Uporabnik
Re: Honda civic 10 gen 2017
Čehi so znali prisluhnit kaj ljudje iščejo, veliko avta za okol 20 000€ kolko je osnovni model. Mene bolj zanima tista rdeča puščica na zgornji sliki :D .

Glede plač praviš, da stagnirajo. NETO povprečna plača na začetku leta 2006 je bila med 751,93€ danes je 1039,12€. Taki so statistični podatki, realnost je seveda malo drugačna, kjer je večina pod povprečno in nekej ljudi veliko nad, ampak vseeno so uradni podatki takšni.

Torej so se plače v 10letih povečale za približno 40%.
Honda Civic 1.8 i-VTEC Type S
Honda Civic 1.5T Sport
Honda Jazz e:HEV
Uporabnik
portos wrote:Čehi so znali prisluhnit kaj ljudje iščejo, veliko avta za okol 20 000€ kolko je osnovni model. Mene bolj zanima tista rdeča puščica na zgornji sliki :D .

Glede plač praviš, da stagnirajo. NETO povprečna plača na začetku leta 2006 je bila med 751,93€ danes je 1039,12€. Taki so statistični podatki, realnost je seveda malo drugačna, kjer je večina pod povprečno in nekej ljudi veliko nad, ampak vseeno so uradni podatki takšni.

Torej so se plače v 10letih povečale za približno 40%.
Statistika plač je takšna ja, povprečna je res toliko višja, sliši se odlično, ampak so šle cene izdelkov in storitev gor za krepko več kot teh 40%, kar za seboj potegne, da z več denarja dobimo manj kot smo včasih. Tudi brezposelnih je bilo 2006 okorg 30.000, sedaj je pa 120.000, kar pomeni, da je ta povprečen dohodek imelo 100.000 ljudi več, kot ga ima danes. Razmerje plač se je pa itak spremenilo tako, da je polovica folka na minimalcu, to povprečje pa dviguje elita, ki si izplačuje enormne zneske, to si pa tako napisal.

Sicer pa to ni tema tega foruma, zato je bolje, da se vrnemo k Civicu :)
Honda Civic 2008 1.8 SPORT 103 kW i-VTEC
Uporabnik
Octavija je šla pa iz 14 na 21. Elektrika iz 30 na 60, malica iz 4 na 7.... Mala milka je bla 80 sit zdej je pa 1 eur :D
Ne porajtamo, ker vsako leto zgubiš samo procent ali 2.
Kakorkoli Škoda je poštajgala cene, da dol padeš. Pol pa kupujejo neke teste, da so malo boljši kot bmw, ampak malo slabši kot audi, ker v svojo skledo pa ne bojo pljuvali... tralala tralali. Kibla kot je octavija po moje nima kej iskat zraven civica.
Modelarji vseh dežel, združite se.
Uporabnik
Aja, Civic-u je pa cena padla. 22.127€ je bil 1.8 SPORT 8. generacije leta 2008, sedaj pa se je 9. gen prodajal za 18.000€ :)

Bodo z novim modelom sedaj to anomalijo popravili hehe :)
Honda Civic 2008 1.8 SPORT 103 kW i-VTEC
Uporabnik
matko37 wrote:Aja, Civic-u je pa cena padla. 22.127€ je bil 1.8 SPORT 8. generacije leta 2008, sedaj pa se je 9. gen prodajal za 18.000€ :)

Bodo z novim modelom sedaj to anomalijo popravili hehe :)
Hja sam potem se ga je dalo tudi za ene 16 dobit če se prav spomnim? Možno tudi, da je bil to 1.4.
Uporabnik
https://avto.finance.si/8855947/Veliki- ... RIMA-olimp" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo momci. Kao nimam pojma o avtomobilih, ampak že kak mesec sem 100% odločen, da je MB c 220 top izbor in da te škodice, golfi in ostalo sranje za 25 nima tu kaj delat. In sedaj so to potrdili še stručnjaci. Škoda, da bo sedaj verjetno veliko težje glede cene..... Civic za 30 jurjev nima za kruh proti C220.
Uporabnik
(sarcasm on) Bravo, čestitam Gros, zmagal si v tekmovanju koliko pojma imaš o avtomobilih. Res si stručnjak! (sarcasm off)

Vključno z mano smo zašli iz teme Honda civic 10 gen 2017, najboljše, da se vrnemo na njo. O drugih avtomobilih pa se lahko odpre tema in tam diskutira namesto da tu smetimo.
Honda Civic 1.5T Sport
ModeratoR
"Momci"... ne bi se mogel bolj strinjat. Dajte se vrnit v Honda vode, Gros tebi pa čestitke :o :rotfl: :mrgreen:
Civic 1998_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Civic 2008 1.8i-VTEC FK2_EX
Civic 2013 1.8i-VTEC FK2_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
Uporabnik
:lol:
Mi ne prvošte minutke slave :P
Uporabnik
Sicer ni še slik, ampak končno je tud pri nas limuzina, cena tudi ni prehuda za 1.5turbaka, 1.0 upam da bo pod 20 000€.

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/detai ... geNumber=1
Honda Civic 1.5T Sport
Uporabnik
portos wrote:(sarcasm on) Bravo, čestitam Gros, zmagal si v tekmovanju koliko pojma imaš o avtomobilih. Res si stručnjak! (sarcasm off)
:zakon:

nimas kej,gros je verjetno tudi ze doktoriral na kateri od tem, mislim pa, realno gledano, edino na kakem filo faxu :) :lol:
Nazaj na temo, res ne vem kaj se folk obremenjuje(te) ali je civic dober ali ne...komur je vsec si ga bo nabavil, kateri ga kritizirate verjetn ne, si boste pac nabavl skodo;), bmw al pa mecko....cccc, meni osebno je ta z tremi sredinskimi rori TOP! :!:
Accord Tourer 2.0 R20 Lifestyle '15
Accord SportPlus 2.2i CTDI '08 - EX
Prelude 2.0 '97 - EX
Uporabnik
portos wrote:Sicer ni še slik, ampak končno je tud pri nas limuzina, cena tudi ni prehuda za 1.5turbaka, 1.0 upam da bo pod 20 000€.

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/detai ... geNumber=1
Tole ni švoh cena za 182 konjev.
Uporabnik
http://www.auto-motor-und-sport.de/verg ... 56936.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Lp,Silvo
HONDA, MOC NAŠIH SANJ

INTEGRA TYPE R
Uporabnik
Golf prvi :)
Ko se vsedem v tega novega golfa s tisto sijočo plastiko me čisto odvrne. Narejeno v stilu "da se sija" za hardcore južnjake.
Škoda, da je civic zadnji, ampak saj se ve kdo je plačal test.
Uporabnik
Gros wrote:Golf prvi :)..
Škoda, da je civic zadnji, ampak saj se ve kdo je plačal test.
Mislim, da je bolj kot ne na številnih testih podoben rezultat! :?
Honda CR-V 2.2i DTEC exe B '11
Honda Civic 1.8 sport '09 - ex
Uporabnik
http://www.caranddriver.com/reviews/201 ... est-review" onclick="window.open(this.href);return false;

Najbolj važno je kdo plača reklame.
Uporabnik
Jasno, da morajo malo navijat za svoje, vendarle pa je nekaj vseeno opazno.

Ker sam službeno vozim občasno tudi novega golfa, moram reči,
da se Golf res dobro pelje, kar za zadnjo generacijo Civica (najnovejše še nisem poskusil)
tega ne morem reči. Mene ni prepričal.
Uporabnik
Ko gledaš posamezno TV je vsaka super, če pa jih postaviš eno poleg druge pa vidiš velike razlike v tem in onem.

Drugo je pač pripadnost znamki in atributi, ki veljajo za posamezno znamko. Hondina je sigurno zanesljivost in funkcionalnost pri vseh izdelkih, ki jih dajo na trg. Vsak se pa sam odloči, kaj mu pomeni več. Navadimo pa se na vse, npr. jaz sem bil svoj čas čisto zadovoljen z Jazzovim potovalnim udobjem (tudi po 1k km poti).
Uporabnik
Maja bodo vozila tu in to po konkurenčnih cenah. :)
[b]Prodam vti-ja letnik 2001 [/b]
Uporabnik
Vprasanje za Mariborcane: je kdo opazil avte v salonu? Vceraj se je na avto.net pojavil oglas za 1.5 sport v barvi sonic grey pearl, slike so bile iz salona. Cez nekaj ur oglasa ni bilo vec.
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels