Zelo optimalen avto
. 1.5 sport HB je res value for money pri današnjih cenah avtov. Kdor dela veliko km pa mu dober sedež veliko pomeni. V relativnem smislu ala golf, ford, renault meni hondini sedeži in položaj ni nič slabši. V bistvu je boljši od večine. Še vedno pa ni dober. Vprašanje je ali si želim naslednjih 10 let še voziti ta razred avtomobila, ali bi šel raje na kaj bolj udobnega ala mondeo, c razred... Vsak ima svoje kilometre in svoje prioritete.
Modelarji vseh dežel, združite se.
Gros, Tuaregi imajo fenomenalen sedež, kolega je kupil rabljenega samo zaradi sedeža. 2006 letnik že za 7.000 EUR. Navali. Da ne boš razmišljal samo o Mondeotih in C razredu, zdaj ko je Civic prepoceni.
Civic ni nič prepoceni. Civic je kar lepa cena, no 1.5 sport je relativno ugoden za kar ponuja. V bistvu gre za top avto tega golfovega segmenta. Če bo skupinski test hbjev, civic sport sigurno zmaga. Sedeži pa niso ravno najboljši. Pa me ne moti širina, da ne prime dovolj, ampak trdi so, sploh ledrasti in sedalo je prepoložno. Nazaj tudi ne gredo dovolj. Skratka malo več udobja ne škodi.
Poleg tega ni karavana, sedan pa ni vreden doplačila. Karavan sport 1.5 bi lahko bil kar se mene tiče zadosten kompromis. HB ne.
Poleg tega ni karavana, sedan pa ni vreden doplačila. Karavan sport 1.5 bi lahko bil kar se mene tiče zadosten kompromis. HB ne.
Testiral sem 1,5 sport HB
Avto se resnično dobro pelje. Ta Civic je mnogo boljši od predhodnjega.
Zmotili so me malo ne ravno najboljši sedeži in malo je prehrupen pri višji hitrosti.
Zamenjava za Accorda nikakor ne more biti, v svojem razredu pa je brez dvoma trenutno v špici.
Avto se resnično dobro pelje. Ta Civic je mnogo boljši od predhodnjega.
Zmotili so me malo ne ravno najboljši sedeži in malo je prehrupen pri višji hitrosti.
Zamenjava za Accorda nikakor ne more biti, v svojem razredu pa je brez dvoma trenutno v špici.
A kdo ve ali je možno dobit avto zavit v brushed alu wrap, isto kot je bil type r na predstavitvi? 
En predlog, za tajkune na AC (za en konkreten popust al pa še raje če mi zrihtate folijo za čez civica
). Avto je pometel s konkurenco kar se tiče serijskih varnostnih sistemov. Dejte to uporabit no. Pejte na tilio al savo al kaj je to zdej, triglav in zrihtite dodatne popuste pri zavarovanju za avte, ki imajo varnostne sisteme. Menda so varnostni sistemi za to, da se zniža število nesreč. Po moje se tudi zavarovalnicam zna to poznat in če imajo avti varnostne sisteme...
Last edited by Gros on 06 Jun 2017 08:48, edited 1 time in total.
Ne nabijaj Gros. Izrecno tebi bodo dali dodatni popust.
Novi modeli imajo vedno polno ceno, trenutni popust 2k je zato, ker še ne vejo, kako se bo avto prodajal. In če se bo dobro prodajal, bodo 1k popusta vzeli ...
Novi modeli imajo vedno polno ceno, trenutni popust 2k je zato, ker še ne vejo, kako se bo avto prodajal. In če se bo dobro prodajal, bodo 1k popusta vzeli ...
Če ne znajo pritisnit konkurenco kjer najbolj boli. Veliko jih mastno zaračunava varnostno opremo, honda pa ne. Malo je treba skomunicirat prednosti. Sami so očitno bolj levi, nasvet pa tudi nekaj košta
Sej ni nujno popust, sem čisto zadovoljen z ovojem.
Čisto kot zanimivost - uradni serviser/prodajalec, ki hoče zase kupiti testno vozilo, dobi celih 600€ popusta za Civica. Iz prve roke podatek.
Fun is not a straight line!
Kaj to pomeni, da si serviser al prodajalec? Glede na to, da zdajle pišeš bi rekel, da si drugo 
Nič od tega, kolegica ima servis, pa mi je rekla da mi zrihta avto s popustom (njej se šteje v kvoto vozil, pa še stranko za servis ima zagotovljeno), pa mi je danes povedala, kak popust dobi. Ji verjamem.
Fun is not a straight line!
Na renaultu lahko zaposleni dobi dodatni 2% popust.. 
Honda CR-V 2.2i DTEC exe B '11
Honda Civic 1.8 sport '09 - ex
Honda Civic 1.8 sport '09 - ex
Se pogovarjamo o cenah al popustih
?
Odstotkovni popust bi bil dost boljši kot fiksni. Sploh 13%
Če dajo drugi 13% pol ...
Odstotkovni popust bi bil dost boljši kot fiksni. Sploh 13%
Če dajo drugi 13% pol ...
drugi kdo, druga honda ali kako? ... hočem reči, da popust ne sme biti najbolj pomemben faktor pri izbiri avta.
fajn pa je ja, če uspeš dodatno zdilati ceno za želen avto.
fajn pa je ja, če uspeš dodatno zdilati ceno za želen avto.
Pri avtih se dejansko splača barantati za popuste. To niso glih kuponi za špecerijo. Vprašanje koliko si sicer lahko uspešen pri hondah.
The steering is light, both in terms of feel and feedback. This is common for the class, but where the Civic steering leaves others behind is in responsiveness. Even little off-center wobbles initiate directional changes—yet without feeling nervous—and with a feathery light wheel, chucking the diminutive front-driver into corners is an absolute blast. And grip! How does 0.93 g on the skidpad and a 160-foot stop from 70 mph sound? That’s the same stopping distance and just 0.01 g shy of a BMW 340i xDrive riding on Michelin Pilot Super Sport tires.
Kakšna kratka zavorna pot za 1.5. Impresivno.
Kakšna kratka zavorna pot za 1.5. Impresivno.
[b]Prodam vti-ja letnik 2001 [/b]
http://honda.si/modeli/nova-vozila/civic-type-r/" onclick="window.open(this.href);return false;
Civic Type - R - naročila so odprta!
Kar 4je civici v ponudbi
Civic Type - R - naročila so odprta!
Kar 4je civici v ponudbi
Kupujem nov avto pa gledam tudi za Civici.
So znane kake porodne težave za 1.0 ?
Ga tule gor sploh kdo ima?
So znane kake porodne težave za 1.0 ?
Ga tule gor sploh kdo ima?
Information
Moderators