A je limuzina že v salonih? Nazadnje ko sem bil tam so mi rekli teden 14 dni.To je že zdaj, v člankih berem neke gluposti. Me zanima ali so sanke za sedež kaj daljše v limuzini?
Ja tale 1.5 sport je avto za prave hondaše. Old school hondaše iz devetdesetih. Zdej je vprašanje koliko so že v letih, da bodo spet šli v nizkega civica. Izgovorov je sicer bolj malo. Konjev in opreme je enostavno preveč, da bi jamrali
A je limuzina že v salonih? Nazadnje ko sem bil tam so mi rekli teden 14 dni.To je že zdaj, v člankih berem neke gluposti. Me zanima ali so sanke za sedež kaj daljše v limuzini?
Modelarji vseh dežel, združite se.
Limuzina se zacne prodajat konec meseca. Kolikor sem seznanjen imajo ze v ljubljani v salonu za videt limuzino.Gros wrote:Lep članek. Civicu se sigurno pišejo drugi časi. Je pa siv na sliki res opasanhondavti wrote:Pohvalno pišejo mediji
http://siol.net/avtomoto/novice/honda-c ... oto-441408Čeprav so meni rekli, da bo limuzina vsak čas tu, včlanku pa do konca leta..
Obrobe morajo bit nujno črne, ker kromiran nos... no ja
Ja tko je blo rečeno. Ne vem zakaj imajo novinarji neke čudne informacije. Limuzina je tu.
Tudi jst bom v kratkem šel na testno vožnjo in probal kako stvar zgleda in se pelje v živo
Mogoče članek, ki napoveduje tourer Civica? Če bi bil tourer civic v ponudbi, bi si ga gotovo omislil že letos...
http://2017hondanews.com/2018-honda-civic-tourer/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://2017hondanews.com/2018-honda-civic-tourer/" onclick="window.open(this.href);return false;
X Honda Civic Sport 2018
Meni je ta najhujsa. Prosim pripnite si varnostni pas in sprostite parkirno zavoro
Civic 1.5 T Sport Plus Platinum White, 2020
Civic 1.8 Sport Milano Red, 2007 EX
Civic 1.6.ES 5 Door Silver metalic, 2003 EX
VW Golf 2 1.3 JXB Red, 1989 EX
:rockon:
Ma kdo kake insajderske informacije, če bo Evropa dobila novega Civic Si?
Bilo bi pošteno,ker oni dobijo Type R.
Bilo bi pošteno,ker oni dobijo Type R.
Honda Civic 1.8 i-VTEC Type S
Honda Civic 1.5T Sport
Honda Jazz e:HEV
Honda Civic 1.5T Sport
Honda Jazz e:HEV
Ta je pa videt ista kot je že sedaj al se mi samo zdi. Tole že ne more bit 10 generacija. Tudi noter ni ta nov volan...carterk wrote:Tudi jst bom v kratkem šel na testno vožnjo in probal kako stvar zgleda in se pelje v živoMogoče članek, ki napoveduje tourer Civica? Če bi bil tourer civic v ponudbi, bi si ga gotovo omislil že letos...
Včeraj sem si ogledal novi Civic v AC Mobil v Ljubljani. Na sredi salona stoji krasen siv Civic s CVT menjalnikom, zaenkrat edini in še ni registriran, imajo tudi limuzino. Limuzina je velika skoraj kot Accord.
Najbolj so me presenetile prednje LED luči. Ni več parabole, pač pa večsegmentne leče, v katere LEDica sveti od zgoraj navzdol. Na Youtube je že kar nekaj posnetkov teh luči: https://www.youtube.com/watch?v=dKCG4_njfBI. Verjetno za kratke luči svetijo zunanja polovica, za dolge pa še notranja.
Najbolj so me presenetile prednje LED luči. Ni več parabole, pač pa večsegmentne leče, v katere LEDica sveti od zgoraj navzdol. Na Youtube je že kar nekaj posnetkov teh luči: https://www.youtube.com/watch?v=dKCG4_njfBI. Verjetno za kratke luči svetijo zunanja polovica, za dolge pa še notranja.
In že sem našel eno napako. Mislim, da bo treba za hebl višinske nastavitve sedeža uveljavljat stvarno napako. To tako škrta in slabo dela, kot neka poceni kitajska roba. To bo riknilo takoj, če bo več voznikov avta. V bistvu ne dela že sedaj ko je nov. Če hočeš dol malo dela pa pol začne škrtat in moraš malo navzgor, da neha....
Sem si ga pogledal v salonu.
Oblika ni bogve kaj. Deluje načičkano-kitajsko (v sosednjem salonu MB-ji izgledajo mnogo bolje)¸¸
Od znotraj je OK, vendar zamenjava za Accorda pa tole ni (se sicer veliko propagira)
Ker sedeži, materiali in sedenje za volanom ni na nivoju Accorda.
Tako da..Bo ga treba še malo peljat, vendar že kar s prve, za mene tole ni blizu Accordu,
je pa primerljiv s kakšnim Golfom.
Oblika ni bogve kaj. Deluje načičkano-kitajsko (v sosednjem salonu MB-ji izgledajo mnogo bolje)¸¸
Od znotraj je OK, vendar zamenjava za Accorda pa tole ni (se sicer veliko propagira)
Ker sedeži, materiali in sedenje za volanom ni na nivoju Accorda.
Tako da..Bo ga treba še malo peljat, vendar že kar s prve, za mene tole ni blizu Accordu,
je pa primerljiv s kakšnim Golfom.
Brez zamere ampak ne razumem zakaj primerjat civica z accordom? Drugi segment, drugi cenovni razred... Dobra poteza Honde bi bila po morebitni uspešni prodaji civica v evropi pripeljati nazaj še novega accorda.
CRX Esi l.97
Lp
Lp
Da ne boste preveč nabijali v prazno, napisal sem, da je Civic limuzina velik že skoraj toliko kot Accord. S tem sem mislil, da Civic raste v dolžino glede na 8.gen.
Vsekakor pa ga z Accordom ne primerjam! Civic je Civic, Accord pa je razred višje oz. Accorda zdaj sploh ni, razen rabljenih.
Vsekakor pa ga z Accordom ne primerjam! Civic je Civic, Accord pa je razred višje oz. Accorda zdaj sploh ni, razen rabljenih.
danes si pogledal v salonu, me je kar mikalo glede na ceno... no, več ne. avta sta mi sicer lepa, placa veliko, ampak očitno več nisem za sedenje oz. spuščanje in dvigovanje riti s tal. hecno mi je bilo že, ko sem se postavil zraven. QQ je v pol leta očitno naredil svoje. pa notranjost me tudi ni pritegnila. sem kar veselo odkorakal k QQju.
Vsak berač svojo....
Vsak avto ima prednosti in slabosti. Starost je izgleda jeba. Če ti postaja višina sedenja poglavitna postavka avtomobila, pol bi se moral mogoče v crv usest. Mogoče je še par centi višje kot qq. Pa še malo lepši je, pa ne da kateri izmed njiju slovi po lepoti.
Vsak avto ima prednosti in slabosti. Starost je izgleda jeba. Če ti postaja višina sedenja poglavitna postavka avtomobila, pol bi se moral mogoče v crv usest. Mogoče je še par centi višje kot qq. Pa še malo lepši je, pa ne da kateri izmed njiju slovi po lepoti.
Danes sem sedel v njem na Celjskem salonu. Moja opažanja. Občutek sedenja je po moje kot v 8 gen, edino, ko stopiš iz avta, vidiš, da si precej nižje. Mene moti to, da je sklopka dosti bolj desno, kot pri mojem civicu, je tam nekje kot v VW ali oplu. Zgleda, da je torej pri mojem drugače kot pri drugih. Sam sem visok 174, pa ne sedim preveč nazaj in ni ne vem koliko več placa za kolena, kot pri 8ki. Mislim, da ga je pri fotrovi 7ki občutno več. Pa še nekaj me je zmotilo. Izpuha nista vzporedno, eden je višji kot drugi, pa še nagravžno se svetita lonca, če pogledaš malo bližje. Sam bi to pobarval z črnim sperejem. Drugače sem pa zelo zadovoljen z armaturo, ta je res na nivoju, pa tudi šalthebel je kratek z kratkimi hodi in lepo sede v roke
Civic 1.5 T Sport Plus Platinum White, 2020
Tudi jaz sem imel občutek, da v novem Civicu sediš precej nižje kot v 8.gen. Morda sem imel jaz sedež v 8.gen. toliko višje nastavljen. Izgleda pa novi Civic na zunaj precej nižji, kar pa je optična prevara zaradi dolžine, saj je nižji samo za 3 cm, daljši pa za 30 cm.
Information
Moderators