Uporabnik
Re: Honda civic 10 gen 2017
Dones sem imel prilko videt hb hudo sivo barvo in malo manj hudo črno. Res dobr zgleda.
Uporabnik
http://honda.si/wp-content/uploads/2017 ... 5-2017.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
:rockon: :zakon:

A je limuzina ista cena kot hb?
Ohhh, sport različica ma useeee :lol:
Mat ***** jutr m šou pogledat :P
Stari to je skor type r za 20k :lol:

Kakorkoli, mislim, da bo ponudba zaprla usta številnim.
Modelarji vseh dežel, združite se.
Uporabnik
Ce je tako kot pise je najbolj optimalna izbira 1.5 sport za 20.9k in imas 180km in vec ali manj vso opremo ki jo rabis, vse ostalo (keyless, itd.) je itak brez veze....in dobis za 21k super wagen...ne poznam cen raznih golfov ampak tolk opreme dvomim da dobis pri golfu za tak denar in tako masino...
Accord Tourer 2.0 R20 Lifestyle '15
Accord SportPlus 2.2i CTDI '08 - EX
Prelude 2.0 '97 - EX
Uporabnik
tako je 1.5 vtec turbo z sport opremo to je to kar bi jas nabavil ce bi mel dnar :D vrjetno pa bom rabljenega cez par let razen ce bo dnar za novega , tut 1.0 vtec turbo z comfort opremo bi bla dobra izbira ampak jas hocem malo vec ponijev :rotfl: :love:
Uporabnik
Če ta cenik res velja, potem je cena za 1,5 turbo Sport presenetljivo nizka, pa toliko ugibanja in kritiziranja je bilo v tej temi. V Sport opremi so že skoraj vsi varnostni elektronski sistemi, LED luči in navigacija. Hitro kupite, ker sem prepričan, da bo čez pol leta samo še 1000 EUR popusta!
Uporabnik
jaz skoraj ne morem verjeti. se pa sprasujem, ce se bo sploh prodalo kaj pod modelom 1.5 sport, saj je ta cena neverjetna. 1.0 elegance stane skoraj isto??

honda, bravo! zdaj pa samo čim krajši dobavni roki.
Uporabnik
Sem vam ves čas govoril naslednje nejeverni tomaži:
- da bo avto uspešnica, ker bo to globalni avto
- vizualno v živo je še mene presenetila pozitivno glede na slike
- da bo cena zelo dobra in nižja kot v tujini
[b]Prodam vti-ja letnik 2001 [/b]
Uporabnik
hondavti wrote:Včeraj sem si jo ogledal pri Ambrožu v Radomljah. Gre za 1.5 turbo hatcback, ročni menjalnik in predzadnji nivo opreme.
Mene je avto na zunaj navdušil, me kar malo spominja na type r s svojo živo rdečo barvo. Pravi mali ameriški mišičnjak "muscle car" mi izgleda od strani; še več prednji del pogled iz strani pod kotom mi deluje malo kot 911. Od strani izgleda kot, da jo bo razneslo od moči in ima tipične ameriške stranske bele smernike na prednjem odbijaču. Dva izpuha krasita zadnji konec, spredaj krasne ledice polni led pri kratkih in dolgih lučeh. Za piko na i pa se lepo poda črna elek.sončna streha in mini spojer na zadnjem delu ter michelin prevmatike 235 40 17. Avto izgleda dosti lepše v živo kot na slikah. Kar se tiče zadka je stvar okusa na prvi pogled mi je bil tako tako, po cca. pol ure sem se ga navadil. Good job honda :yes:
Sedi se notri zelo dobro na ele.sedeži, ergonomija je ok, placa odzadaj je dovolj, pogled na armaturo mi ne deluje plastično, ima brezžično polnjenje telefona, odlagalnih povšin zadovoljivo, lepa grafika števcev-ko zazeženeš s pametnim ključem se grafika števcev digitalno lepo prižge z animacijo, možnost izbire barv števca, prostora nad glavo dovolj.
Zelo kratka vožnja in prvi vtis: avto se lepo pelje, moči dovolj pri 180 konjičih, brez turbo luknje, kratki hodi menjalnika.

Zavor nisem poizkusil so pa menda ta prave in podvozja v ovinkih. Sedeži niso več magic seats zaradi rezervoarja, prtljažnik se mi je zdel majhen na oko, čeprav po drugi strani naj bi bil med večjimi v razredu.

Komaj čakam, da vidim limuzino ki naj bi bila še lepša in petardo od type r.

Cena bo zelo konkurenčna in nižja v AUT. Avto se bo dobro prodajal zaradi cene, izgleda in veliko serijske opreme.
Cena osnovnega 1.0 turbo z že kar dobro osnovno opremo naj bi bila cca. 18 tisoč kar je več kot odlično. :rockon:
Včeraj sem imel možnost peljati sivo 1.5 turbo.
Občutki v vožnji. Navora dovolj tudi ko pri 50 km/h pohodiš v 5 prestavi si relativno hitro na 80 km/h. Avto s to konjenico potegne kot type r 7/8 generacije in potem veste kaj to pomeni. Tudi pokanja je vmes malo iz izpuha. Na cesti ko ga zagledaš v vožnji pritegne pozornost. Zavore zelo dobre ta prave. Bistvenega nagibanja karoserije v ovinkih ni. Ležeče policaje in neravnine relativno dobro požira. Kratki hodi menjalnika. Sedeži nudijo dobro oporo. Led luči in leč meglenke so pa tudi paša za oči in nudijo poleg tega odlično svetilnost.
Kdor je pred izbiro novega avta ponuja Honda s tem modelom ogromno opreme, odlično ceno in dobre performanse ter super izgled.
Zaključek: Hondo lahko pohvalimo, zapremo vsi svoje dolge "gobčke" in pripravimo dinarčke za nakup.
Uporabnik
Ali ga v ljubljani tudi že imajo, da v živo vidim to čudo. S to ceno pa še mene ima, da bi zamenjal
Civic 1.5 T Sport Plus Platinum White, 2020
Civic 1.8 Sport Milano Red, 2007 EX
Civic 1.6.ES 5 Door Silver metalic, 2003 EX
VW Golf 2 1.3 JXB Red, 1989 EX

:rockon:
ModeratoR
jamamoto wrote:Ali ga v ljubljani tudi že imajo, da v živo vidim to čudo. S to ceno pa še mene ima, da bi zamenjal
Ze vec kot en mesec...

Mene zdej bol zanima kolk od vseh vas ki ste jokali da bo predrag pa da ce bi bil tolk pa tolk, ga boste sedaj sli kupit. Verjetno nobeden.

Ste pa nabil 15strani filozofiranja, ugibanja, CEjev, KOjev in raznih spekulacij...kot ponavadi
Honda Civic Sedan 1994 b20
Honda Accord Coupe 1985
Uporabnik
ModeratoR
Devil ne vem ce se najdem v tvojem opisu ampak jaz ga dejansko bi kupil... ne ce bi bila cena taka kot hvala bogu je, ampak ce bi mi bil vsec :D cakam pa jaz tudi sedaj nekatere ki so ga tako zelo hvalili da ga predstavijo v novi temi 8)
Civic 1998_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Civic 2008 1.8i-VTEC FK2_EX
Civic 2013 1.8i-VTEC FK2_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
Uporabnik
Se že ve ali je to cena samo za HB ali tudi sedan?
Moram rečt, da je marsikdo vesel, še posebej se mi zdi, da navijajo tisti, ki bi po parih letih rabljenega 1.5 ubodli :D
No glede na trenutno ponudbo si bo verjetno kar precej junakov ubodlo avto s 180 konji. No če so si ga kdaj želeli, pol bi sport 1.5 znal biti kar vroča roba. In prav je tako. Raketa :D
Uporabnik
Jaz grem ob prvi priložnosti v salon, verjetno takoj naslednji teden. :rockon:
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!
ModeratoR
Aly wrote:Devil ne vem ce se najdem v tvojem opisu ampak jaz ga dejansko bi kupil... ne ce bi bila cena taka kot hvala bogu je, ampak ce bi mi bil vsec :D cakam pa jaz tudi sedaj nekatere ki so ga tako zelo hvalili da ga predstavijo v novi temi 8)
Aly, se ve pri tebi kako in kaj....lahk ose pogleda tudi tvoje poste v tej temi, pa bos videl da nisi bil misljen v mojem postu.

Uglavnem, zdaj ko ni vec spekulacij, kaj, kako, zakaj, bomo videli junake. Men gre ravno to najbolj na zivce ko se nekaj nabija v tri krasne, ce se sploh ne ve kako bo. Pocakj da vidis kako bo, potem pa zacni udrihat, komentirat, razpravljat....vse ostalo je mlatenje prazne slame, in pa izguba casa, oz. za tiste ki imajo prevec casa pac nekaksna zamota.

Lp
Honda Civic Sedan 1994 b20
Honda Accord Coupe 1985
Uporabnik
Dejte tisti, ki boste testirali 1.5 še mal povedat koliko to pije. No pa tudi koliko 1.0 spije, če bo kdo testiral. Za 18 tudi ta varianta ni slaba, samo glede na 21 za 1.5 sport... No če 1.0 spije več kot liter manj pol je za marsikoga stroškovno sigurno to bolj zanimivo.
Majo pa naši čisto drugo politiko. V tujini so dražje cene in se cvt doplača samo 1300. Pri nas je pa osnova dosti cenejša, cvt pa dražji. Ma to se je treba pogajat.
Uporabnik
hondavti wrote:Pohvalno pišejo mediji
http://siol.net/avtomoto/novice/honda-c ... oto-441408
Lep članek. Civicu se sigurno pišejo drugi časi. Je pa siv na sliki res opasan :) Čeprav so meni rekli, da bo limuzina vsak čas tu, včlanku pa do konca leta..
Obrobe morajo bit nujno črne, ker kromiran nos... no ja
Uporabnik
Članki so tudi na drugih portalih:

http://www.zurnal24.si/honda-civic-cene ... nek-290741" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.avtomobilizem.com/predstavi ... 7-05-2017/" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabnik
Gros wrote:Dejte tisti, ki boste testirali 1.5 še mal povedat koliko to pije. No pa tudi koliko 1.0 spije, če bo kdo testiral. Za 18 tudi ta varianta ni slaba, samo glede na 21 za 1.5 sport... No če 1.0 spije več kot liter manj pol je za marsikoga stroškovno sigurno to bolj zanimivo.
Poglej si porabe na http://spritmonitor.de" onclick="window.open(this.href);return false; , je ze nekaj avtov v bazi.
Uporabnik
Sem videl rdečega v živo v radomljah. :o Sedaj pa še mojo prepričam, da je čas za zamenjavo in da ne rabimo več karavana... Bo pa jeba s prepričevanjem, ker ma naš Acci turer vseen 700 l kufr in se v 11h letih ni nikoli pokvaril.

Resno: plan je bil nov CRV - sedaj pa nisem več tako ziher. Cena je bomba... za razliko do CRVja se pa marsikaj najde na dveh kolesih :D
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels