS...
Z ventili po cesti se tiši, z hondo v štric se bol zavrti, turbina stvar še popestri, vendar hondaša še vedno VTEC veseli!

STREET LEGAL HONDA TEAM
Uporabnik
Uporabnik
Uporabnik
Od čepina se ena ali pa celo obe prodajata že ene 2 leti, sm mal gledu k sem mel še civica. Cena v tem času pa ni skoraj nič padla.

Maš še kako bolj pametno na netu.
ModeratoR
Tazadnjo pri Jagodiču ti lahko grem pogledat če želiš. Zdi se mi znana, mislim da je celo od enga uporabnika tega foruma in mariborskega Hondaša. Preverim najprej preden kaj rečem, ampak če je je dobro ohranjen avto, redno vzdrževan. Edino lastniki so bili že vsaj 3.

Edit: evo preverjeno, bivši lastnik na FB ... avto je dober, redno servisiran, realni kilometri, ni bil razbit. Notranji zglob na eni polosovini ima luft zato med pospeševanjem malo trese, drugače pa nič drugega. on je bil 3.lastnik, to se je prodajalec malo pošalil zgleda, ampak dobro to ničesar ne spremeni. Vreden nakupa če mene vprašaš. Znižan z Eibach fedri. Ceno ap si boš moral sam zdilat.
Civic 1998_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Civic 2008 1.8i-VTEC FK2_EX
Civic 2013 1.8i-VTEC FK2_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
Uporabnik
Hvala fantje, sem se ze z lastnikom slisal prek foruma in danes sem sel avto gledat ter ga zaaral.
Hvala Aly za tvoj trud.
Smile now,cry later
ModeratoR
Ni za kaj. Pri tem avtu ne bos sfalil, Alex je dobro pazil nanj, razen pac tist en notranji zglob bos moral porihtat.
Civic 1998_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
Uporabnik
Nightmare wrote:Hvala fantje, sem se ze z lastnikom slisal prek foruma in danes sem sel avto gledat ter ga zaaral.
Hvala Aly za tvoj trud.
:zakon: naj ti dobro služi, pa pazi na njega :!:

LP
Z ventili po cesti se tiši, z hondo v štric se bol zavrti, turbina stvar še popestri, vendar hondaša še vedno VTEC veseli!

STREET LEGAL HONDA TEAM
Uporabnik
avto je doma,po prvih kilometrih nisem mogel verjeti,kako lepo se accord vozi. občutek imam, da je vsaj dva razreda višje od civica in streama :ave:

imam pa vprašanje,mogoče kdo ve, kje se da kupiti tale zadeva za zaščito vrat? živimo namreč v bloku in na prejšnjem avtomobilu ni da ni katere barve ni bilo na vratih in odbijaču....

Image
Smile now,cry later
ModeratoR
Ac Mobil, naroci se v barvi avta in potem nalepi gor, dobis zraven sablono in vse
Civic 1998_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
Post Reply

Information

Moderators