Uporabnik
Re: Honda civic 10 gen 2017
Velik rabljenih čim prej. :D
Honda Civic 1.8 i-VTEC Type S
Honda Civic 1.5T Sport
Honda Jazz e:HEV
Uporabnik
Ne vem če bodo toliko padale cene rabljenih. Kake 2 jurja na leto. Bo treba kar dolgo čakat :D
Mene v bistvu najbolj zanima sedež in poraba. Z vsem drugim bi z lahkoto preživel.
Modelarji vseh dežel, združite se.
Uporabnik
Še moose test, kar dobro se je izkazal nov Civic.

https://www.youtube.com/watch?v=T69yPK2CbV8
Honda Civic 1.5T Sport
Uporabnik
Gros wrote:Ne vem če bodo toliko padale cene rabljenih. Kake 2 jurja na leto. Bo treba kar dolgo čakat :D
Mene v bistvu najbolj zanima sedež in poraba. Z vsem drugim bi z lahkoto preživel.
Ta teden sem vozil limuzino 1.5T in sedeži so za mene solidni (ne tako udobni kot v accordu)
Trenutna poraba na avtocesti pri hotrosti 130km/h je bilo malenkost nad 5l :rockon: relacija MB - Ptuj
Uporabnik
portos wrote:Še moose test, kar dobro se je izkazal nov Civic.

https://www.youtube.com/watch?v=T69yPK2CbV8
V bistvu se je super izkazal. Sem pogledal še moose teste konkurence, Civic se je na testu odrezal boljše od npr. Golfa GTI in A3
99' Civic 1.5iLS EK3 rip
95' Prelude 2.0i BB3
03' Accord 2.0i CL7
Uporabnik
Cenovno podobna zadeva, ki se mi zdi kar hud tekmec je mondeo.
http://www.ford.si/Akcije/Osebna_Vozila/Mondeo" onclick="window.open(this.href);return false;
Osnovni model je isto kot civic, ponuja pa seveda čisto druge kvalitete. Oprema je... bolj švoh, infotainment sploh švoh zgleda, moraš doplačat še pa još, mašine slabše ima pa prostornost, več udobja, uporabnost in seveda isto ceno.
Uporabnik
Spet primerjas hruske in jabke, civic : mondeo, kot da bi accorda z bmw m5 primerjal, kdaj te res ne razumem....(meni je edina logicna primerjava civic : focus, pika!)
Accord Tourer 2.0 R20 Lifestyle '15
Accord SportPlus 2.2i CTDI '08 - EX
Prelude 2.0 '97 - EX
Uporabnik
Ja focus se ne more primerjat s civicom. Po ceni se lahko to pa je tudi vse. Mondeo je pa slučajno povsem istih cen. No samo pravim kaj se dobi za isti denar. Drugače pa mislim, da se trenutno s civicom nihče v razredu ne more glih primerjat. 1.5 mašina benz ga žre 5 litrov z lahkoto in to je 180 konjev, oprema je popolna. V istem razredu se lahko primerjajo samo po uporabnosti, ker še ni karavana in pa sedež bi mogoče kak avto mel boljši. Nekaj so taktizirali s temi sedeži za prostor zadaj, zato so tako tanki. Uff premze zdaj primejo k pr norcih. Dober avto je. Drivers car bi rekel in neverjetno varčna mašina. Me ne bi čudilo, če bi bmwjaši, ki so se naveličali plačevat konstantne servise začeli po salonih motat. V klanec z lahkoto z 2 jurja obrati. Ne rabiš sploh šaltat na avtocesti. 6. prestava zmore vse. Se mi zdi, da te honde s 100 konji, ki jih je polno vsepovsod kar malo sramoto delajo hondi. Tole je povsem druga muzika.
Sem pa presenečen kje jih delajo. HB UK, sedan Turkija :kaj:
Uporabnik
Turčija ima od vseh tovarn najboljšo kvaliteto.
[b]Prodam vti-ja letnik 2001 [/b]
Uporabnik
Turčija je nova Japonska :D
Uporabnik
Še to avto ima odličen tuning potencial
http://www.thedrive.com/sheetmetal/9852 ... ast-the-si
S spremembo mapiranja iz 182 konjev na 225 za 350 dolarjev z večjo turbino pa do 310 konjev.
http://indianautosblog.com/2016/06/hond ... ing-235293
[b]Prodam vti-ja letnik 2001 [/b]
ModeratoR
Še malo pa se jih bomo z FK2R morali bat na cesti :o :rotfl:
Civic 1998_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Civic 2008 1.8i-VTEC FK2_EX
Civic 2013 1.8i-VTEC FK2_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
Uporabnik
To je dejstvo Aly ali kako bi vi rekli, gotof si :D
Honda Civic 1.5T Sport
ModeratoR
Gotofi smo :zakon:
Civic 1998_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Civic 2008 1.8i-VTEC FK2_EX
Civic 2013 1.8i-VTEC FK2_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
Uporabnik
Gotove so kuplunge. Tole je avto ravno za kurjače sklopk. Tudi če bi imel 300 konjev, bi ga blo treba še malo natunati. Me prav zanima kdo bo prvi, ki bo novega peljal na tunning.
Uporabnik
Sedaj me pa že resno mika, da bi svojega bmwja zamenjal za Civica, sploh ker ga dobim super ugodno, tako da bi praktično rabil doplačati samo cca 3000€ za 1.5 sport plus.
Bom prvo probal, pa se potem odločim. Kje dajo avto (1.5) za kakšno daljšo testno vožnjo?
Fun is not a straight line!
Uporabnik
Limuzina je cca 2 jurja dražja. Nima sport opreme za 21k, ampak elegance za 23k.

http://honda.si/wp-content/uploads/2017 ... rema-1.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabnik
Gros wrote:Limuzina je cca 2 jurja dražja. Nima sport opreme za 21k, ampak elegance za 23k.

http://honda.si/wp-content/uploads/2017 ... rema-1.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Hja, v bistvu je še dražja v razmerju s 1.5 sport glede na to kaj dobiš. Ni bi-led. Ni navigacije (zanjo sicer hočejo imeti doplačilo 800 eur :kaj:) Ampak ok, danes več ni nuja avto navigacija.

Ima Honda posrečene bi-led luči?
Uporabnik
Zdravo.
Še pred tednom dni sem bil prepričan, da ne bom menjal svoje Honde 7 generacije, ampak sem se po testni vožnji hitro odločil za nakup, tako da sem danes plačal polog za 1.5 SPORT, barva Polished metal metallic :D :D :D
Avto trenutno res veliko ponuja za ceno, prav tako je zadosti prostoren, še posebej če gledamo konkurenco, tako da mislim, da ne bom pogrešal karavana.
Zelo sem bil zadovoljen z nasveti in ponudbo, ki mi jo je pripravil Luka Peterlin (T: 01 5883 255 @: luka.peterlin@ac-mobil.si), tako da vsakemu, ki se zanima za ta avto svetujem, da se oglasi pri njemu. In vrjemite, da ni bila to edina avto hiša, ki sem jo obiskal, bila pa je zadnja :D Lahko pa tudi mene kontaktirate in dobite/dobimo kakšno skupinsko ceno :P :P

Uglavnem težko bom čakal, da jo dobim!!! Pa dober nakup, če se kdo odloči :D

PS. Tudi brat jo je vzel, samo v drugi barvi :o
Uporabnik
Čestitke!

Sicer pa, kaj je bilo treba razmišljati :)

Dobavi rok pa je?
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels