Uporabnik
Honda Civic Coupe 5gen 96 Esi
Zadeva glede te coupejke je taka, da klima sploh ne deluje,če bi bila samo za napolnit bi jo že I think,ker to sploh ni velik strošek... Števček za količino goriva ali pa plovec v rezervoarju ne deluje in prikazuje števec poln rezervar goriva cel čas,tudi če ti goriva zmanka...
Izpuh nehomologiran športni. No zdej pa tisto glavno: mašina je tako dotrajana,da kadi plavo na fertik močno! Nisem videl honde,da bi tako močno kadila plavo že ma več kot deset let, pa na avtu je gor katalizator! :shock: :nene: Po telefonu je bilo rečeno,da je menjalnik, mašina in cel avto v fenomenalnem stanju,vse deluje... Sklopka je čiiiist nakoncu. Ob ogledu mi je bilo zelo čudno kako lastnik omenja,da je ta avto pravšnji za kakšne engine swape (menjavo mašine)... po testni voznji sem nekako dobil odgovor zakaj, mislim,da je imel v mislih to mašino :yes:
Pišem zato,ker je beden občutek,ko zapraviš denar za pot in čas, za NIČ...Pa, da se ne bo kdo zaJ sploh tisti,ki se ne spoznajo zadosti...

Image
Adria Drift Series www.adriadriftseries.com
Uporabnik
Re: Honda Civic Coupe 5gen 96 Esi
Jaz sem jo šel gledat ene pol leta nazaj, ko je bila še praktično stock. Mislim da je bila na koncu cena pod 1k€.

Nisem pa nič navijal motorja pa gledal kako kej kadi ipd.

Je pa vseeno školka brez pike rje. Tko kot ti je reku, za swap je taprav.

Mene je v bistvu pri ogledu zmotilo samo to da je coupe, če bi našel hb-ja v takem stanju, kar se tiče karoserije bi ga takoj vzel, ne glede na motorizacijo in barvo.
Uporabnik
O živjo Gorazd, hmm, da si šel to gledat nekako ne verjamem za 1k€, ker lastnik še viša ceno in nekako sploh ni pripravljen spuščat cene, ampak ok sej konec koncev mi je vseeno kaj in kako, jaz školko ne kupim za 1500+, pa boka sta oba že popravljana (pitaj boga kako uredu), pa odbijač slabo popravljen, pa potebrna ostala karoserija enga profi poliranja... Aja pa mašina je bla zavrtena samo do 6500rpm...
Its just too much for me...
Uporabnik
Sem moral malo poštudirat od kod veš moje ime :D

Ja je to ta avto, še vedno je isti prodajalec. Je mogoče omenjal da ima še zeleno 6.gen coupe? Na takem hribčku je doma, iz ceste levo zaviješ gor. Ko sem ga šel jaz gledat je bila cena 1.2k€. Pa nekaj je ob ogledu spustil. Kasneje je bil na netu za manj kot 1k€.

Odtenek so res sfalil, pa letvice bi morale bit črne, bi bil veliko lepši. Res da ga nisem detaljno gledal, ampak glede na stanje večine 5.gen v slo, je školka dobra. Sem imel 3, pa so bile vse bolj rjave.

Saj je tudi na forumu lastnik samo se ne spomnim nicka.
Uporabnik
:) :wink:
Ne ni omenjal nič šeste coupejke. Ja levo iz asfalta,na desni hiša pa lepa garaža za dva avta, z masivnim lesom :yes: Mi je bila garaza všeč pa sem ga že hotel vprašat če odpre,da vidim kako je notranjost naredil, ker bom tudi sam delal garažo, potem bi pa verjetno videl to šesto gen cupejko :)
Res je letvice bi "morale" biti črne bi bilo veliko boljše 8) Karoserija neglede na malce boljšo ohranjenost od ponavadi ohranjenih 5generacij še vedno potrebuje kar nekaj popravkov... Mi je pa mal čudno,da zadej sploh nima diskov ampak bobne, avto je za ameriški trg :?
Avto je dejansko vreden še malo manj od cene,o kateri sta se takrat vidva pogovarjala,ker nedavno nazaj se je lepa 7gen 01letnik coupe prodala za 900€...
Uporabnik
6.gen coupejke ni več, je pri meni, bilo skoraj vse tako kot je prodajalec rekel, brez nekih večjih problemov, so pa avti uvoženi iz Italije zato karoserija brez rje
lp
Uporabnik
Jaz sem tudi eno 6.gen coupe kupil od njega. Vse tako kot je rekel. Karoserija popolnoma brez rje, mašina in podvozje tip top. V glavnem tip je bil do mene korekten 100/uro.
A so klobase že kuhane?
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels