Zanima ali ima kdo iskusnje z nabavo tekocin za brezstopenske avtomatske menjalnike. Sklepam, da je tekocina - olje? za vse enaka, ne glede ali je hibrid ali drugi pogonski agregat.
Gledal sem malo cene na spletu ebay preracunano pride skoraj isto kot na servisu pri nas okrog 100Eur. Pa vprasanje kaj dobis.
Na forumu sem nov, pa se opravicujem za kakrsenkoli kiks.
Za koristne informacije se vam v naprej zahvaljujem.
HondaGp
http://www.coxmotorparts.co.uk/advanced ... cription=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Lahko ti pa tudi jaz zrihtam eno imam še dve kanti original zaprti. Če imaš še kaj zaservis naročit, se ti splača iz anglije. Tudi svečke in podobne ***** so dost cenej. Ali pa diski, ploščice ipd. Tale štacuna je 100% nimaš kej skrbet. Jst zmer jemljem pri njih in mam 240k km + brez kakršnihkoli problemov CVT menjalnika.
Lahko ti pa tudi jaz zrihtam eno imam še dve kanti original zaprti. Če imaš še kaj zaservis naročit, se ti splača iz anglije. Tudi svečke in podobne ***** so dost cenej. Ali pa diski, ploščice ipd. Tale štacuna je 100% nimaš kej skrbet. Jst zmer jemljem pri njih in mam 240k km + brez kakršnihkoli problemov CVT menjalnika.
Modelarji vseh dežel, združite se.
glih sem gledal to stran coxmotorparts , kaka je pa cena postnine?
Hvala za inf. Bom kar nabavil.za naslednji servis. Se bojim da drugo leto. Nas bodo ze teple carine - brexit...
Ker sem na novo kupil sem peljal na avtoplus v koper. Na 160.000km je prislo skoraj 500eur.
Lp gp
Ker sem na novo kupil sem peljal na avtoplus v koper. Na 160.000km je prislo skoraj 500eur.
Lp gp
Se nekaj. Kaka pride koncna cena ce je gor 32£? Postnina menjava v €.?
Zgoraj v desnem kotu imaš pretvornik valut,poštnina je okoli 20 -25 Euro.
Information
Moderators