Uporabnik
zivjo mene zanima rja na podu
imam civica bingo imam ga zelo rad imam ga eno leto in nekaj in ugotovil sm da ima kar gnil pod in seveda bi ga najraje popravil ker kar se zunanjosti tice je zelo lepo ohranjena pa me zanima kok bi prslo kaj popravilo izrez pleha pri zadnjih sedezih in sprednjih sedezih hvala za odgovor pa ne mi pisat da ni vredno pa take
Uporabnik
Re: zivjo mene zanima rja na podu
300 € in naprej, odvisno od situacije. Če dobiš donatorja z zdravim plehom pa še tolko boljše.
'91 ed9 - CRX - project
'97 mb6 - 1.8 vti - 4 fun
'09 cw2 - accord tourer - daily
exes: '96 ek3 '90 ed4 '91 ed7 '90 ee4 '97 mb3 '05 cn2
Uporabnik
Strganhladilnik wrote:imam civica bingo imam ga zelo rad imam ga eno leto in nekaj in ugotovil sm da ima kar gnil pod in seveda bi ga najraje popravil ker kar se zunanjosti tice je zelo lepo ohranjena pa me zanima kok bi prslo kaj popravilo izrez pleha pri zadnjih sedezih in sprednjih sedezih hvala za odgovor pa ne mi pisat da ni vredno pa take
brez skrbi noebemu sploh ne pride na misel da bi ti pisal da se ne splaca ali pa kaj podobnega edino kar bi ti pa zeleli povedati je pa to da nimas pojma o pisanju o oblikovanju besedila slovnici velikih in malih zacetnicah in se marsicem kar se da oz ne da razbrati iz tvojega besedila sem se moral prav potruditi da sem taksno skrpocalo v odgovoru skupaj spravil kot je tvoje zgoraj pa brez zamere
Honda Civic 2008 1.8 SPORT 103 kW i-VTEC
Uporabnik
Brez zamere,locila mi ne gredo najbolje od rok. :yes:
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels