Uporabnik
Re: Honda civic 10 gen 2017
bbwolff wrote:478l prtljažnika. Je to resnično? Samo 100l manj kot crv
seveda, civic limuzina pa je recimo celo daljsa od crv-ja
-ex Accord 2004, 2.0i-VTEC Sport
-ex CR-V 2007, 2.0i Avt. Exe
-ex Accord 2007, 2.2i-CTDI Exe
-ex Civic Grand 2019, 1.5T Exe
Accord Tourer 2009, 2.2i-DTEC Exe
Civic Grand 2019, 1.5T CVT Exe
Uporabnik
18.000

No tole je bilo rečeno. Če bo pa isto kot v avstriji pol bo verjetno predrago za naš trg. Ampak rečeno je bilo, da je cenik že znan in zadeva se začne pri 18k.
Modelarji vseh dežel, združite se.
Uporabnik
torej še ni cenika ... meni so za hrv tudi pravili, da bi naj bila vstopna cena nizka, 17k
sicer razumljivo, da ne more biti 15k, naj bo vsaj mamljivo sprejemljiva
Uporabnik
Cenik že imajo, ni še objavljen.
Uporabnik
Uporabnik
Končno katalog:
http://honda.si/wp-content/uploads/2017 ... 60-web.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
zdaj pa še počakajmo cenik :)
Uporabnik
Na voljo bodo samo bencinarji, dizla še ni, karavana pa sploh ne.
HB 1.0 17.990 Eur
Sedan bodo samo 1.5 in se začne pri 21.490 Eur
CVT menjalnik + 1.500 Eur

Siva barva je po moje zmagovalka.
Testne vožnje so že na voljo.

Sem mislil, da je 1.0 mašina trivaljnik, v katalogu piše 4 valji. Mislim, da so malo zajebali. **** takle mamo. Niso pr stvar, ha ha ha :lol:
Uporabnik
ja fajn. 1.0 elegance te zmaga.
Uporabnik
Civic 1,5 turbo sport plus je 23.900. Z največ opreme pa 25.000. Tako mi je rekel prodajalec.
Uporabnik
Oprema gor ali dol 25 ni ravno ugodno za tako majhen avto. Če je 28 jurjev osnovni MB C klase karavan... https://www.mojmercedes.si/" onclick="window.open(this.href);return false;
No po drugi strani se na veliko prodajajo škode in golfi po 25 tako da, kaj pa jaz vem o trgu avtomobilov.
Če imamo zdaj civica po isti ceni kot v ZDA, kar je čudež, naj še accorda privlečejo po tej ceni kot je v ZDA. Za 22 bi se rade volje pogovarjali :yes:
Uporabnik
Vsi avti s top opremo so praviloma manj vredni v smislu kaj dobiš za denar. Pač luksus stane in kupijo tisti, ki imajo za zapraviti.
Lahko pa daš manj in shajaš brez kakšnega manj pomembnega bombončka.
Itak pa je dati že 20k za avto veliko, če vemo, koliko je povprečna plača pri nas in koliko je še prilimanih odlivov.
Uporabnik
http://www.avto.net/Ads/details.asp?id= ... EC%20TURBO" onclick="window.open(this.href);return false;
Civic 1.5 T Sport Plus Platinum White, 2020
Civic 1.8 Sport Milano Red, 2007 EX
Civic 1.6.ES 5 Door Silver metalic, 2003 EX
VW Golf 2 1.3 JXB Red, 1989 EX

:rockon:
Uporabnik
Ker se nisem nikoli kupil nove Honde, me zanima, koliko prilagodljivi so prodajalci - na kaksen popust lahko racunam pri novem Civicu=
Vem, da bodo pogajanja zaceli z "gospod, ni popusta", ampak koncali jih pa tam zagotovo ne bomo, hehe, vsaj ce zelijo prodati avto ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!
Uporabnik
kaj pa vem, mislim, da ne bo nič s kakšnim popustom v obliki znižanja cene. razen, če bo kaj generalnega za prve naročnike.
sicer se je H malo omehčala glede popustov zadnja leta, ampak ne na sveže modele.
no, vsaj na ac.
Uporabnik
Men se zdi, da zelo skup držijo in ne marajo, da kdo drug daje popuste.... Če gre komu slabo pol ti bo mogoče kaj dal na vozila na zalogi, ampak nihče ne bo ravno rekel, da to razglašaj naokrog. Na kakega testnega al pa salonskega bi dobil ok popust, ostalo pa ne vem...
Poznam ljudi so raje italijanske sem vozili, ker niso pri nas dobili nič popusta. Zbiraj ponudbe in pojdi v čim več salonov.
Uporabnik
portos wrote:Povdarek na Evropo, Honde se slabo prodajajo v Evropi. Evropa je pomembna, ni pa cel svet. Po svetu se Honda še kako dobro prodaja, še posebaj Accord, Civic in CRV. :yes:

mi živimo v Sloveniji in nam prodajne številke USA ne pomenjo nič.
Žalostna je prodajna politika honde Slovenija.Hyndai in Kia prehitevata na polno.Počasi bosta prodala več kot vsi ostali Japonci skupaj.
Žal tudi po zanesljivosti.
Lp,Silvo
HONDA, MOC NAŠIH SANJ

INTEGRA TYPE R
Uporabnik
Men osebno je tale nov Civic hud k popr. Kar se tice cene je pa tako, da niti ni tako pretirana. Pa ja dobis za 28000 novo C claso, ampak osebno bi raje imel Civica nalozenga z opremo kokr tisto C klaso brez opreme, ki pac edino kar ima je tisti trokraki znak na maski.
Kar se pa tice prodajnih stevilk je pa pac nas minus, da zivimo v drzavi kjer vsi prisegajo na umazane in precenjene nemce. Hyundai in se posebej Kio pa ne mores primerjati z Hondo. Pac ne gre pricakovati, da se bo Honda spustila na cenovni rang Kie ob tem pa zadrzala kvaliteto. Mogoce bi lahko kaj vec naredili na marketingu ampak **** ga, dokler slovenski kupci ne bodo dojeli, da jih nemci nategujejo od tega ne bo nic.
Uporabnik
Ja sej civic za 18 ni slaba. Je pa majhen in kratek, zadaj meni ne potegne. Limuzina je seveda lepša, ampak tam trpi uporabnost. Karavana ni niti v prototipu kaj šele, da bi bil kmalu na voljo. Treba se je zavedati, da ima hyundai in kia bistveno bolj moderno in širšo ponudbo kot honda. Honda ima trenutno bencinski civic hb, zastarel crv, stari civic, ki je slab, jazz, Hrv tudi zelo majhna neudobna zadeva. Ni ravno neka super ekipa. Komaj sledijo konkurenci. V bistvu so zadaj, civic edino malo izstopa.
ModeratoR
Gros wrote:Ja sej civic za 18 ni slaba. Je pa majhen in kratek, zadaj meni ne potegne. Limuzina je seveda lepša, ampak tam trpi uporabnost. Karavana ni niti v prototipu kaj šele, da bi bil kmalu na voljo. Treba se je zavedati, da ima hyundai in kia bistveno bolj moderno in širšo ponudbo kot honda. Honda ima trenutno bencinski civic hb, zastarel crv, stari civic, ki je slab, jazz, Hrv tudi zelo majhna neudobna zadeva. Ni ravno neka super ekipa. Komaj sledijo konkurenci. V bistvu so zadaj, civic edino malo izstopa.
to sploh ni res kar govoris....
jazz je v svojem razredu prava legenda, tudi CRVju nic ne manjka, Pa tudi na splosno Honda cisto dobro sledi konkurenci, samo pri nas je pac folk omejen in ima raje smrdljivga slecenega nemca, al pa usranga francoza, kakor nekaj kvalitetnega, drugacnega, boljsega....
In ce sem posten men je tko boljse, saj potem nima vsak bedak Honde in jih ni prevec na cesti, s tem pa tudi trg ni prenesicen, kar je pa za vse nas boljse, se posebej za vecino vas ki tukaj filozofirate, novega avta pa ne boste kupili....oz. bi ga za 15k, potem pa ste ze v rangu renoja in pa slecenega nemca....
Honda Civic Sedan 1994 b20
Honda Accord Coupe 1985
Uporabnik
Men se zdi, da crvju precej manjka, ampak ajde vsak ima svoje prioritete. Poglej ponudbo kie 17 modelov je na voljo, hyundai 12. Honda ima civic, hrv, jazz, ostalo pa je staro. Število modelov je 5.
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels