Uporabnik
ključ - menjava baterije
Že kar nekaj časa mi daljinsko zaklepanje ne deluje, tako kot bi moralo. Včasih prime, večinoma pa ne, sploh zjutraj, ko je mrzlo. Predvidevam, da je čas za zamenjavo baterije na ključu (mislim, da 9 let ni bila menjana). In seveda, tukaj nastopi problem. Poizkusil sem odpreti z zelo majhnim ključem, ni šlo in seveda sem deformiral tist majhni vijak, tko da sedaj ni šans da ga odprem.

Sem gledal en filmček na youtube, da je možno zamenjati baterijo brez da se odstrani vijak, sam nekak še dvomim, da bi šel v to - se lahko hitr vse zlomi :(

Je imel mogoče kdo podoben problem in kako ste ga rešili? Gre pa za civic 2008 limuzina.
Hvala.
Uporabnik
Re: ključ - menjava baterije
Nesi k urarju,pa ti bo rešil zadevo.
Uporabnik
hondacelje wrote:Nesi k urarju,pa ti bo rešil zadevo.
Sem bil danes pri urarju, pa ne more odpret, vijak preskakuje tut njemu. Drugače sem pa jaz poizkusil odviti vijak z podobnim vijakom kot ga ima urar, pa ni šlo.
Uporabnik
Glavo vijaka povrtaj,najbolje bi bilo imeti levi sveder 2,5 mm in vrtalnik ,ki se vrti v levo,vprašaj katerega ,ki izdeluje ključe,kateri je boljši mojster.Možnost je tudi kupiti nov ključ za par evrov.

https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R ... a&_sacat=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels